Guest flachi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 In luna noiembrie a anului trecut am afltat ca urmeaza ca reteaua fiberlink sa ajunga si la blocul meu. M-am dus la RDS, am facut contract si mi-au zis ca voi fi cablat in cel mai scurt timp.Ba la sfarsitul lunii, ba spatamana viitoare, numai asa au tinut-o pana pe la mijlocul lui Februarie. La un moment dat au catadicsit sa vina sa cableze scara. Au aparut niste probleme cu cativa vecini care nu au lasat pe cei de la RDS sa dea gauri in bloc (ce-i drept au cam facut treaba de mantuiala, dar trecem peste asta). Imediat, a doua zi, m-am dus la ei la sediu, am zis ce s-a intamplat, am lasat numarul meu de telefon si au zis ca vor veni din nou in cateva zile si ma vor suna daca vor mai aparea probleme ca sa rezolv eu treaba cu vecinii. Din nou au tot tinut-o ca peste 2, peste 3, peste 5 zile. Dupa aia au zis ca nu, ca trebuie sa strang semnaturi de la 50% + 1 dintre vecini ca sunt de acord sa cableze scara. Iarasi nu am zis nimic. Am tacut, am strans semnaturi, am dus totul la ei si mi-au zis ca e gata in cateva zile. Dupa inca vre-o saptamana au venit, au cablat scara. Au zis ca ma suna in cateva zile sa vina sa imi dea drumu. Au sunat pe alt vecin, au venit si l-au cablat pe el, eu am ramas cu ochii in soare. Am fost la ei, au zis ca a fost o neintelegere. Am zis ok, sa vedem. Azi au mai sunat si pe alt vecin care a facut acum contract. Maine cica o sa vina sa il cableze. Pe mine tot nu m-au sunat.Este o totala escrocherie si porcarie ceea ce se intampla. O sa le zic si eu ca le platesc factura peste vre-o 2-3 luni, sa vedem ce se intampla. Chiar sunt ei mai egali ca noi?Bafta.
uLise Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Este o totala escrocherie si porcarie ceea ce se intampla. O sa le zic si eu ca le platesc factura peste vre-o 2-3 luni, sa vedem ce se intampla. Chiar sunt ei mai egali ca noi? Bafta. Ai dreptate si mie tot la fel mi-au zis ;) , seriozitatea lasa de dorit
Guest <Raziel> Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 si mie au zis ca vin max intr o luna,si am asteptat aproape 3,pana s au gandit sa vine si pe la mine btw de unde esti?
rul3rdux say's hi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hmmz. credeti ca ei nu ar vrea sa termine cat mai repede. au prea multe cereri. stiu pe cineva care lucreaza in domeniu. persoana care va spune ca "o sa aveti fiberLink in maxim o luna" este cea care lucreaza la birou. ea nu are de unde sa stie. asa am facut si eu. mi-au zis o luna. peste 3 luni mi-am zis. si asa a fost. dupa 3 luni am avut net. dar se merita :D
Guest flachi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nu e atat de intarzieri cat de prioritatile care se acord pe draq stie cine ce criterii. Traim in Romania si asta spune totul.
TyreXel Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Eu cand m-am cablat nu am avut probleme(aveam net la 10 zile dupa ce am depus cererea :) Pe la inceputul lunii februarie au inceput pe scara mea sa bage fibra pana usa, m-am dus si am intrebat un tip care cabla cand baga si in casa si a zis ca in maxim 3 sapt.. au trecut si nimic :huh:
ReneGade Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Am si eu o nelamurire (sa nu deschid alt topic ..)Au pus acuma cateva zile o hartie pe usa blocului in care zicea "intre data de 6-24 martie se va lucra ptr instalarea FL..etc."Ei trebuiau sa vina la mine in apartament sau sa ma duc eu la sediul RDS/RCS si sa fac contract ? :/Details..
smuggster Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 si eu am aceeasi nelamurire ca renegade...au venit acum vreo luna au bagat niste cabluri pe aici prin scara...azi au umblat pe la cutiile acelea de la ei care sunt pe scara...deci reiinnoirea contractului sau astept pe ei?
dev Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Am si eu o nelamurire (sa nu deschid alt topic ..)Au pus acuma cateva zile o hartie pe usa blocului in care zicea "intre data de 6-24 martie se va lucra ptr instalarea FL..etc."Ei trebuiau sa vina la mine in apartament sau sa ma duc eu la sediul RDS/RCS si sa fac contract ? :/Details..Daca ai internet de la ei si ai deja contrat si anuntul era about FiberLink ... trebuie doar sa fi acasa sau sa fi tu mai ... saltaret si sa faci pe prostul ... "Ce e asta? Eu nu o sa am?" ... contract nu trebuie ... ei iti vor face ceva Proces verbal predare - primire ...
rul3rdux say's hi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 nu este un simplu proces verbal la toti, in craiova la 1/2 din persoane se reinnoiesc contractele, odata intrati in UE, avem mai multe drepturi, deci alt contract. ex: daca iti cade netu pt o zi/ pt 2 si ei nu fac nimik sa rezolve problema, ajungi sa ai net pt o luna fara sa platesti.( un fel de dat in judecata. daca nu isi respecta contractul, si anume sa ai net din 24/24, nici tu nu esti obligat sa platesti). dupa ce a fost pus "anuntul" trebuie doar pers pe numele careia este proprietatea sa fie acas', si sa fi un pic "vorbaret" ar fi de preferat.
Guest flachi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dupa cum ma asteptam. Au pus la vecinu si la mine nu, desi am facut si ieri la tel. si luni la ei acolo la sediu scandal. O sa sun la OPC sa vedem ce parere au si ei.Normal ca nu au timp sa puna la toata lumea daca umbla dintr-o parte in alta a orasului sa faca cate o cablare si nu cableaza pe toata lumea din scara odata.
frankie Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dupa cum ma asteptam. Au pus la vecinu si la mine nu, desi am facut si ieri la tel. si luni la ei acolo la sediu scandal. O sa sun la OPC sa vedem ce parere au si ei.Normal ca nu au timp sa puna la toata lumea daca umbla dintr-o parte in alta a orasului sa faca cate o cablare si nu cableaza pe toata lumea din scara odata.Probabil ca o sa pierzi si mai mult timp cu OPC-ul. N-au ce sa le faca pt ca nu scrie in contract un termen cand va fi instalata fibra...mai bine stai cuminte si relaxat si iti astepti randu, asta e, traim in romania ( unde pizza ajunge mai repede decat politia ).
DivinE Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 In luna noiembrie a anului trecut am afltat ca urmeaza ca reteaua fiberlink sa ajunga si la blocul meu. M-am dus la RDS, am facut contract si mi-au zis ca voi fi cablat in cel mai scurt timp.Ba la sfarsitul lunii, ba spatamana viitoare, numai asa au tinut-o pana pe la mijlocul lui Februarie. La un moment dat au catadicsit sa vina sa cableze scara. Au aparut niste probleme cu cativa vecini care nu au lasat pe cei de la RDS sa dea gauri in bloc (ce-i drept au cam facut treaba de mantuiala, dar trecem peste asta). Imediat, a doua zi, m-am dus la ei la sediu, am zis ce s-a intamplat, am lasat numarul meu de telefon si au zis ca vor veni din nou in cateva zile si ma vor suna daca vor mai aparea probleme ca sa rezolv eu treaba cu vecinii. Din nou au tot tinut-o ca peste 2, peste 3, peste 5 zile. Dupa aia au zis ca nu, ca trebuie sa strang semnaturi de la 50% + 1 dintre vecini ca sunt de acord sa cableze scara. Iarasi nu am zis nimic. Am tacut, am strans semnaturi, am dus totul la ei si mi-au zis ca e gata in cateva zile. Dupa inca vre-o saptamana au venit, au cablat scara. Au zis ca ma suna in cateva zile sa vina sa imi dea drumu. Au sunat pe alt vecin, au venit si l-au cablat pe el, eu am ramas cu ochii in soare. Am fost la ei, au zis ca a fost o neintelegere. Am zis ok, sa vedem. Azi au mai sunat si pe alt vecin care a facut acum contract. Maine cica o sa vina sa il cableze. Pe mine tot nu m-au sunat.Este o totala escrocherie si porcarie ceea ce se intampla. O sa le zic si eu ca le platesc factura peste vre-o 2-3 luni, sa vedem ce se intampla. Chiar sunt ei mai egali ca noi?Bafta.Eu am asteptat 3 luni de zile sa-mi bage cable link, in orasul natalIn Buc mi-au bagat fibra in 3 sapt (asta dupa ce i-am terorizat cu telefoane si ultima oara le-am zis ca daca nu vin, imi caut alta firma)
kosma Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 asa am facut si eu. m-am tinut de ei cu telefoane, am fost cahia si in oras la "firma", si am avut rezultate, am avut fibra cu 2 saptamani mai devreme decat altii din blocul meu. e bine sa te ti si de ei . . .
Ayana Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 si la mine au venit cu nush ce sa semnam sa ne bage fibra... dar nu ma astept prea repede...
Potyike Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 la mine au cablat cartieru si dupa aceea au venit dupa o saptamana :D fara sa sunam fara nimic :)
VArtaN Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 la mine au cablat cartieru si dupa aceea au venit dupa o saptamana :D fara sa sunam fara nimic :)Da asa au facut si la noi.