Ayana Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ti se rupe inima ca nu te-ai gandit sa-i dai lui intai ...inca nu am bebe asa ca nu stiu exact ce as gandi... ziceam dupa cum am vazut la ai mei... dar banuiesc ca se vorbea aici mai mult de viata profesionala... ei bine aici cred ca nu prea conteaza ce faci (mai ales ce nu faci), ci cine are pile mai mari si mai bine plasate...
Beethoven Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 inca nu am bebe asa ca nu stiu exact ce as gandi... ziceam dupa cum am vazut la ai mei... dar banuiesc ca se vorbea aici mai mult de viata profesionala... ei bine aici cred ca nu prea conteaza ce faci (mai ales ce nu faci), ci cine are pile mai mari si mai bine plasate...In sectorul privat, ma indoiesc. Sunt situatii, dar nu poti generaliza. Nimeni nu te mai plateste doar pentru ca ai pile, eventual ca sa le folosesti in favoarea firmei. In general vorbind, nu se dau mai multi bani decat aduci firmei. Ceea ce spuneai tu e prea des folosit ca scuza cand lucrurile nu merg cum ar trebui.
Adi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dak dai toti banii la altii, tu cu ce ramai? Sau alte obiecte... daca nu esti putin egoist nu poti atinge performanta!
Shade Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Eu nu sunt egoist chiar deloc si sunt mandru de asta . :tiphat:Imposibil. Nu exista om care sa nu fie egoist. Putem sa spunem ca chiar si atunci cand dai ceva cuiva, o faci ca sa te simti tu mai bine... si uite-asa ne invartim in cerc.Urasc egoismul in masuri prea mari, si incerc sa nu fiu egoist, pe atat de mult pe cat pot incerca.Faza cu "cheia succesului" e prea relativa. Ce, n-ati vazut niciodata un rege darnic?
MobiuS Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Faza cu "cheia succesului" e prea relativa. Ce, n-ati vazut niciodata un rege darnic?daaa !! :rofl1: uita-te la becali cat e de darnic .... cat de naiv poti sa fii ca sa crezi ca o face dezinteresat