Jump to content
IceMan

Cum isi aleg femeile barbatii

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

O femeie, sustin oamenii de stiinta, isi alege barbatul vietii sale in functie de dorinta barbatului de a avea mostenitori, de dragostea lui pentru copii.

Ĺži de cele mai multe ori, viitorul tatic "este citit" din priviri. Rare fiind cazurile in care intuitia feminina da gres, afirma cercetatorii. In schimb, masculii feroce, tipii gen "macho" sunt interesanti doar din perspectiva unor relatii de scurta durata, a unei aventuri, nicidecum mai mult. Pentru a determina intentiile cuiva, e suficienta fotografia "domnului". "Un rol-cheie revenind liniei fetei, taieturii ochilor, a nasului, conturul gurii. Elemente care definesc, de altfel, caracterul omului, indiferent de sex", explica Dario Mestriglieri de la Universitatea din Chicago, autorul unui studiu pe tema capriciilor feminine in alegerea partenerului de viata. Astfel, precizeaza cercetatorul american, "un barbat cu infatisarea, sa spunem, a lui Tom Hanks sau Leonardo di Caprio este mai des indicat de viitoarele mame ca avand inclinatii spre fondarea unei familii. "Trasaturile fetei sunt rotunjite, barbiile nu sunt proeminente, o privire deschisa si ochi mari". O asemenea persoana lasa impresia unui om bun, care indrageste copiii". In cealalta tabara, barbatii inalti si cu trup bine legat, cu barbie patrata si ochi relativ mici nu inspira aceeasi incredere, sperie, intimideaza si contrariaza, in acelasi timp. Atractia, bazata pe curiozitate, se spulbera practic dupa primele intalniri, crede cercetatorul.

sursa

Voi ce credeti? Cum isi aleg femeile barbatii? Dar invers?

Posted

eu sincer mi-i aleg dupa compatibilitate de caracter si intelect... fizicul e important dar numai in prima etapa (trebuie oricum sa arate rezonabil sau sa aiba acel "ceva"), apoi intelectul il studiez, daca imi place probabil ca ma gandesc la exclusivitate ;;)

Posted

In primul rand trebuie sa existe intelegere intre cei doi, pentru mine cel mai important este caracterul unei persoane.Aspectul fizic conteaza cel mai putin daca nu chiar deloc.Tipul pe care il iubesc nu m-a atras din punct de vedere fizic la inceput dar cunoscandu-l am ajuns sa ma indragostesc de el cu toate defectele si toanele lui.

Posted

daca chipul lui are acel "ceva" care ma atrage, de ce nu? :)

Edit: da, chiar burtica... cu putin exercitiu si burtica poate fi data jos... la varste mai fragede (dupa 25, nici o sansa-pe testate). Nu ma deranjeaza un mascul mai "pufos" ba chiar sunt unii la care le sta mai bine asa.

Posted

pai evident ca trebuie sa aiba si acel "ceva" :) , dar chiar burtica? :(

P.S.: nu te supara ca te bat aici la cap, dar pt mine nu ar fii rusine mai mare decat sa am burtica (poate dupa 60 de ani o sa am ceva ... ) :P

Daci eu am burtica si nu mi-e rusine =))

Posted

daca ai burtica inseamna ca esti sanatos (da' nici sa fii exagerat de gras nu e bine), daca esti slab suferi de inanitie :P

si in ce mai consta acel "ceva" la femei?

Posted

Daci eu am burtica si nu mi-e rusine =))

Pai nu ti-e rusine pt ca stii ca te :X si asa :nanana: (LOL :lol: )

@si eu am burtica mica mica dar o dau eu jos pana la urma ... yeee..

Posted

Rare fiind cazurile in care intuitia feminina da gres

Wrong ^_^

depinde de barbat

-daca e genu fraier ai dreaptate in ce scrii mai sus

-daca e baiat destept si stie cum sa vb ce sa vb si cum sa se comporte totally wrong :P

PS:

Dupa marime biggrin.gif

:rofl1: :rofl1:

Posted

pe vremuri cand se murea de toate bolile, era o vorba "gras si frumos, slab si bolnav", serios vorbesc =))

eu am 1.86, 82 KG, nu am burta, dar sunt destul de masiv

nush de fete cum isi aleg ele prietenii, dar pot spune ca prietenei mele nu-i plac baietii slabi, cei cu fete tipice, fata ovala.. etc :P

Posted

Barbatul fara burta e ca femeia fara fund =)) :nanana: .

Posted

Barbatul fara burta e ca femeia fara fund =)) :nanana: .

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Pai daca e slab, il ia lumea de pampalau, cine il ia de prieten :violent:

Just kidding =))

Posted

Aici e vorba de "cum isi aleg femeile barbatii" nu despre baietii cu "burtica" :nanana: .

Majoritatea dupa bani , masina ... si dupaia restu (caracter , fizic s.a.m.d)

Posted

Chiar daca nu vreau sa fiu de acord cu bob0 sunt obligat sa fiu,asta din experienta proprie si din vazute / auzite.Bineinteles ca nu vorbesc la modul general, insa mare parte asta cauta mai intai ... poti sa ai tu 1000+1 kg de creier si materie cenusie acolo sus (fereasca sfantu sa ai prea mult ca esti considerat tocilar si fraier) ele tot "materialul" il urmaresc si o fac foarte subtil - uneori fara sa-ti dai seama - iar cand ai realizat ce se intampla defapt ,ei bine este deja prea tarziu ... m-am ars si eu de 2 ori (deh din experienta inveti nu ?).Acum na...nu sariti toate pe mine cu bate si topoare , va rog , cum am zis mai sus nu toate sunt niste succubus , am cunoscut si cunosc :) fete care intradevar nu se uita la partea materiala.Dragostea materialista nu rezista cea bazata pe sentimente,afectiune samd. da.

Traim intr-o lume meschina unde legea junglei predomina.Toti luptam sa facem o cariera intr-un domeniu, sa avem un statut si sa fim respectati ... nimeni , sau na .. aproape nimeni nu mai are timp de afectiune si dragoste.As vrea sa cred ca traiesc intr-o alta lume , una mirifica si perfecta , unde o relatie dintre o femeie si un barbat , ma refer la casatorie nu la o relatie simpla, este bazata pe altceva decat o foaie de plastic sau de hartie insa nu mai cred in basme de ceva vreme.

Bleah...e 6 dimineata :) ...toata abureala asta mi-a adus aminte de o melodie :) The Who - Baba O'Riley

am plecat dupa tigari.

Posted

nush...este cea mai grea intrebare care s-a pus pe forumul asta vreodata :P

trebuie sa ai o intelegere fantastica

Defapt femeile stiu 3 lucruri:haine,sex si bani...foarte putine stiu sa te ajute atunci cand ai probleme si sa te compatimeasca...sunt incapabile!!!!

P.S:Vinsanity...fiecare om isi propune cateva chestii care vor sa le faca...si nu neaparat burta,prin asta demonstrezi ca esti foarte superficial

Posted

Defapt femeile stiu 3 lucruri:haine,sex si bani...foarte putine stiu sa te ajute atunci cand ai probleme si sa te compatimeasca...sunt incapabile!!!!

multmumim multumim... mai ales de faptul ca ne pui pe toate in aceeasi oala... :crybaby:

Posted

NU toate femeile stiu acelasi lucru..pai asa ar putea sa spuna despre noi ca stim doar sex...si poate nu ar fi o greeseala prea mare.

Legat de burtica...si eu am....dar ce sa-i fac. Nu prea-mi place mie sportul. Stiu ca nu da prea bine dar asta este. am vreo 90 de kg si sa zicem 1.86 m....poate mai mult sau mai putin.

La o fata...exact cum zice sere, conteaza intai prima impresie, aspectul fizic. De multe ori am vazut fete, foarte frumoase, pe care mi le-as fi dorit ca prieten, dar dupa ce le-am cunoscut mai bine...am ajuns la concluzia ca sunt ultimul lucru pe care mi-l doresc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...