Jump to content
terror_bogdan

Mona Muscă şi-a dat demisia din Parlament şi din PLD

Recommended Posts

Posted

Mona Muscă şi-a dat demisia din Parlament şi din PLD

Deputatul Mona Muscă a a anunţat că demisionează din Parlament şi din PLD. Curtea de Apel Bucureşti a anunţat marţi decizia definitivă de poliţie politică pe care i l-a dat CNSAS. Mona Muscă e hotărâtă să dea în judecată România, la Strasbourg, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

sursa http://www.protv.ro/

Posted

tragic...

Poate ar trebui un pic filtrate stirile care tot apar pe LinkMania :) asta chiar nu cred ca e de vreun interes deosebit :) nici nu era vreo mare personalitate politica

Posted

tragic...

Poate ar trebui un pic filtrate stirile care tot apar pe LinkMania :) asta chiar nu cred ca e de vreun interes deosebit :) nici nu era vreo mare personalitate politica

Trebuie sa te contrazic Lance. Prima demisie (din cate stiu eu) a unui parlamentar roman din Parlament si tu spui ca e neimportant? Tot asa si la mai mare =))=))=)) Mai sunt cateva sute de parlamentari foooarte utili :P

Posted

Mie cel putin imi placea de ea... recunosc ca nu urmaresc cu constinciozitate politica, dar asa ca si persoana, si felul in care am vazut-o la cateva talk-showuri mi-a placut... dar daca asta e trecutul ei, trebuie sa si-l duca in spate.

Posted

Trebuie sa te contrazic Lance. Prima demisie (din cate stiu eu) a unui parlamentar roman din Parlament si tu spui ca e neimportant? Tot asa si la mai mare =))=))=)) Mai sunt cateva sute de parlamentari foooarte utili :P

Prima demisie a uni parlamentar a fost a lui Basescu, prin 1998, cand era singura posibilitate de a se pune la dispozitia parchetului pt. cercetari in dosarul "Flota", pe vremea aceea, parlamentarii avand imunitate totala.

Ma intreb de ce nu isi da si acum demisia, pentru a putea fi judecat in acelasi dosar.

OT : politicieni penibili, intr-o tara penibila si din ce in ce mai trista...

A turnat niste studenti la secu', legea spune ca un turnator nu poate fi demnitar, legea nu am dat-o noi ci ei...

Posted

Prima demisie a uni parlamentar a fost a lui Basescu, prin 1998, cand era singura posibilitate de a se pune la dispozitia parchetului pt. cercetari in dosarul "Flota", pe vremea aceea, parlamentarii avand imunitate totala.

Ma intreb de ce nu isi da si acum demisia, pentru a putea fi judecat in acelasi dosar.

OT : politicieni penibili, intr-o tara penibila si din ce in ce mai trista...

A turnat niste studenti la secu', legea spune ca un turnator nu poate fi demnitar, legea nu am dat-o noi ci ei...

Imunitatea parlamentara in forma romaneasca... iata o creatie unica, de nepretuit, irepetabila (sper), incomensurabila, inegalabila (mai continui? :P ) Imunitate pentru furt, delapidare, beneficiere de foloase necuvenite, trafic de influenta, fals, uz de fals in forma calificata sau nu, santaj, extorcari de fonduri (era sa scriu u in loc de o :P ) omor din imprudenta, crima etc. Nu merita oricat o asemenea comoara? Inteleg ca la ultimele alegeri costa sub 4 miliarde de lei vechi, o nimica toata ...

Legea au dat-o ei, dar nu pentru a fi aplicata (auzi ce idee oribila, dom'le :P ). S-a dat doar pentru ca era la moda (vezi celelalte tari ex(?)comuniste.)

Referitor la Basescu si "demisia" lui din 98, situatia e oarecum diferita. Sunt curios daca se razgandeste Mona Musca :dontknow: . La noi, orice e posibil. Din pacate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...