noghri Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 dap..exista,pot confirma si eu asa ceva..am o astfel de relatie care tine de 7 ani deja...chiar putem afirma unul despre celalalt a fi cel mai bun prieten. e amuzant totusi sa aud parerile celor din jur care nu cred asa ceva si se incapataneaza sa creada ca e ceva intre noi, sau ca "intr-o zi sigur se va intampla"...prostii^^
Roxynel Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 @ parerea mea e ca dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca ai o relatie de amicitie cu cineva de sex opus..fara ca macar sa simpatizezi persoana respectiva ;)Ba da, poti afirma chestia asta. Ai un ex. in fata ta aproape in fiecare zi.Am o astfel de relatie de mai bine de 8 ani si culmea...sentimentele sunt altfel nu ca cele la care te referi tu.
majinbuu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Exista :P, un exemplu il stii, si mai am o relatie mai veche de 18 ani. Singura chestie e ca nu e in tara, ne vedem rar . Si sa nu ramai in ceata :D e vorba de sora lu' nebunu' de Tibi :D .
Lancelot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmm...oare .chiar poate exista asa ceva? Poate exista o relatie total dezinteresata si bazata doar pe sentimente de prietenie..fara nicio legatura cu atractia intre o fata si un baiat? Putem afirma cu tarie ca mai exista si aceste tipuri de legaturi ..legale? @ parerea mea e ca dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca ai o relatie de amicitie cu cineva de sex opus..fara ca macar sa simpatizezi persoana respectiva ;)
iReal Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 io am 2 astfel de relatii :) fetele au vrut sa avanseze dar le'am zis ...doar prieteni :D si merge bine...de ani de zile
dev Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mai exista (parerea mea) ... Daca-n 3 ani si ceva nu sa schimbat nimic [ma refer ca nu sa trecut peste amici] (THuG-Radu o cunoaste [Cris]) si acuma ne-ntelegem super ;) ... si amicele de o viata ;) [alaturi de care am crescut]
Ayana Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Exista si cred cu tarie in ele... eu am o astfel de relatie cu cineva cam de... 8 ani.. nici un fel de atractie la mijloc.. suntem prieteni (e drept ca in ultima vreme ne-am cam distantat, dar banuiesc ca daca voi avea nevoie de el, va fi acolo), pe de alta parte cred in asa ceva dupa destramarea unei relatii, am fosti cu care inca ma inteleg f bine.Exista si se poate... totul tine de integritate, de puritate a sentimentelor, si nu in ultimul rand, sinceritate :)
Yves Larock Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 pt mine nu exista :lol:o fi pt altii :whistle: yo am avut "prietene" numai una si una :D
D3@7h Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 2 baieti = tovarasie, 2 fete = invidie, o fata si un baiat se transforma in dragoste. Mereu este asa nu ai ce face....asa este omu...
Dani Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmm...oare .chiar poate exista asa ceva? Poate exista o relatie total dezinteresata si bazata doar pe sentimente de prietenie..fara nicio legatura cu atractia intre o fata si un baiat? Putem afirma cu tarie ca mai exista si aceste tipuri de legaturi ..legale? @ parerea mea e ca dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca ai o relatie de amicitie cu cineva de sex opus..fara ca macar sa simpatizezi persoana respectiva ;) intre mine si prietena mea cea mai buna sunt 4 ani.. ne intelegem foarte bine si nu exista nici o atractie la mijloc.. doar ca tinem unul la altul pt ca suntem de mult timp prieteni :) .. e cam singura dintre toti prietenii pe care ma pot baza la orice ora.. p.s. nu m`as putea intelege la fel de bine cu un baiat cum ma inteleg cu ea :)
iNm Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmm e destul de complicat ... cred ca o perioada poate exista dar in mod cert unul din "amici" urmareste ceva.
THuG-Radu Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hmm ... cea mai buna prietena a mea o cunosc de cand ma stiu pe mine :D e vecina mea de bloc, usile apartamentelor sunt fatza`n fatza, dar atractie a existat, am fost impreuna, ne`am despartit, dar relatia de amictie a ramas la fel de stransa ! :D
#spoitoru# Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Sigur ca exista, si eu am mai multe amice fara sa se transforme in dragoste acest sentiment :blink:
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 eu nu prea cred in flori ... odata si odata tot o comiti :)EDIT: asta nu inseamna ca dispare relatia de amicitie; eu o numesc diversitate :D
IceMan Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 @ parerea mea e ca dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca ai o relatie de amicitie cu cineva de sex opus..fara ca macar sa simpatizezi persoana respectiva ;)Total de acord cu Lancelot. Dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca tii la o persoana de sex opus fara sa existe vreo atractie. Si daca nu apare la inceput, candva tot va aparea.
Dani Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Total de acord cu Lancelot. Dupa o anumita varsta nu prea poti afirma ca tii la o persoana de sex opus fara sa existe vreo atractie. Si daca nu apare la inceput, candva tot va aparea.din moment ce iubesc alta fata .. si de prietena mea cea mai buna nu mi`a placut niciodata.. nu m`a atras niciodata.. decat ca si prietena cea mai buna.. atunci n`are cum sa existe atractia fata de ea.. crede`ma ca daca stii ca e doar prietena cea mai buna.. si ti`e ca o sora.. atunci nu`ti vine sa te gandesti ca vrei s`o saruti.. s`o faci cu ea.. etc Asta e o chestie copilareasca, depinde si cum gandesti.. parerea mea..
MobiuS Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 din moment ce iubesc alta fata .. si de prietena mea cea mai buna nu mi`a placut niciodata.. nu m`a atras niciodata.. decat ca si prietena cea mai buna.. atunci n`are cum sa existe atractia fata de ea.. crede`ma ca daca stii ca e doar prietena cea mai buna.. si ti`e ca o sora.. atunci nu`ti vine sa te gandesti ca vrei s`o saruti.. s`o faci cu ea.. etc Asta e o chestie copilareasca, depinde si cum gandesti.. parerea mea..nu neaparat .... cea mai buna prietena a mea din ultimii 3 ani a devenit la sf anului trecut sotia mea ....si tot asa a inceput, doar ne intelegeam bine
Ghibas Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Eu cred ca asa ceva nu poate exista. Mereu va avea unul din ei un interes ascuns. Serenity de unde stii ca acea persoana nu are un interes ascuns ?