Lancelot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 In cazul in care credeti un pic in palavrageala cu reincarnarea...si in cazul in care ne jucam un pic de-a zeii :D cam ce ati fi dorit sa fiti? Mie imi palce sa cred,,asa cam la minte ame a de baietel infantil :D ca am fost macar un samurai sau un ronin din Japonia Medievala ..si neaparat sa fii murit intr-o batalie ceva :D In niciun caz nu ma vad sa fi fost pictor sau cine stie ce nobil puturos :P
dev Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mie imi palce sa cred,,asa cam la minte ame a de baietel infantil :D ca am fost macar un samurai sau un ronin din Japonia Medievala ..si neaparat sa fii murit intr-o batalie ceva :DTraiasca Hara-kiri ...OT: Pai ... ce mi-as fi dorit sa fiu? Ceva pui de ninja ... macar eram destul de agil :D ... si sa fi murit ... de batranete :)
Legacy Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cred ca am fost un imparat ceva care numai comenzi dadea si putzea a lene ... caruia nu il interesa numai de el ... si care avea o armata la picioarele lui
.TripDeTrip Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nu cred eu in chestia cu reincarnare.....dar hai sa ma bag si eu....Eu cred ca am fost un Dragon cu puterea focului....care distrugea tot ce atingea....sau....un arcas ca sii Robin Hood sau Dolwin
uLise Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Eu cred ca am fost un hot , gen Robin Hood. DC? Pentru ca nu-mi place sa vad un om lipsit de putere la anaghie , adik un copil sa fie batut de unu mai mare.
Fane Spoitoru Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Eu creca am fost un caine care facea ce face Robin Hood :).
Qui-Gon Jinn Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Intr-o viata anterioara am fost nascut intr-o familie foarte saraca, numele meu era Lucien iar de la varsta de 14-15 ani am inceput sa lucrez ca spalator de vase la un restaurant de la marginea Parisului, de la 20 de ani pana la moarte am trait in mizerie, lucrand ca brutar...PS: vai...toti numai samurai ati fost 8-}
{JM}Alex Lifetaker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Comandant nazist in WW1 sau WW2. De preferinta sniper Sau mai bine, El Hitler :) Dar nu cred ca am fost niciunul din cele de mai sus :(
oick Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mi'ar fi placut k intr'o viata anterioara sa fi fost o sirena.