Jump to content
IceMan

Dolarul a coborat ieri la nivelul din urma cu 7 ani

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Dolarul american s-a vandut, ieri, cu numai 2,5057 lei, curs neatins din data de 13 noiembrie 2000.

Scaderea se datoreaza deprecierii monedei americane pe pietele internationale, informeaza Banca Nationala a Romaniei (BNR). Dolarul a stagnat ieri in pietele financiare internationale aproape de cea mai mica valoare din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce Federal Reserve a pastrat dobanda-cheie la 5,25%, relateaza Reuters. In acelasi timp, analistii din piata se asteapta la o crestere a dobanzii- cheie a Bancii Centrale Europene in acest an, de la 3,75% pe an cat este in prezent.

O.C.

sursa

Posted

AOLEU ..sper sa urce inapoi la 30 de mi e mult prea putzin nu prea potzi face nmk cu $$$ la pretzul ala

1000$=24 milioane...pierzi mult enorm chiar fatza de euro

Guest Blaidy
Posted

sa urce pt. ? omu traiesti in europa, in europa functioneaza EURO (mai treci si tu pe la scoala, defapt asta ar trebui sa sti doar asa din bun simt)

In America se lucreaza cu dolari asa ca nu ne pasa de dolar :|

Posted

sa urce pt. ? omu traiesti in europa, in europa functioneaza EURO (mai treci si tu pe la scoala, defapt asta ar trebui sa sti doar asa din bun simt)

In America se lucreaza cu dolari asa ca nu ne pasa de dolar :|

dar poate sunt oameni care au bani depozitati in dolari :)

Posted

da...i se spune "teapa"...nu stiu daca s-a observat,dar de vreo 2 ani incoace dolarul e cam in scadere..era de asteptat sa se ajunga la asta...deci cei care au avut astfel de depozite se puteau gandi sa le schimbe,chiar daca pierdeau ceva atunci...dar erau mai mici decat sa se ajunga la situatia de acum..pentru ei ma refer.sincer,eu chiar ma bucur de deprecierea dolarului..desi afecteaza oarecum economia mondiala daca stam sa ne gandim bine.

Posted

sa vezi aku manelisti cu melodii cu euroi in stanga si in dreapta ... dolarul a fost ceva .... si ca orice lucru are si un sfrasit ...

btw: am auzit ca prin america au inceput sa se faca afaceri cu euroi :\

Posted

de cand am intrat in UE si euro este mult in scadere, desi nu a ajuns inca la nivelul dolarului. Ar trebui sa ne bucure ca a crescut puterea de cumparare a leului dar multi romani au bani in valuta si nu-i prea ajuta.

Posted

voi chiar credeti ca are vreo importanta cat costa un dolar?

lira sterlina e de mult timp peste si nu are nici o putere pe plan mondial.

dolarul o sa ramana la putere mult timp. de ce?

pentru ca toate afacerile cu petrol din lume sunt facute in dolari ;)

Posted

meh...eu vreau sa scada dolarul..ca dupa aia ma duc in USA si cumpar mult mai mult :P

daca ar scade euro nu mi-ar pare bine , dar nici rau .....

Dar noi momentan folosim RON si nu ne intereseaza de nimic.....chiar daca ai cont in banca pe dolari/ euro ..nu poti sa plangi dupa banii pierduti pentru ca nu ai ce face...trebuia sa scoti banii din cont cum crestea un dolar sau un euro ......ca la un joc de noroc :)

Posted

blaidy ma lesi?!

daca ai lucra in state si teai intoarce in tzara si ai vedea cat a scazut tziai smulge parul din cap e ca si cum ai lucra degeaba.

asta mai mult incurajeaza munca in tzara sau in europa

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...