Guest danny`` Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dani aici pt ca pe userul Dani am suspend..Deschid acest topic ca sa`mi cer scuze tuturor carora le`am gresit cat am fost yo moderator.. plus ca vreau sa anunt ca voi renunta la forum.. userul Dani va fi activ doar la CS (cand voi avea o plangere ca din cate stiti unii ca sunt admin CS). Am decis sa ma las si sa nu mai postez articole la Sectiunea Sport mai ales.. acolo unde si de altfel am fost si moderator pt faptul ca munca mea n`a fost apreciata niciodata de "cei de sus" si ca am fost jignit in ultimul hal. Mi`am pierdut 1 an de zile din viata pe acest forum. Asta este. Omul din greseli invata !Celor pe care ii ai in YM .. vorbim acolo.. oradenilor ne vedem la gathere (daca or sa mai fie).. celorlalti va urez Bafta si tot binele din lume ! Mi`a parut bine !vb lu` Danny.. "over and out"..
Lancelot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :beer: just keep in touch :)in rest....welcome to the jungle
Beethoven Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Numai bine Dani :beer: Mai dormi si tu vreo doua - trei nopti si totul ti se va parea mai putin tragic, indiferent de ce crezi acum. Bafta :right:
BlackHart Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 same for me (blk)ne vedem pe mess si la o bere mestere :beer:buh bye
THuG-Radu Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ti`am zis Dani ca prea le pui la suflet ! :<Mai vb. mess/tel/gathere/pe strada/la meciuri in pigalle etc ! :D :X
redbull™ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 bye..chiar aveam o impresie destul de buna despre tine, ai fost un baiat de nota 10 :P ..imi pare rau :( ..hf
Yves Larock Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Numai Bine Dani :beer: poate ne vedem pe server ;)
Fane Spoitoru Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 numai bine Dany mai vorbiim pe mes :) poate o sa ne si vedem la vara cine stie sa iau si eu permisu si poate vin pe la voi :D :P
sylv Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 imi pare rau in primul rand ca mi-esti prieten si in al doilea rand ai facut multe ptr Sectiunea Sport . Mai vb noi pe mess / srv / forum :D
.TripDeTrip Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Numai Bine Dani occasion14.gif poate ne vedem pe server wink.gif
iNm Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mda... ti-am mai zis in nenumarate randuri ca nu are rost sa pui la suflet astfel de chestii ... de la un forum s-a ajuns la altele ... nvm keep in touch mate :)
Tybork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Man, nu plecat :crybaby: ! Eu, de cand m-am inregistrat(since july '06) pe forum, citeam thread-urile tale. Scriai intotdeuna lucruri noi din lumea sporturilor, care au fost niste asticole foarte interesante. Nu merita sa renunti din cauza unor copii!
Legacy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 off :< ... un sfat: lupta pana la capt , nu ai ce pierde !
iGARFiELD Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ce rupt :D papa mai vb oricum nu pleci poate numai postezi la sport da in rest nu cred :D
alecs Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 mi-au dat lacrimile ... pai daca voi asa va comportati pe forum , intr-un spatiu virtual , cum aveti o problema un scandal din care iesiti sifonati , gata , plecati , in viata reala cum procedati fratilor ? unde mai plecati acolo? nu trebuiesc luate la inima toate nimicurile .