Jump to content
DaemoN

Virus Romanesc!

Recommended Posts

Posted

oricum ideea e PROASTA

daca userului i se vor sterge manelele de pe calculator el se va duce sa cumpere cd/caseta originala >> o crestere a acestei industrii

Posted

Lui alex ii pare rau ca o sa-i imbogateasca pe manelisti. :D :D :P

Dar v-ati gandit ca virusul a fost facut tocmai pentru a nu mai putea pirata manelele si pentru ai imbogatii pe manelisti ?? :right: :right:

Posted

Lui alex ii pare rau ca o sa-i imbogateasca pe manelisti. :D :D :P

Dar v-ati gandit ca virusul a fost facut tocmai pentru a nu mai putea pirata manelele si pentru ai imbogatii pe manelisti ?? :right: :right:

pai eu ce am zis cu un post mai sus :whistle:

Posted

FAZA NASOALA e ca scaneaza toate fisierewle si cica iti fura id si pass la yahoo mesanger cat despre faza cu manelele FOARTE BINE SA MOARA MANELISTII DE CIUDA!

Unul antitelenovele nu poa' sa scoata? :angry1:

Posted

Unul antitelenovele nu poa' sa scoata? :angry1:

Pai telenovelele sunt la TV nu pe PC ca sa se infiinteze un virus pt antitelenovele dar si asta e o buna idee un virus pt a afecta transmisia posturilor pe tinmpu telenovelelor

Guest anti_mANELE
Posted

Felicitari celui care a facut acest virus,e o super inventie,cred ca e inventia secolului!Eu as zice sa fie premiat de presedinte si sa i se dea premiul NOBEl pt cea mai buna inventie:un "vaccin" impotriva raspandirii acestui gen de muzica,daca il putem numi asa,numit manele.Manele sunt pt oameni prosti,inculti si nedotati mintal.Felicitari celui sau celei are a creeat aceasta minunatie! :right: :right: :thefinger: :thefinger:

Posted

Maneaua este insasi un virus, care te urmareste peste tot, la nunti, la chefuri, chiar si la frizerie :blink: . Cateodata este nevoie de un virus pentru a combate alt virus mai INFECT, asa ca bv celor care l-au facut. :right:

Posted

Eu nu am fost infectat de acest virus deoarece nu tin manele in comp ! :D Dar daca....frate-miu ar fi fost manelist ( norocul meu ca nu e) as fi intrat pe toate site-urile "dubioase" ca sa iau virusul ! >:)

Guest Blaidy
Posted

LoL MontBlank , dap nota 10 si foarte multe felicitãri celui care la creat.

Posted

da.. imi imaginez cum totzi tzaranii care askulta manele :thefinger: deschid mail-ul respectiv si dupa ce le dispar toate kkt-urile de melodii se enerveaza k ultimii tzigani... Multumiri celui kare a facut virusul respectiv...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...