Guest claudiucl Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Salut, sunt din craiova si am telefon rds.tel de 5 luni de zile si pana acum nu am avut nici o problema cu ei,erau chiar de laudat! Din 11 Aprilie parca au luat-o razna. In fiecare seara dupa 8 cand ridic receptorul nu am ton,iar cand am se aude un ton de eroare. Iar daca reusesc sa efectuez un apel acesta se aude sacadat cu ecou sau se intrerupe. Ce e de facut! Ca si daca dau restart la modem tot asa merge! In acest timp internetul zboara! De la rds nici un semn, cred ca am facut 10 sesizari! nu mi-au raspuns nici la prima! ASTA E!
JUANN Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Sau mai ai o posibilitate: CIND EXPIRA CONTRACTUL RENUTA la telefon si ramii numai cu internetul daca esti multumit cum iti merge.
rats Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Sau mai ai o posibilitate: CIND EXPIRA CONTRACTUL RENUTA la telefon si ramii numai cu internetul daca esti multumit cum iti merge. si care-i faza? ;)
Dr.Dre. Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 De la rds nici un semn, cred ca am facut 10 sesizari! nu mi-au raspuns nici la prima! ASTA E! :angry1: Si la ,,vecinii,, din Slatina tot asa e, mergi peste ei, da cu pumnul in masa, sunt de kkt, mie au incercat sa-mi ,,demonstraeze,, ca nu merge bine ba din telefon, ba din calculator, dar le-am taiat-o scurt de ficare data si dupa vreo 2 luni imi merge telefonul bine, cu internetul au o alta gaselnita ,,se cupleaza cineva ilegal pe cablu de la tv,, mai aveau sa-mi spuna sa merg sa pazesc cablul daca vreau sa-mi mearga bine. NESIMTIRE MARE si un contract de care ii doare-n c**. :dontknow:
Guest alexasimona Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 :dontknow: ce se intampla, de nu merge telefonul? si eu - care eram cat pe ce sa renunt la ROMTELECOM!!!! - :angry1: :violent: :camouflage:
andi Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 De net nu ma plang dar telefonul merge cand vrea el.
M Power Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 M-ati cam speriat ca vroiam si eu sa-mi bag CableLink, ca s-ar acoperi costul netului numai din telefon la tarifele astea dar dk am auzit ca serviciile sunt cum sunt cre ca o sa ma abtin!
psich0 Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Era un banc fain:"Ion o intreaba pe Maria imediat dupa noaptea nuntii: -Fa Marie, tu inainte sa te iau eu de nevasta erai virgina? La care Maria raspunde -Cum ti-o fi norocul, Ioane... " Se pare ca asa e si cu telefonia de la rds... unii au noroc, altii nu.
danielmihai Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Dale multe e mail-uri ca mine si or veni ei sa il repare credema(daca vrei). :ph34r:
DarkBringer Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 tu probabil ca iai fooldat cu mailuri de au venit, ca asa li se rupe lor de noi..si mie de cablurile lor cat de curand
SirDanju Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Eu de marti nu am mai avut nici net nici telefon si deabia ieri (vineri seara) au rezolvat problema dar telefonul merge cu fluctuatii. Asta este ,noroc ca nu am renuntat la romtelecom si cred ca nici nu renunt. :(
alex Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 tu probabil ca iai fooldat cu mailuri de au venit, ca asa li se rupe lor de noi..si mie de cablurile lor cat de curand daca flooada ii taiau netu ... si oricum el e la posting spree
DarkBringer Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ce e ciudat este ca multi se plang de telefon, da la mine a mers mereu. Probabil ca depinde si foarte mult de zona in care esti. Am un prieten care sta cateva blocuri mai departe de mine si nu a avut probleme cu netu mai deloc sau telefonu, asta in timp ce la mine cadea netu din 5 in 5 minute
Guest paiusioan Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Telefonul meu merge numai din cand in cand.. Luna trecuta nu aveam ton.. M-am plans la ei si acum am ton mai mereu .... DAR... Cand vrea cineva sa ma sune nu poate. Apelurile dinspre Romtelecom spre numaru meu de RDS sunt mereu "POST TELEFONIC DERANJAT TEMPORAR". iar de pe mobil nici macar atat nu zice, pur si simplu nu formeaza.. Daca ridic eu telefonu si primesc ton, merge sa si primesc apoi, dar asta doar vreo 5 minute. Oare ce e de facut ??!!
Guest Tipta Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Fratilor, (frati romani!) eu sunt nou abonat la cablelink dar pot sa va spun ca pana am luat modemul au durat doua luni de la incheierea contractului si dupa ce mi-au dat modemul au mai durat doua saptamani pana mi-au activat internetul. Azi mi-au activat si telefonia si sper sa nu am probleme ca unii din voi. Cu internetul incercau sa ma convinga ca nu merge din cauza calculatorului, asta dupa ce timp de doua ore am stat cu telefonul pe redial ca sa prind un operator la serviciul lor tehnic... Deocamdata merge. Hai sa nu fim chiar asa negativisti; Nimeni nu e perfect!
Guest tobo` Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Eu am net de mai mult de 1 an juma, si telefon de cand o bagat 256 kbps. Pot sa zic, ca la inceput, trebuia sa dau de 20 de ori pe clapa telefonului, ca vina tonu :angry1: . Si mai mult, formam numaru, si cand vorbeam cu persoana, se auzea in ecou. De la ceva vreme, or rezolvat problema cu tonu :clap: si cu ecou, numa ca, de cateva ori, cand folosesc netu la greu, se mai aude in ecou, in rest, ii ok :) P.S.: preturile exorbitante ale RomTelecomului m-a facut sa renunt la tzaranii astia, asa ca, Adio Romtelecom ! :)