Jump to content
Legacy

Cartofi prajitzi

Recommended Posts

Posted

cred ca curand ma duk la un supermarket si imi iau o punga de aia gigantica de cartofii congeltazii ... ca sa imi satisfac pofta ... :\

Posted

cred ca curand ma duk la un supermarket si imi iau o punga de aia gigantica de cartofii congeltazii ... ca sa imi satisfac pofta ... :\

Momentan am 5 pungi de cate 1 kg de cartofi congelati in congelator, deci np, am de unde ! :rofl1:

Se vede ca e mancarea mea preferata ! :D

Posted

Dupa ce am citit topicul asta, mi-a venit o pofta de cartofi prajiti..... :yum: :yum: :yum:

PS: In 5 min sunt gata. Cu ketchup si sare... YUMMY (si cu paine :rofl1: )

Posted

o.O sper ca aveti sub 17-18 ani de va permiteti sa mancati atatia cartofi prajiti :D Altfel ... supraponderabilitate va paste. Eu unu iubesc cartofii prajiti dar mananc MAXIM 1 portie f. mica/saptamana. Dar deh poate sunt singurul nebun care tine la "silueta". Avand in vedere ca burta e cel mai greu de dat jos ... cartofii = bad bad bad ... evil :P

Posted

o.O sper ca aveti sub 17-18 ani de va permiteti sa mancati atatia cartofi prajiti :D Altfel ... supraponderabilitate va paste. Eu unu iubesc cartofii prajiti dar mananc MAXIM 1 portie f. mica/saptamana. Dar deh poate sunt singurul nebun care tine la "silueta". Avand in vedere ca burta e cel mai greu de dat jos ... cartofii = bad bad bad ... evil :P

nu strica daca mnc o portie :yum:

@Radu: :\

Posted

nesanatosi, periculosi pt ficat, dar as indrazni sa zic ca sunt cea mai popualra si indragita mancare din lume ;). Eu mananc odata la 3 zile (nu fac abuz :P ) cu sare, cascaval pane/snitel de piept de pui in pesmet. Ca bautura: apa plata sau o limonada buna :)

Posted

http://img219.imageshack.us/my.php?image=dscf0561yk2.jpg nu iesira ei asa bine da sunt f gustosi ;;)

si yo ii fac mai bine decat tine ....

si yo nu pun ketchup peste ei ...ci pe langa :D ...pun o cantitate industriala langa si dau prin el :lol:

Posted

barabule =P~ :rofl1:

cu sau fara ketchup, tot la stomac ajung =p~

de aici rezulta ca poti sa le mananci intr-un hal fara de hal ;) si strivite :-$

Posted

Prajiti la gratar rotunzi , cu sos de mujdei peste , langa un antricot sau o ceafa grasa .

Pentru fast-food , nu mai conteaza cum sunt , este fast-food , nimic de savurat .

Posted

Imi este de cartofii care ii faceam acasa la bunica pe soba... se numeau cumva... "tocina" sau asa ceva... erau cartofii dati pe razuitoare, facutzi un fel de placinta si la prajit... chiar me dor de cartofeii aia xDDD in rest..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...