1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 de ce trebuie asociat minimalu cu Converse? (astept raspuns de la minimalisti). Eu cand vad tenisii astia negri cu steluta ma gandesc automat la NBA in anii 80, la Jordan ( in primu an a purtat Converse All-Star), la niggaz, la gangstaz, la ghetto, la Snoop etc. astia cu minimalu vor sa para smecheri sa inteleg :)
Raul Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 niggaz, la gangstaz, la ghetto, la Snoop etc. astia cu minimalu vor sa para smecheri sa inteleg :)Aici ai fost tare :rofl1: cand o sa vezi tu pe 50 sau mai stiu eu care cu conversi atunci sa imi arati si mie
THuG-Radu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 de ce trebuie asociat minimalu cu Converse? (astept raspuns de la minimalisti). Eu cand vad tenisii astia negri cu steluta ma gandesc automat la NBA in anii 80, la Jordan ( in primu an a purtat Converse All-Star), la niggaz, la gangstaz, la ghetto, la Snoop etc. astia cu minimalu vor sa para smecheri sa inteleg :)Nu e asociat minimalu cu Converse. Mai degraba poarta punkerii decat minimalistii :)
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Aici ai fost tare :rofl1: cand o sa vezi tu pe 50 sau mai stiu eu care cu conversi atunci sa imi arati si mievezi tu vre-un Fifty enumerat de mine? Am zis Snoop, mai pot adauga Game, Ice Cube ... Normal ca Fifty nu va purta asa ceva, doar nu o sa renunte la propriul brand pt o steluta :)
blk Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nu e asociat minimalu cu Converse. Mai degraba poarta punkerii decat minimalistii :)E un cod vestimentar acum pentru fiecare gen? :blink:Mi-a mai zis lumea ca am fata de manelist ca ma imbrac la costum da` sunt curios.. teh trancers.. cum se imbraca?
Raul Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 teh trancers.. cum se imbraca?cu tricouri roz, bluze cu gluga etc. ei stiu mai bine
THuG-Radu Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 E un cod vestimentar acum pentru fiecare gen? :blink:Mi-a mai zis lumea ca am fata de manelist ca ma imbrac la costum da` sunt curios.. teh trancers.. cum se imbraca?Tu pe ce lume traiesti ? :PNormal ca exista un cod vestimentar pe APROAPE orice gen.Dar asta nu inseamna ca toti cei care asculta acel gen de muzica trebuie sa se imbrace corespunzator.Rapperii : blugi largi, tricouri fubu, pro-player, starter etc, full-cap, bling`bling`uri, snickers.Rockerii : Par lung, tricouri cat mai spurcate cu draci si formatia rock preferata, bocanci de piele in toiu verii, zgarda la gat etc.Manelarii : Blugi stramti pe fund, pantofi cu botu ascutit, camasa stramta si cat mai creol.Clubberii : blugi semi-largi, un tricou cu nu prea multe inscriptii sau in culori cat mai vii si deschise, ochelarii de club, un rozar la gat, etc :)Lamurici ? :P
dev Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cu tricouri roz, bluze cu gluga etc. ei stiu mai bineAlea deja-s de impresii ... nu de muzica. Electronicii se-mbraca ca, clubberii ;) [va lamurit Radu]
Guest roxyz0r Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ascult ceea ce ma reprezinta.Ma imbrac in felul in care sunt reprezentat cel mai bine de gandire si de ceea ce sunt.Iar pentru cei care spun ca asculta orice in afara de rock, cred ca a devenit un obicei prost sa spuneti asta, puteti spune prea bine ca n-ascultati muzica populara sau muzica de la surprize surprize, dar nu, voi spuneti rock nestiind ce e ala...npio stiu ce ala rock acuma depinde de ce rock asculti tu :) io Black Sabbath System Of A Down Metallica ... Kiss Tiamat moonspell Guns`n Roses Alice cooper Pink Floyd :D rock on