Yves Larock Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ce ati face daca ati afla azi dp net/sau Tv ca Terra va fii lovita de un asteroid(cu diametrul peste 400m)? aceesta urmand ca in 48 h sa intre in coleziune cu pamantul "Un asteroid capabil de a produce un dezastru global ar trebui sa aiba un diametru de peste 400 m. Cercetatorii cred ca un astfel de impact ar ridica destul praf in atmosfera pentru a crea o " iarna nucleara" afectand destul de grav agricultura de pe intreg globul." multi ani nu zile :D si as sta cu prietena :wub:
DivinE Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Sincer...probabil m-as bucura de timpul ramas. Nu stiu exact ce as face exact, e prea putin timp :)
IceMan Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 M-as bucura de timpul ramas si as face tot ce mi-as dori in acel timp...ce m-ar face mai fericit alaturi de persoanele care trebuie. :)
redbull™ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mash pune pe un elicopter sau avion impreuna cu familia si cva preteni (trb sa existe o solutie de`a scapa) :)
dev Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mash pune pe un elicopter sau avion impreuna cu familia si cva preteni (trb sa existe o solutie de`a scapa) :)Tu le vrei cam pe toate Red ... te crezi Bruce Willis? Poate si salvezi Pamantu` :P ...
Super Muci Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 1 awp , m-as sui sus pe intercontinental , si direct CS as juca cu ei , singur pe harta , eu pe primul loc , cu cele mai multe frage )) j/k OT : probabil k as mi-as omora toti dushmanii de la catel pana la var , nu de alta dar sa am eu satisfactia asta .
ReneGade Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 1 awp , m-as sui sus pe intercontinental , si direct CS as juca cu ei , singur pe harta , eu pe primul loc , cu cele mai multe frage :rofl1: Eu as intra pe srv de cs si de MU si as hackui !!1111!!! 1337 h4cKa