IceMan Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cei care cauta neobisnuitul cu orice pret se pot muta, de la finele acestui an, intr-una din primele case de sticla din Romania. Conceptul, importat din Japonia, va fi dezvoltat la Snagov intr-un complex rezidential de patru imobile. Dupa ce au facut furori in Japonia si apoi in Statele Unite, casele de sticla vor fi construite si in Romania. Si nu oriunde, ci in apropierea lacului si padurii Snagov, intr-o zona ce ofera perspective panoramice deosebite. Aici, la 100 de metri de lac si 20 de metri de padure vor fi ridicate primele patru case din sticla. Constructiile vor fi realizate in proportie de 80% din triplu geam termopan, pe o structura din beton armat, si vor avea o suprafata de cate 350 de metri patrati, pe doua niveluri. Casele vor fi dotate cu centrale termice proprii si vor avea si pereti de beton, insa numai la etaj, acolo unde sunt prevazute dormitoarele. Reprezentantii Falcon Corporation, societatea care a prezentat ieri proiectul la Targul Imobiliar National, afirma ca au primit deja zeci de solicitari, desi casele de sticla costa intre 850.000 si 1 milion de euro Locuinte proiectate de clienti Tot la Targul Imobiliar National, a fost prezentat si proiectul prin care iti poti compartimenta singur locuinta. Mai precis, compania Apulum 94 ofera celor interesati posibilitatea de a-si compartimenta dupa bunul plac apartamentele pe care le va construi pana in 2008 in Capitala, in cadrul a doua imobile de pana la 10 niveluri. sursa
Legacy Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 .:ceuameni: ... 1.000.000 euro .... probabil jiji si irinel si-au comandat deja
uLise Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 c aiurea , nu cred ca as putea sta intr-o asemnea casa
Deian69 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 am vazut la stiricateodata ma intreb ce rost mai are
Cenzurat Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Imi aminteste de modelul din "13 ghosts" care mi-a placut , acum 3 ani cand l-am vazut .
Yves Larock Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :ceuameni: clar na's da banii pe asha ceva chiar dak as avea.nushu :ceuameni: o sa'si cumpere asha ceva :dontknow:
Mazu Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 o sa fie shiny @_@era o casa de sticla si in "Lake house", pentru cine l-a vazut
MurDoc Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :ceuameni: clar na's da banii pe asha ceva chiar dak as avea.nushu :ceuameni: o sa'si cumpere asha ceva :dontknow:Dar ce ai face cu atatia bani ?
SeBi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Mereu m-am gandit la asa ceva...ma gandeam cum ar fi sa-mi vad vecinele (doar pe cele tinere :P) cand fac baie sau.... evident ca nu mi-ar fi placut sa ma vada altii. Poate sunt un pic obsedat :P. Bine...interesant ar fi ca pardoseala sa fie din sticla...adica sa se vada de la un nivel la altul de exemplu.
spa®ky Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 va dati seama ca un copil ar putea vedea noapte ce fac parintii lui?
TyreXel Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Eu sincer nu as putea sa locuiesc intr-o asemenea casa... mi se pare ceva aiurea
IceMan Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 E aiurea, dar voi v-ati gandit la geam opac? Adica, casa poate fi din sticla, dar probabil nu vezi prin acea sticla...si mi se pare destul de normal sa nu vezi prin ea, ca doar n-or sa se uite la tine cand faci baie cei care trec pe strada Inca ceva: Casele vor fi dotate cu centrale termice proprii si vor avea si pereti de beton, insa numai la etaj, acolo unde sunt prevazute dormitoarele.
rul3rdux say's hi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ce porcarie. mai avem un pic si traim in intersectie, sa ne vada toti ce facem in casa. pe deasupora si 1 mil de euroi. daca as avea bani nu as cumpara aa ceva.
rtk Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 1 mil de euro...ce n`as face eu cu banii astia...dar sigur nu mi`as face o casa de sticla
ReNuX Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Imi aminteste de modelul din "13 ghosts" care mi-a placut , acum 3 ani cand l-am vazut .same here... creepy :whistle:
kosy_k Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ma chiar mi-ar place o casa smechera pe la Snagov, dar parca casele de sticla imi aminteste de multe filme horror :D
Guest <Raziel> Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 casa din sticla ,lol eu raman la alea normale :)
frankie Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Iti dai seama cat stai sa speli geamurile alea :rofl1: Uitati-va la Burj Al Arab, hotel aproape tot facut din sticla :)
Lord of round table Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 La cate fitze au romanii nu m-ar mira cu nimic sa vad o casa de asta pe la Columbeni
yBFdetroit Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 scump domle , scump ... PS : daca o sa'si faca vreun vecin o asemenea casa , o sa iau vreo 2-3 bolovani , si sa vedem dupa aia casa de sticla
Alexandru Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 chiar am citit acum cateva zile niste anunturi in ziar la mine in sibiu si vindea unu casa cu 6 camere 2 etaje 150 mp cu 800 000 euro sa fim seriosi /:)