Jump to content
Thade

Fobiile

Recommended Posts

Posted

hai frate.. chestie aia e putin cam.. toata lumea are teama de a nu fi trasnit, de a nu cadea intr-o prapastie /... eu am teama de creaturi plus alea dinainte..

Posted

imi este frica sa vad sange ,indiferent daca este sange de animal ,pasare sau om cand vad sange sunt atat de speriat incat nu mai am mult si cad din picioare

Posted

hai frate.. chestie aia e putin cam.. toata lumea are teama de a nu fi trasnit, de a nu cadea intr-o prapastie /... eu am teama de creaturi plus alea dinainte..

scz.. si imi e frica sa imbatranesc.. am uitat asta..

Posted

Eu sufar de ACROPHOBIE, CHRONOPHOBIE, RHABDOPHOBIE, TRAUMATOPHOBIE, ONOMATOPHOBIE, METEOROPHOBIE, NUCLEOMITAPHOBIE

In general imi este frica de moarte si de toate lucrurile pe care ar putea sa o declanseze.

Posted

Eu sufar de ACROPHOBIE, CHRONOPHOBIE, RHABDOPHOBIE, TRAUMATOPHOBIE, ONOMATOPHOBIE, METEOROPHOBIE, NUCLEOMITAPHOBIE

In general imi este frica de moarte si de toate lucrurile pe care ar putea sa o declanseze.

pai mai iesi din casa :)) :P ?

Posted

da,mai iese...da e atent la trecere...nu se baga in vorba cu toti cocalarii...evita scandal...

evita situatii periculoase...

Posted

da,mai iese...da e atent la trecere...nu se baga in vorba cu toti cocalarii...evita scandal...

evita situatii periculoase...

ai dat`o in balta cu asta ZBK ...

Posted

Ruler' date='Aug 3 2008, 02:04' post='2960655']

pai mai iesi din casa :)) :P ?

Vrei sa spui ca tu nu te temi daca un meteorit te va strivi sau daca o bomba nucleara explodeaza si te sterge de pe fata pamantului

Posted

ACROPHOBIA, APIPHOBIA, BATHOPHOBIA, BELONEPHOBIA, DROMOPHOBIA (de cand am fost calcat de o masina pe trecerea de pietoni imi e frica sa mai traversez singur) atat :D

Posted

Vrei sa spui ca tu nu te temi daca un meteorit te va strivi sau daca o bomba nucleara explodeaza si te sterge de pe fata pamantului

asa poti sa mori cand te duci si la wc. cunosc pe cineva care a murit cand manca, deci nu are sens sa traiesti cu frica in sange. daca mori, mori si asta e.

de ce mi-e mie frica...

nu stiu. nici nu stau sa ma gandesc la asta.

Posted

teama de ace :crybaby:

idem

am un prieten care sufera de ARACHNEPHOBIA

daca vede un paianjen o ia razna..pur si simplu inebuneste

aseara s-a pus unu pe spatele lui,si-a aruncat tricoul pe jos si a inceput sa sara pe el :D

Posted

ACROPHOBIA: teama de inaltime

si mai am teama de gandaci.

teama de inaltime o am de cand era sa cad de la balcon, et 9

teama de gandaci o am de cand eram mic (4-5 ani). am luat un gandac in mana si l`am strivit :duh: . de atunci imi este frica de ei, am impresia ca vin peste mine (stiu, gandesc precum un copil, dar asa mi`a ramas intiparit in minte de la faza aceea)

Posted

Sunt multe lucruri de care ne temem toti.

Teama de a fi lovit de fulger, teama de cancer, teama de boli de inima, etc. Nebun sa fi sa nu-ti fie frica de astea.

Fobia mea: ARACHNOPHOBIA (frica de paianjeni)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...