Azra'il Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Daca renunti tu la Sport, e clar ca nu mai calc pe acolo... Articolele postate de tine erau bune, nu cele postate de "altii" Bye bye
MobiuS Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 yeh ... bbye Dani :tiphat: we'll miss you pe forum
dev Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mi-au dat lacrimile ... pai daca voi asa va comportati pe forum , intr-un spatiu virtual , cum aveti o problema un scandal din care iesiti sifonati , gata , plecati , in viata reala cum procedati fratilor ? unde mai plecati acolo? nu trebuiesc luate la inima toate nimicurile .Asta e cea mai buna decizie [a lui Dani] ... cand te lupti cu morile de vant ;). [virtual sau live]@OT: Danny 911 [112 :D] ... ne auzim noi "telefonic" ... sau rupem o sticla de bere :P
BlackHart Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 off :< ... un sfat: lupta pana la capt , nu ai ce pierde !crede-ma ca ai ce pierde.mi-au dat lacrimile ... pai daca voi asa va comportati pe forum , intr-un spatiu virtual , cum aveti o problema un scandal din care iesiti sifonati , gata , plecati , in viata reala cum procedati fratilor ? unde mai plecati acolo? nu trebuiesc luate la inima toate nimicurile .cel mai destept cedeaza ;)
vudu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 am cedat si eu... http://img235.imageshack.us/my.php?image=untitledls4.jpg
Lancelot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Si tu vudu ...ceea ce conteaza...e ca nimic nu misca muntii din loc :)
vudu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Si tu vudu ...ceea ce conteaza...e ca nimic nu misca muntii din loc :)ce munti ? :dontknow:
Lancelot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :nanana: nu ma provoca :) ca nu scriu mai multe :)
vudu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 eh..si u dicolo t faci k nu stii :Dmi se rupe ar fi cuvantul potrivit ? :dontknow:
BlackHart Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 daca ai vointa.. poti misca muntii din loc. daca ai creier ii lasi acolo ca te paste un suspend ;)
Guest danny`` Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Asta e cea mai buna decizie [a lui Dani] ... cand te lupti cu morile de vant ;). [virtual sau live] @OT: Danny 911 [112 :D] ... ne auzim noi "telefonic" ... sau rupem o sticla de bere :P oricand pt tine :) am cedat si eu... http://img235.imageshack.us/my.php?image=untitledls4.jpg au mai pierdut inca un moderator de milioane.. [n33d] e patron la Sport acuma @on multumesc baieti pt complimente.. apreciez mult dar sa lasam totul de`o parte.. mi`a parut bine ca am intrat pe acest forum doar ca am cunoscut multe persoane de nota 10.. in rest mdp.. va doresc numai bine si o zi buna la toti.. ultimul post