THuG-Radu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sunt sigur ca aproape toti ati auzit de paintball.E un fel de Counter-Strike live :D Ai arme cu bile de vopsea, 2 echipe, masacre intre echipe ! :)Este si in Oradea, dar inca nu am apucat sa merg, dar vreau in viitorul apropiat sa merg sa incerc, sa vad cum e CS`u live :DCare ati fost, ce parere aveti?
IceMan Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 E fun...si in acelasi timp... dureros :-s Asta ca sa nu mai spun de petele de vopsea ce iti raman cateva saptamani
dev Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 E super ... mai ales daca merge-ti mai multi de 10 ... :D ...Iti recomand daca mergi ... sa te feresti de cei care trag dupa masca [fata] ... sa nu-ti zboare smaltu' dintilor prin casca :D ... si la ... cuibu' de jos :P. (Stiu pe unu care a luat o bila-n mox ... prin gratiile de la gura ... [a puscat bila])Oricum ... e super bestial ;)PS: La noi primesti echipament ... ;) ... iar daca esti norocos si nu se sparg bilutele care-ti erau destinate tie ... si te lovesc ... ramai cu vanatai pe ceva vreme :D ...
Azra'il Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 E f misto... dar trebuie sa fie mai multi jucatori... acum depinde si de "spatiul de razboi", sa nu stai 20 de min sa il cauti pe unu.... Si da, daca primesti o bila de aproape, doare. ^^IceMan: Pai iti dau "echipament", cum te-ai murdarit? Sau ai facut un test, sa vezi daca se ia? :lol:
IceMan Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pai da, primesti echipament, dar nu te protejeaza 100%...te vopsesti fara sa vrei.
Thade Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 era si in braila asa ceva, dar s-au dus vreo 5 odata, au jucat apoi au plecat cu tot cu arme, a 2-a zi s-a inchis si nu s-a mai deschis niciodata altul.
Yves Larock Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 era si in braila asa ceva, dar s-au dus vreo 5 odata, au jucat apoi au plecat cu tot cu arme, a 2-a zi s-a inchis si nu s-a mai deschis niciodata altul.stiam ca a fost da nu am stiut de ce nu lau mai deschis... acuma stiu 10x Tedi :D
Mazu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 cand am jucat eu cu niste prieteni, ne luasem cateva bile de caciula, asa ca nu ne-au mai dat tubuletu unde pui bilele si le tineam in manala un moment dat am prins pe cineva descoperit, am fugit catre el si cand sa bag biluta, mi-a scapat pe jospana sa apuc sa o recuperez de pe jos, deja primisem o bila in spate, trasese de la vreo 2m din spatele meumi-a ramas cam o saptamana vanataia :lol:
vudu Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 si eu vreau sa ma duc de mult la un paintballradule arunca o privire aici :tiphat:
Fane Spoitoru Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a fost si in craiova :) sper sa ii deadrumu in vara asta iar
THuG-Radu Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 si eu vreau sa ma duc de mult la un paintballradule arunca o privire aici :tiphat:Stiam de paintball`ul din Oradea de mult si de site`u lor. E aiurea site`ul sincer. La video player ii arata pe ei cum trag alea alea si la poze sunt poze cu fetele alea.Incearca AICI sa vezi un teren super de paintball. ASa da, asa sa tot joci. Nu ca la noi, ca te duci in padure si ciau calu` !
Legacy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a fost si in craiova :) sper sa ii deadrumu in vara asta iarma iei si pe mine :lol:
Lancelot Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 been there done that...am fost ..si la cupa o cupa a firmelor de IT prin padurea Baneasa...am jucat si capture the flag :P e super...daca ai cu cine jucaEvitati sa jucati cu genul ala de taranoi care trag din 2 m....regulamentul spune ca nu trb sa traga doar sa te someze ca sa te predai....dar deh..romanul s-a nascut cowboy
Thade Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 acum vreo 2 ani prin vama, voiam sa jucam pe la 10 seara si era pe peretele de langa terenul de paintball nr de mobil, suna unul sa-i spun aluia sa vina sa ne lase sa jucam si raspunde una "e beat, veniti maine", deci niciodata sa nu va duceti acolo la paintball
.TripDeTrip Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 IceMan , gresesti...nu doare deloc...+ ca primesti ceva echipament special....si bilele alea nu is bile adevarate.....e doar vopsea cu heliu....eu am jucat PaintBall.....e fun....:cool2:
Beethoven Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 IceMan , gresesti...nu doare deloc...+ ca primesti ceva echipament special....si bilele alea nu is bile adevarate.....e doar vopsea cu heliu....eu am jucat PaintBall.....e fun....:cool2:Probabil ai jucat Paintball din ala care nu este adevarat ... :P La viteza proiectilului de pana la 50 m/s, nu ai cum sa nu simti impactul, in special cand nu se sparge capsula gelatinoasa (pardon glontul :P )
#spoitoru# Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 De cand eram mai mic imi doresc sa ma joc paintball, cred ca e cel mai tare joc live :P
uLise Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 De cand eram mai mic imi doresc sa ma joc paintball, cred ca e cel mai tare joc live :P word
Raul Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 been there done that ce sa zic pe langa ca m-am facut cu vanatai mai ales pe picioare si pe spate e super
trAANCe Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 La noi e in felix cica si 250.000 pe cap asa m-a informat un coleg care merge des :blink:
rul3rdux say's hi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 E fun...si in acelasi timp... dureros :-s Asta ca sa nu mai spun de petele de vopsea ce iti raman cateva saptamani nu am participat niciodata, din pacate :( . dar stiu de la un prieten ca e dureros uneori, in funtie de presiune, etc...
Guest sgmugurel Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hey Hey Hey... va asteptam pe toti doritorii de adrenalina si durere ;)) la un paintball, la un nou teren amenajat in aproxiamtiv centrul orasului :D 2 ha de teren amenajat cu nocturna si all included... :-p preturi de neegalat si multe multe altele... in foarte scurt timp... Contact pe www.paintballoradea.com sau www.paintballbh.com -> Desigur doar in Oradea... sau pt doritori din zone apropiate nu va faceti probleme cum sa ajungeti aici... venim noi la voi :D Doar sa aveti un teren(padure de ex) unde sa va masacrati :-p Dispunem de 20 de echipamente complete (arme, combinezoane, masti etc...)Va asteptam!
uLise Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 in Iasi nu stiu daca sa organizat asa ceva dar bile am vazut pt paintball
THuG-Radu Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Hey Hey Hey... va asteptam pe toti doritorii de adrenalina si durere ;)) la un paintball, la un nou teren amenajat in aproxiamtiv centrul orasului :D 2 ha de teren amenajat cu nocturna si all included... :-p preturi de neegalat si multe multe altele... in foarte scurt timp... Contact pe www.paintballoradea.com sau www.paintballbh.com -> Desigur doar in Oradea... sau pt doritori din zone apropiate nu va faceti probleme cum sa ajungeti aici... venim noi la voi :D Doar sa aveti un teren(padure de ex) unde sa va masacrati :-p Dispunem de 20 de echipamente complete (arme, combinezoane, masti etc...) Va asteptam! Sari cu un ID de mess ! :D Nu stiam ca in Oradea e teren amenajat pt. paintball. Stiam ca e padurea si ATAT. Te ascunzi dupa copaci, punct ! Is tare curios ... :D