Jump to content
Thade

Fobiile

Recommended Posts

Posted

Mie imi e frica de Lance 8-|

si mie sometimes imi e frica de mine. Dar de obicei sunt pufos si tare de treaba cu toata lumea. Ajut babute sa treaca strada si nu in ultimul rand cresc toti cainii de pe langa bloc :D

@ gobie..in afara de clascia fobie de intuneric pe care o aveam in trecut..nu pot zice ca ma dau in vant dupa paianjeni si scorpioni :D

Posted

mi-e frica sa nu iau lama la cs :(

OT : hmm , mi-a fost frica de intuneric ( si de tot ce "ascunde" acesta ) , acum mi-e frica de ace :)) si altele care nu-mi vin pe moment

Posted

Detest orice insecta pe lumea asta, dar nu o pot numii fobie. Imi e frica de inaltimi si de senzatia de innec. Nu mi-a fost niciodata frica de intuneric, or stuff like that. :)

Posted

mi-e frica de lege ..

nu stiu ce m-as face daca as fi pus sa dau socoteala in fata legi ^_^

:-j

si mi-e mai frica de toaletele din avioane =))

Posted

frica de inaltime pentru ca am cazut in cap cand eram mic , dintr`un nuc , de la 3 m . am facut adancitura in pamant de 15 cm cu capu <_< in rest pot sa zic ca sunt indiferent fata de restul fobiilor

Posted

AEROPHOBIA - teama de inaltime .

aia e frica de zbor, spatii deschise la aer.Acrofobia e frica de inaltime.

OT : eu sunt Apifob si Speksofob, adica mi-e frica de albine si viespi.

Posted

mi-e frica sa nu iau lama la cs :(

OT : hmm , mi-a fost frica de intuneric ( si de tot ce "ascunde" acesta ) , acum mi-e frica de ace :)) si altele care nu-mi vin pe moment

si cum ai scapat?( de treaba cu intunericu :)) )

Posted

1."aia" cu dureri de gat - m-am inecat odata cu un os si de atunci am impresia ca ceva nu e in regula

2. teama de spitale

3. imi e "frica" daca aud zgomote cad e intuneric si liniste

Posted

dintre cele enumerate mai sus lipseste una: PROSTOFOBIA!! - frica de oameni prosti! asta o am eu =)) =))) >:)

:nanana:

OT: mi-e frica doar de paianjeni, dar nu-i o fobie ^_^

x 2 + teama de cutite / ace :|

Posted

Ruler' date='Jul 31 2008, 23:38' post='2954843']

frica de inaltime pentru ca am cazut in cap cand eram mic , dintr`un nuc , de la 3 m . am facut adancitura in pamant de 15 cm cu capu <_< in rest pot sa zic ca sunt indiferent fata de restul fobiilor

ai luat rigla dupa ce ai cazut si ai inceput sa masori ? :)) ...sau ai introdus altceva in pamant sa vezi cat de adanc e :))=))

OT : paianjeni . ..arahnofobie

Posted

mi-am mai adus aminte o fobie 8-| (si nu merge edit )

Fobia drumului catre liceu #-o ...sunt vreo 3 drumuri....din care unu e plin cu magazine de sicrie =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...