Dani Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Eu cred ca asa ceva nu poate exista. Mereu va avea unul din ei un interes ascuns. Serenity de unde stii ca acea persoana nu are un interes ascuns ?daca o cunosti ff bine (ti`e ca o sora/frate) si stii ce`i poate capul la persoana respectiva iti dai seama cand e sa fie ceva.. dar cum ziceam.. depinde de la persoana la persoana.. cat de bine se cunosc si se inteleg.. daca poate fi sau nu ceva intre ei..
Edelweiss Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 hm... sa vedem.. am (pauza de numarat) 3 buni amici (i-as numi prieteni) baieti. Unul acum 5 ani era indragostit de mine (si acum s-ar culca cu mine oricand daca i-as permite), de altul am fost indragostita eu acum 5 ani si el de mine de vreo 4 ani incoace (si nu sunt fanteziile mele, a recunoscut ultima data acum cateva zile, nasol cu sincronizarea asta...), iar altul... intr-adevar, aici nu imi amintesc nici un moment romantic, dar probabil ca daca ne-am intalni mai des ar fi si din astea.Acum un an as fi mers pana in panzele albe sa va demonstrez ca se poate, ca poate exista sincera si dezinteresata complet prietenie intre doua persoane de sex opus. Acum insa am analizat mai bine lucrurile si... am invatat sa le iubesc mai mult pe prietenele mele :)edit: ah, da, prietenul meu cel mai bun de nu stiu cati ani e acum boyfriend-ul meu. bad idea. kids, don't try this at home :)
vexx Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ^ cineva care zice pe fata..gg Eu am destule prietene foarte bune si daca una imi propune sa facem sex nu as refuza.
No.Skill.Dizzy Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi viatza de zi cu zi fara o amica. Mereu mi-a placut sa fiu inconjurat de fete f. frumoase de care sa ma lege doar o relatie de amicitie pura. Si niciodata n-am si nu o sa permit sa devina altceva. Cand se creeaza o tensiune rup orice legatura si o ocolesc "for the rest of my life". Sad, stiu, dar asta este :P
{JM}Alex Lifetaker Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Poate sa existe o relatie de prietenie intre un baiat si o fata.Doar se inteleg bine impreuna, si nimic mai mult. :)