Jump to content
Guest danny``

bye bye

Recommended Posts

Posted

mi-au dat lacrimile ... pai daca voi asa va comportati pe forum , intr-un spatiu virtual , cum aveti o problema un scandal din care iesiti sifonati , gata , plecati , in viata reala cum procedati fratilor ? unde mai plecati acolo? nu trebuiesc luate la inima toate nimicurile .

Asta e cea mai buna decizie [a lui Dani] ... cand te lupti cu morile de vant ;). [virtual sau live]

@OT: Danny 911 [112 :D] ... ne auzim noi "telefonic" ... sau rupem o sticla de bere :P

Posted

off :< ... un sfat: lupta pana la capt , nu ai ce pierde !

crede-ma ca ai ce pierde.

mi-au dat lacrimile ... pai daca voi asa va comportati pe forum , intr-un spatiu virtual , cum aveti o problema un scandal din care iesiti sifonati , gata , plecati , in viata reala cum procedati fratilor ? unde mai plecati acolo? nu trebuiesc luate la inima toate nimicurile .

cel mai destept cedeaza ;)

Guest danny``
Posted

Asta e cea mai buna decizie [a lui Dani] ... cand te lupti cu morile de vant ;). [virtual sau live]

@OT: Danny 911 [112 :D] ... ne auzim noi "telefonic" ... sau rupem o sticla de bere :P

oricand pt tine :)

am cedat si eu... http://img235.imageshack.us/my.php?image=untitledls4.jpg

au mai pierdut inca un moderator de milioane.. [n33d] e patron la Sport acuma =))

@on multumesc baieti pt complimente.. apreciez mult dar sa lasam totul de`o parte.. mi`a parut bine ca am intrat pe acest forum doar ca am cunoscut multe persoane de nota 10.. in rest mdp.. va doresc numai bine si o zi buna la toti..

ultimul post

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...