Dani Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trei tineri, surprinşi de o avalanşă în Munţii FăgăraşOre critice, pentru cei trei tineri, surprinşi de avalanşă, în Făgăraş. Valul de zăpadă i-a târât zeci de metri. Două fete şi un băiat sunt în stare gravă, cu posibile fracturi de coloană şi bazin.Un elicopter militar şi mai mulţi salvamontişti au încercat să-i salveze, dar vântul puternic le-a stat în cale. În cele din urmă, un alt elicopter a reuşit să-i ducă la spitalul din Braşov.Stratul de zăpada măsoară trei metri la Bâlea Lac, iar din cauza stratului proaspăt aşternut la sfârşitul săptămânii trecute riscul de avalanşă este mare mai ales în văi şi pe pantele înclinate.Meteorologii avertizaseră deja asupra riscului crescut de producere a unor avalanşe în Munţii Făgăraş şi în Bucegi.FilmSursa
Lancelot Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 am vazt la TV imagini cu salvarea lor...impresionant :) Tot Armata saraca i-a scos de acolo si cu Smurd-ul
Adi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 pentru voi a fost impresionant...dar a fost viata unor oameni in joc.
Beethoven Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 pentru voi a fost impresionant...dar a fost viata unor oameni in joc.Chestie de optica. Imi pare rau pentru ceea ce au patit, dar nu pot sa nu vad si cealalta latura a problemei. Pentru inconstienta celor trei, alte persoane si-au pus viata in pericol, nu mai vorbesc de cheltuieli. Cu muntele nu te joci. Il respecti, e in regula. Daca nu, mai bine stai acasa. Stiu despre ce vorbesc, schiez de vreo 25 de ani ...
Mazu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 si-au asumat un risc, ce s-a intamplat dupa am vazut cu totii...
Fane Spoitoru Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 bine ca au scapat, sa le fie invatatura de minte de acum incolo
CryNow Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 in ultimele doua veri am trecut si eu pe acolo ... si pe timp de vara este usoara ... dar iarna intr-adevar prezinta un risc imensoricum important e ca au scapat cu viata
Beethoven Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 bine ca au scapat, sa le fie invatatura de minte de acum incoloAm vazut ieri la stiri ca li se va prezenta nota de plata a inconstientei. Piperata rau, sa nu uite ....
D3@7h Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Am vazut ieri la stiri ca li se va prezenta nota de plata a inconstientei. Piperata rau, sa nu uite .... merita