Jump to content
Dani

Trei Tineri surprinsi de Avalansa

Recommended Posts

Posted

Trei tineri, surprinşi de o avalanşă în Munţii Făgăraş

Ore critice, pentru cei trei tineri, surprinşi de avalanşă, în Făgăraş. Valul de zăpadă i-a târât zeci de metri. Două fete şi un băiat sunt în stare gravă, cu posibile fracturi de coloană şi bazin.

Un elicopter militar şi mai mulţi salvamontişti au încercat să-i salveze, dar vântul puternic le-a stat în cale. În cele din urmă, un alt elicopter a reuşit să-i ducă la spitalul din Braşov.

Stratul de zăpada măsoară trei metri la Bâlea Lac, iar din cauza stratului proaspăt aşternut la sfârşitul săptămânii trecute riscul de avalanşă este mare mai ales în văi şi pe pantele înclinate.

Meteorologii avertizaseră deja asupra riscului crescut de producere a unor avalanşe în Munţii Făgăraş şi în Bucegi.

Film

Sursa

Posted

pentru voi a fost impresionant...dar a fost viata unor oameni in joc.

Chestie de optica. Imi pare rau pentru ceea ce au patit, dar nu pot sa nu vad si cealalta latura a problemei. Pentru inconstienta celor trei, alte persoane si-au pus viata in pericol, nu mai vorbesc de cheltuieli. Cu muntele nu te joci. Il respecti, e in regula. Daca nu, mai bine stai acasa. Stiu despre ce vorbesc, schiez de vreo 25 de ani ...

Posted

in ultimele doua veri am trecut si eu pe acolo ... si pe timp de vara este usoara ... dar iarna intr-adevar prezinta un risc imens

oricum important e ca au scapat cu viata

Posted

bine ca au scapat, sa le fie invatatura de minte de acum incolo

Am vazut ieri la stiri ca li se va prezenta nota de plata a inconstientei. Piperata rau, sa nu uite ....

Guest <Raziel>
Posted

conteaza ca au scapat cu bine..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...