SnaKe26 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Anul: 2005. Locatia: Cortul Linkmania,Romexpo, Bucuresti. Ocazia: CERF 2005. OBS: Hello!!! :) Anul acesta Linkmania a participat la CERF cu Cortul :P Am fost acolo impreuna cu fds , in fiecare zi, am ajutat echipa RDS am facut lucrurile sa se intample. Si s-au intamplat mai bine, si mai frumos decat ne-am asteptat. Desi CERF-ul nu s-a terminat am adunat cu fds cateva poze si le-am postat aici ca sa le vedeti cu totii, sa vedeti cortul Linkmania , pe mine, fds , miri,si cum stau lucrurile. Inca mai aveti timp sa veniti sa fiti alaturi de noi , sa ne vizitati la Cortul Linkmania. Voi incerca sa aduc cati mai multi din echipa Linkmania care a lucrat acolo sa posteze impresii si cateva cuvinte dupa terminare. SA VINA POZELEEE!! prima poza: de la stanga la dreapta organizator concursuri, eu, miri , organizator concursuri
Unknown Soldier Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ah...ai editat postul....vroiam sa zic ceva de celalalte poze...dar poate ca e mai bine asa :D