THuG-Radu Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Uau, foarte frumos ! :)Chiar nu ma asteptam sa iasa asa ceva ! :D
Legacy Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 amazingcred ca lau durut apoi degetele rau de tot :)
Lancelot Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hmm..e ceva de munca ..dar nu il pot numi artist
frankie Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pe zi ce trece mai apare cate unul care te lasa :blink: :blink: :blink:
_alexa_ Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 hmm..e ceva de munca ..dar nu il pot numi artistmhm :right:
Edelweiss Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 totul consta in plansele alea, nu in a le potrivi pe o masa si a da cu spray peste. oricum, a iesit foarte bine, dar creditul e al celui care a desenat si decupat plansele, nu al artistului vopsitor. daca au fost una si aceeasi persoana, felicitari pentru talentul la desen si viziunea geometrica in spatiu (probabil ceva student la arhitectura).
Raul Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 totul consta in plansele alea, nu in a le potrivi pe o masa si a da cu spray peste. oricum, a iesit foarte bine, dar creditul e al celui care a desenat si decupat plansele, nu al artistului vopsitor. daca au fost una si aceeasi persoana, felicitari pentru talentul la desen si viziunea geometrica in spatiu (probabil ceva student la arhitectura).pai e aceiasi persoana care a taiat si desenat :) uita-te la al doilea filmulet@LancePentru tine poate nu e :) dar pentru unii ca mine care incearca sa se perfectioneze in stencil :) e chiar un artist
Ahilosu Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 o doamne ce munca migaloasa. uitati-va cate ore trecusera cat timp taia
InGeLiTzA*LeA Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ori se plictiseste...ori chiar are talent (cand taie chestiile alea) :huh: :huh: ..gj lui !
uLise Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Ori se plictiseste...ori chiar are talent (cand taie chestiile alea) :huh: :huh: ..gj lui !Plicitiseala ? :dontknow: Cred ca o fost un concurs' OT: Fel si fel de recordmani apar in fiecare zi :nanana:
#spoitoru# Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Am zis ca inchid tabu` ca ma gandeam ca se prosteste ala acolo... da` cand am vazut la sfarsit ce a iesit :wub: