terror_bogdan Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mona Muscă şi-a dat demisia din Parlament şi din PLDDeputatul Mona Muscă a a anunţat că demisionează din Parlament şi din PLD. Curtea de Apel Bucureşti a anunţat marţi decizia definitivă de poliţie politică pe care i l-a dat CNSAS. Mona Muscă e hotărâtă să dea în judecată România, la Strasbourg, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.sursa http://www.protv.ro/
Lancelot Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 tragic...Poate ar trebui un pic filtrate stirile care tot apar pe LinkMania :) asta chiar nu cred ca e de vreun interes deosebit :) nici nu era vreo mare personalitate politica
Beethoven Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 tragic... Poate ar trebui un pic filtrate stirile care tot apar pe LinkMania :) asta chiar nu cred ca e de vreun interes deosebit :) nici nu era vreo mare personalitate politica Trebuie sa te contrazic Lance. Prima demisie (din cate stiu eu) a unui parlamentar roman din Parlament si tu spui ca e neimportant? Tot asa si la mai mare Mai sunt cateva sute de parlamentari foooarte utili :P
Ayana Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mie cel putin imi placea de ea... recunosc ca nu urmaresc cu constinciozitate politica, dar asa ca si persoana, si felul in care am vazut-o la cateva talk-showuri mi-a placut... dar daca asta e trecutul ei, trebuie sa si-l duca in spate.
Thora! Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trebuie sa te contrazic Lance. Prima demisie (din cate stiu eu) a unui parlamentar roman din Parlament si tu spui ca e neimportant? Tot asa si la mai mare Mai sunt cateva sute de parlamentari foooarte utili :P Prima demisie a uni parlamentar a fost a lui Basescu, prin 1998, cand era singura posibilitate de a se pune la dispozitia parchetului pt. cercetari in dosarul "Flota", pe vremea aceea, parlamentarii avand imunitate totala. Ma intreb de ce nu isi da si acum demisia, pentru a putea fi judecat in acelasi dosar. OT : politicieni penibili, intr-o tara penibila si din ce in ce mai trista... A turnat niste studenti la secu', legea spune ca un turnator nu poate fi demnitar, legea nu am dat-o noi ci ei...
Beethoven Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Prima demisie a uni parlamentar a fost a lui Basescu, prin 1998, cand era singura posibilitate de a se pune la dispozitia parchetului pt. cercetari in dosarul "Flota", pe vremea aceea, parlamentarii avand imunitate totala. Ma intreb de ce nu isi da si acum demisia, pentru a putea fi judecat in acelasi dosar.OT : politicieni penibili, intr-o tara penibila si din ce in ce mai trista...A turnat niste studenti la secu', legea spune ca un turnator nu poate fi demnitar, legea nu am dat-o noi ci ei...Imunitatea parlamentara in forma romaneasca... iata o creatie unica, de nepretuit, irepetabila (sper), incomensurabila, inegalabila (mai continui? :P ) Imunitate pentru furt, delapidare, beneficiere de foloase necuvenite, trafic de influenta, fals, uz de fals in forma calificata sau nu, santaj, extorcari de fonduri (era sa scriu u in loc de o :P ) omor din imprudenta, crima etc. Nu merita oricat o asemenea comoara? Inteleg ca la ultimele alegeri costa sub 4 miliarde de lei vechi, o nimica toata ...Legea au dat-o ei, dar nu pentru a fi aplicata (auzi ce idee oribila, dom'le :P ). S-a dat doar pentru ca era la moda (vezi celelalte tari ex(?)comuniste.)Referitor la Basescu si "demisia" lui din 98, situatia e oarecum diferita. Sunt curios daca se razgandeste Mona Musca :dontknow: . La noi, orice e posibil. Din pacate.