galklyfe Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 (edited) [Topicuri Unite]De ce va e frica cel mai mult ?Mie imi este de inaltimi Edited July 31, 2008 by Mehico
aionys Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 de cheloo_bodoo aa fobii nu prea am sau daca am nu imi vin in minte :D!
eleodor Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 De extraterestrii,imi e frica sa nu vina sa imi fure creierul si sa mi-l bage in borcane la inmurat :-s
Lancelot Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Mie imi e frica de Lance si mie sometimes imi e frica de mine. Dar de obicei sunt pufos si tare de treaba cu toata lumea. Ajut babute sa treaca strada si nu in ultimul rand cresc toti cainii de pe langa bloc :D @ gobie..in afara de clascia fobie de intuneric pe care o aveam in trecut..nu pot zice ca ma dau in vant dupa paianjeni si scorpioni :D
yBFdetroit Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mi-e frica sa nu iau lama la cs :( OT : hmm , mi-a fost frica de intuneric ( si de tot ce "ascunde" acesta ) , acum mi-e frica de ace si altele care nu-mi vin pe moment
Stargate Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 uneori mi-e frica de inaltimi, alteori de innecIn general sunt prudent, dar uneori am o frica interioara :dontknow: care nu imi da pace.
bunny Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Detest orice insecta pe lumea asta, dar nu o pot numii fobie. Imi e frica de inaltimi si de senzatia de innec. Nu mi-a fost niciodata frica de intuneric, or stuff like that. :)
elusion Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mi-e frica de lege .. nu stiu ce m-as face daca as fi pus sa dau socoteala in fata legi ^_^ :-j si mi-e mai frica de toaletele din avioane
[T]Ruler Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 frica de inaltime pentru ca am cazut in cap cand eram mic , dintr`un nuc , de la 3 m . am facut adancitura in pamant de 15 cm cu capu <_< in rest pot sa zic ca sunt indiferent fata de restul fobiilor
skaroxFX Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 AEROPHOBIA - teama de inaltime .aia e frica de zbor, spatii deschise la aer.Acrofobia e frica de inaltime.OT : eu sunt Apifob si Speksofob, adica mi-e frica de albine si viespi.
AiLavDramEnBeis Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mi-e frica sa nu iau lama la cs :( OT : hmm , mi-a fost frica de intuneric ( si de tot ce "ascunde" acesta ) , acum mi-e frica de ace si altele care nu-mi vin pe moment si cum ai scapat?( de treaba cu intunericu )
RAPTURE- Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 1."aia" cu dureri de gat - m-am inecat odata cu un os si de atunci am impresia ca ceva nu e in regula2. teama de spitale3. imi e "frica" daca aud zgomote cad e intuneric si liniste
greedy91 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dintre cele enumerate mai sus lipseste una: PROSTOFOBIA!! - frica de oameni prosti! asta o am eu =))) :nanana: OT: mi-e frica doar de paianjeni, dar nu-i o fobie ^_^ x 2 + teama de cutite / ace
zetulescu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ruler' date='Jul 31 2008, 23:38' post='2954843']frica de inaltime pentru ca am cazut in cap cand eram mic , dintr`un nuc , de la 3 m . am facut adancitura in pamant de 15 cm cu capu <_< in rest pot sa zic ca sunt indiferent fata de restul fobiilor ai luat rigla dupa ce ai cazut si ai inceput sa masori ? ...sau ai introdus altceva in pamant sa vezi cat de adanc e OT : paianjeni . ..arahnofobie
duncan_ferguson Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 OT : paianjeni . ..arahnofobie same here, i hate spiders,bugs , mi se face pielea "gaina" numa cand ii vad :( inteligent post steff
Luci Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 mi-am mai adus aminte o fobie (si nu merge edit ) Fobia drumului catre liceu #-o ...sunt vreo 3 drumuri....din care unu e plin cu magazine de sicrie