techno Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 credeti ca lumea in ziua de azi asculta muzica pentru ca le place sau doar ptr a fi "cool"?tot prea multi asculta genuri care nu le inteleg doar ca asta e la moda..
iNm Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Eu unul ascult doar ce imi place ... si cat imi place ... nu mi-e rusine sa zic ca am ascultat si manele & altele, momentan prefer trance dar ascult cam orice (in calculator am cam din toate genurile muzicale exceptie manele desi ascult cand merg undeva :) ). Oricum eu nu as asculta ceva doar pt ca e cool si ca e la moda daca nu mi-ar placea.
#spoitoru# Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Eu ascult punck, rock, rap pentru ca imi place... dar cunosc vreo 2-3 care asculta genurile astea numa` pentru ca li se pare cul :surprised:
Fane Spoitoru Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Am vazut ca multi de la mine din scoala s-au facut houseri n shit :) cu lanturi si nebuneli si habar nu au sa danseze pe asa ceva sau mai stiu io ce + ca jumate din ei la inceputu scoli erau manelisti Am ascultat si ascult manele da numai la chefuri, si populara la fel :D ma refer la hore si sarbe. In rest ascult orice fel de muzica in afar de rock :)
Qui-Gon Jinn Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ascult ce imi place and nobody's gonna fucking sit down and tell me ce sa ascult sau alte chestii...actuala mea amica (nu s-a ridicat inca la statutul de prietena, ce sa mai zic de iubita) o face doar pentru imagine...mult de lucru mai am cu fetisoara asta si cu ce-i in capul ei <_<
sylv Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ascult ce imi place , nu ma intereseaza ce asculta x , y , z . Gusturile nu se discuta , fiecare asculta ce vrea , e o lume libera :rofl1:
iReal Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 nu imi place sa copiez , sa am/port/fac ce face toata lumea :)deci ascult de imi place :D
dev Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 nu imi place sa copiez , sa am/port/fac ce face toata lumea :)deci ascult ce imi place :DSame here ...N-am de ce sa ascult ce nu-mi place ... dar stiu ca e la 'moda' ... [oricum ascult house (nu insir sub-genuri)]
THuG-Radu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ascult aproape orice mai putin manele. Si alea doar cand is rupt in gura la ceva chef unde nu pot sa`i impun eu Dj`ului sa puna ce muzica vreau eu ! :D[oricum ascult house (nu insir sub-genuri)]House e un sub-gen ! :D
above_and_beyond Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 adevarat...in ziua de azi manelistilor le e rusine ca asculta manele, si ca sa fie si ei "trendy" si sa nu para manelisti se duc in cluburi de house...se rup acolo in fiecare weekend si gata domn'e nu mai crede lumea ca's manelist. gresit...cei care inteleg cu adevarat muzica house isi dau seama de aceste specimene. eu unul...ascult ce imi place adica house/trance/progressive...prin zona asta
Smok3 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cum un fumator se relaxeaza cand fumeaza Cum un poet se relaxeaza cand scrie Asa si eu ma relaxez asculatand muzica ... prefarabil Rap and House dar mai am si abateri :D p.s nu`s bun de poet
dev Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 House e un sub-gen ! :DSa fie pe placul tau ... ascult muzica electronica ...
Yves Larock Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ascult pt ca imi place... orice in afara de rock :DLE: si populara :rofl1:
redbull™ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Am vazut ca multi de la mine din scoala s-au facut houseri n shit :) cu lanturi si nebuneli si habar nu au sa danseze pe asa ceva sau mai stiu io ce + ca jumate din ei la inceputu scoli erau manelisti Am ascultat si ascult manele da numai la chefuri, si populara la fel :D ma refer la hore si sarbe. In rest ascult orice fel de muzica in afar de rock :) ia prostit ginu ,toti danseaza la fel pe orice gen de muzik house -_- @ontopic..asc orice gen de muzik inafara de rock mai putin manele ..asta knd merg la chefuri k nu am incotr`o :D Sa fie pe placul tau ... ascult muzica electronica ... mai mist`o minimal, te inebuneste mai bine :)
Smokie Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ascult orice .. la chefuri prefer manele ( cel putin cand sunt rupt de realitate :rofl1: ) :whistle:
gBr Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ascult aproape orice tip, daca-mi suna mie bine....si manele si nu mi-e rusine sa recunosc...iar versurile de genul "ma iubeste femeile" , "pumnii mei minte nu are" , nu fac altceva decat sa ma distreze
Lancelot Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ascult tacerea ca sa raspund in stilul in care raspunde Anna de obicei pe aici :) Cat de cat on topic :) Din stilurile de muzica..contemporane...cred ca muzica house/ trance are cel mai mult de suferit...din cauza publicului emigrat de la Adi si Costi....sa fim seriosi..sunt f putini care intr-adevar se pricep la muzica si au niste cunostinte temeince despre fenomen PS ..mergea un titlu mai explicit zic eu
[SPAMMERS]Dinamovist Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ascult orice imi place :) nu pentru ca e cool sau alcv...
Fane Spoitoru Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ia prostit ginu ,toti danseaza la fel pe orice gen de muzik house -_-pai decand nu mai e intrare e full acolo :) inainte cand era 50 de mi intrarea batea vantu :D
redbull™ Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 pai decand nu mai e intrare e full acolo :) inainte cand era 50 de mi intrarea batea vantu :D asha e..shi vin numai copii :rofl1: :rofl1: @Krypton cred k e ce`l mai tare club de house ..sau Medievalu :D
uTzu Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ascult ce imi placetot tacamu` in afara de rockmanele ascult cand sunt mort :P
Thade Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ascult ceea ce ma reprezinta.Ma imbrac in felul in care sunt reprezentat cel mai bine de gandire si de ceea ce sunt.Iar pentru cei care spun ca asculta orice in afara de rock, cred ca a devenit un obicei prost sa spuneti asta, puteti spune prea bine ca n-ascultati muzica populara sau muzica de la surprize surprize, dar nu, voi spuneti rock nestiind ce e ala...np