Jump to content
ReneGade

Pro / Contra cersitului ?

Recommended Posts

Posted (edited)

Eu unul sunt contra , deja mi s-a acrit de cei care vin la usa si zic "Buna ziua,suntem de la asociatia orfanilor si adunam bani sau ptr. biserica..etc etc".

Voted CONTRA !

Rog un mod sa faca si pool (se pare ca nu mi-a mers sa fac :( )

Edited by Rene[G]ade
Posted

sunt total impotriva ... punct , nici nu mai trebuiesc explicatii , toata lumea s-a saturat de cersit , de cersetorie , de oameni care nu ridica un deget pentru a munci , dar au pretentii

Guest <Raziel>
Posted

contra normal,multi ar putea sa caute un loc de munca ....

Posted

contra clar...

Toti putem munci nu ? Ma rog sa zicem ca ar fi exceptie handicapatii sau cei cu boli mintale insa totusi exista alternative.Dar cand vine vorba de tiganu / tiganca cu purdelu de la coltu strazii care te freaca la melodie cu diverse incantatii si apelative ... apai pe aia ai scuip in ceru gurii cu mandrie.

o concluzie ar fi : statul trebuie sa se implice mai mult.

Posted

contra , mai bine ar munci sa faca un ban cinstit decat sa stea toata ziua la margine de drum sperand ca va primi 5 mi .

Posted

e o meserie si asta ,daca ai skill poti sa te si inbogatesti

:blink: ... poftim ?

adica ma scuzi... dar tu ce vrei sa zici ? Ca mai bine e sa ne bagam ceva in educatie -ergo scoala,liceu,facultate samd. - si mai bine ne facem cersetori pt.ca este mai rentabil ? Hai dute oleaca... Da intradevar exista castiguri de pe urma cersitului insa nu cersatorul primeste ci ala care il controleaza >> vezi Filantropica de exemlu <<

Posted

^

:blink: ... poftim ?

adica ma scuzi... dar tu ce vrei sa zici ? Ca mai bine e sa ne bagam ceva in educatie -ergo scoala,liceu,facultate samd. - si mai bine ne facem cersetori pt.ca este mai rentabil ? Hai dute oleaca... Da intradevar exista castiguri de pe urma cersitului insa nu cersatorul primeste ci ala care il controleaza >> vezi Filantropica de exemlu <<

Nenea, daca nu ai maini si picioare ce kill faci? mori de foame? sau asteptzi sa te rezolve statu' ?

L.E. Scz nu se actualiza Quote la tine

Posted

omule...america nu e romania iar romania nu e somalia...

iar daca nu as avea maini si picioare mai bine as muri sincer.

Ce legatura are locul ? in orice tara exista handicapatzi fizic .

Iar cei care beneficiaza de ajutor social sunt putini .

Posted

Ce legatura are locul ? in orice tara exista handicapatzi fizic .

Atata timp cat traiesc,respir,mananc,ma @#^,beau apa,dorm,invat samd. in Romania am sa ma refer la ROMANIA.Tu poti sa te referi la cersitul in Dubai sau Elvetia dar eu vorbesc de scumpa mea tarisoara aici.

PUNCT. Nu vreau sa intru intr-o discutie fara final si sa fac teoria chibritului degeaba.Mi-am exprimat opinia ... gata ... la revedre.

Posted

Nu vreau sa intru intr-o discutie fara final si sa fac teoria chibritului degeaba.Mi-am exprimat opinia ... gata ... la revedre.

Asta am facut si eu.

Posted

sunt ceresetori pe cont proriu care au facut averi din asta in america de exemplu am vazut eu un articol

Pai a fost parca si la stiri cazul cu tiganii romani plecati in Franta la cersit si scoteau si 100 de euro pe zi din cersit si trimiteau acasa :D deci e un fel de loc de munca =))

p.s Eu unul sunt contra ! argumente destul au dat predecesorii :P

Posted

Un raspuns evident: contra! De ce sa stea si sa cerseasca, cand ar putea sa-si ocupe timpul obtinand un salariu si aducand un folos comunitatii? Nu toti trebuie sa ajunga directori, dar acestia ar putea cel putin sa se faca utili, maturand strada spre exemplu. Este mai mare rusinea de a cersi decat de a fi maturator de strada sau gunoier, insa ei nu se "injosesc" sa mature strada, si prefera sa cerseasca pe la colt de strada.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...