musthyzz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 da gata la dracu cu posturile de genu asta : si eu am burta ... si eu,si eu,si eu ... ba nu stai,stai, eu nu am burta eu am burtica...hihihi...e enervant serios
SeBi Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 si eu si tata si bunicu...si strabubiu...si stra stra strabunicu :P ON poate ca nu vom stii niciodata exact ce determina atractia dintre sexe (sau dintre gay...de ce nu :P) . de multe ori mi se intampla sa ma uit dupa o tipa care nu este frumoasa...dar are...ceva...nu stiu ce....dar ma innebuneste. Este ciudat, nu?
Ayana Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Exact de asta povesteam si eu in posturile mele de la inceput... acel CEVA il caut eu.. e inexplicabil.. am patit sa gasesc acel CEVA la cineva care era mai putin atragator, dar mie mi se parea cel mai.. si cel mai.. si cel mai.. pt ca avea chestia aia... odd :)
Legacy Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 o fata mi-a spsu urmatoarele lucruri : " ca in lume exista 2 tipuri de femei:unele care vor banii si altele care nu vor sa recunosca" ... deci dupa parerea mea ele aleg dupa banii dar mai exista din aceelea mai speciale :)
blk Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 multmumim multumim... mai ales de faptul ca ne pui pe toate in aceeasi oala... :crybaby:stai putin. TU nu faci chestia asta? :blink:tiberiu a spus ca sunt foarte putine care judeca diferit. nu a zis ca sunteti toate la fel.foarte putine stiu sa te ajute atunci cand ai problemesincer acum sere. ai un motiv serios pentru care te ataci?OnTopic: femeile isi aleg barbatii dupa cum vor ele. nu e ceva universal.
Ayana Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 "Defapt femeile stiu 3 lucruri:haine,sex si bani..." (TiberiuC)cu asta nu sunt de acord... de unde alaturarea asta de termeni? Nu, nu gandesc asa... bani ii pot face si singura, sex... uhm sunt destule sex shopuri cu goodies... haine? tot din banii pe care ii fac singura provin... eu vreau respect si atasament... Cat despre ajutat... daca merita de ce nu...Wrong again: toate vrem cam aceleasi lucruri, numai ca le obtinem prim metode diferite, asta e tot.
Edelweiss Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Na hai sa postez si eu aici... Eu de obicei vreau ceea ce pot obtine greu sau, teoretic, nu pot obtine deloc. Nu, nu am stricat nici o casatorie pana acum :)Mie imi place sa primesc nu ceea de ce am nevoie, ci ceea ce vreau. De nevoile primare si materiale, dupa cum a spus si sere, ma pot ocupa si singura. Baietii (poate e prea mult sa-i numesc barbati :P) din viata mea i-am ales pe diverse criterii de moment - unul pentru ca era frumos, altul pentru ca era prietenul meu cel mai bun si ma intelegea ca nimeni altul, altul pentru ca era arhitect si imi placea cand ma plimba prin oras si imi arata constructii pe care le-a proiectat (hmm, cam atatia am avut cu adevarat de fapt - si nu, nu-mi sariti in cap ca m-am exprimat gresit, poate gandesc eu ca un barbat la faza asta)... iar acum, acum cred ca incerc sa mai aleg o data, de data asta pentru inteligenta lui (si cred pentru faptul ca odata mi-a fost profesor, dar sa zicem ca e irelevant :) ).Dupa sumara mea experienta intr-ale alesului, pot sa va spun sincer ca nici unul dintre motivele insiruite mai sus nu sta in picioare asa, de unul singur. Oricum ar fi, nu mi-am ales niciodata "barbatul" pe baza grosimii (portofelului), lungimii (... liniei vietii) sau a dispozitiei (de a ma duce in mall). Si inca o greseala pe care o facem noi, ca femei, este aceea ca ne permitem sa ne lasam fascinate de voi cateodata - va urcam pe un piedestal si ne imaginam ce vrem noi despre voi, dupa care, atunci cand ne dam seama cum sunteti cu adevarat, ramanem dezamagite si va parasim :) Asta a fost versiunea scurta. In versiunea lunga, va mai si iubim. Cateodata. In majoritatea cazurilor, mai putin decat ne iubiti voi. Pentru a preintampina chestia asta, mai pledez o data pentru sinceritate. Sinceritatea a fost totusi atuul comun al celor de care m-am indragostit.PS: nasol ca aveti burtica asa de tineri. nu ma dau in vant dupa burtica plina cu bere care se revarsa peste curea...
maddogg Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 si eu am putina burtika dar nu ma laud ..dar nu cred ca asta e primu lucru la care se uita o fata
D3@7h Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 totusi oare de ce nu te gandesti si la ce vor barbatii? :dontknow: numai femeile trebuie sa vrea? noi nu avem dreptu sa vrem? Ne cam dispretuiesti cu topicu asta sau cel putin ne cam injosesti :crybaby: