Jump to content
Legacy

Cartofi prajitzi

Recommended Posts

Posted

Cartofi prăjiţi + Knorr Gustoso (sau cum se cheamă condimentul ăla cu brânză pe care-l au ei de pus pe cartofi) + un ochi de ou + smântână + şuncă de praga (sau orice altă şuncă fără grăsime) + un pahar de cola la sfârşit = o masă de 5 stele.

Numărul de calorii - irelevant. :D

Posted

La mine mancarea fara paine nu e mancare, deci, cartofii prajiti fara paine nu`s cartofi prajiti :P Cartofi prajiti cu multa paine si cu ketchup sau sfecla rosie :)

Posted

cartofi cu ketchup FTW! :) daca sunt si niste mici si o bere deja e delicatesa ce cina romantica cu prietena...mananci cartofi prajiti cu ea, in loc de carne mici si in loc de vin frantuzesc vechi de 1 mileniu o bere rece :lol:

P.S. Am glumit la ultima parte :lol:

Posted

GOD... acum mi-e foame :-S Hate u all <_<

Da, cu sare/condiment special pt cartofi si ketchup iuuteeee. Acum dak tot mi-ati facut pofta, poate merg la Dristor sa iau o shaorma, sa-i zic sa-mi puna vreo 10 ardei, sa intru iar in spasme k nu mai pot sa respir =)) (dar asa se mananca, IUTE )

Posted

cu branza telemea si cascaval razuit peste ... + un pic de smantana sarata amestecata cu mujdei :D (daca nu se poate, e buna si maioneza) si evident :beer:

that`s the way i like it :wub:

Posted

Ah... am venit acasa de la munca, si mama mi'a facut de mancarica, Cartofei Prajitzi, pentru ca stie ca "numai cartofi as manca daca ar fii dupa mine :P".. In primul rand cartofii nesaratzi.. potzi spune ca nu au nici un gust, nu poate lipsi Ketchupul, fie el Heinz, Tommy, sau alta marca... cu cateva grame de telemea razuita pe deasupra, sau branza de oaie :) facuta de D'nii Margineni de la munte (nota 10).. ca si de fiecare data acompaniata de o bere rece, sau o coca cola rege, totul intra pe tunelul fericirii (adica gatul) mai usor :D

Clar cartofeii prajitzi facuti pe disc in curtea bunicului, cu unsoarea de pe "sclana" nu au acelasi gust ca si totzi cartofii facutzi in casa... sunt in special deosebitizi si aerul curat itzi da o pofta de mancare deosebita..

De altfel potzi orisicand iesi la terasa la niste cartofiori prajitizi cu mujdei, mayonesa, si aripioare de pui, mici, sau pulpe de pui (mujdeiul nelipsit la un asemenea ospat)... deci D'nilor, ce pizza va mai trebuie cand romanii stiu ce ii aia mancare adevarata :)

Posted

cartofi sunt cancerigeni, vas sfatui sa nu mancati in cantitati exesive

si mie imi plac la nebunie XD

si tigarile cik sunt cancerigene :dontknow: so? nu ma impiedica sa ma las :whistle:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...