Jump to content
IceMan

Sex pe ulita la 14 ani

Recommended Posts

Posted

Vroiam sa intreb de ce e normal ca baietii sa inceapa la 14 iar fetele nu. Un baiat de 14 ani e inca copil, ca si o fata de 14 ani de altfel. Oricat de bine dezvlotat/dezvoltata este din punct de vedere fizic, psihic este inca copil. Nici nu stie prea bine ce se intampla de altfel. Si BTW, baiatul ala are o responsabilitate, nu numai mama. Si o sa aibe toata viata. Dar din motiv ce tu crezi ca el nu are nici o responsabilitate, deduc ca inca esti copil, traiesti in lumea ta mirifica. Deschide ochii, trezeste-te la realitate.

@Dumi: da, fiecare incepe cand este pregatit. Dar la 14 ani nu prea ai cum sa fi pregatit. Esti inca copil.

Stai linistit m-am referit la faptul ca pt un baiat e mult mai simplu sa fuga de o astfel de responsabilitate :) (sa presupunem ca la o petrecere are loc contactul intre doi tineri, fata ramane gravida si de baiat poate nu mai da ... hai ca intelegi tu ideea ) cat despre lumea mea mai evadez din cand in cand ca nu-s gardurile destul de inalte

Posted

Stai linistit m-am referit la faptul ca pt un baiat e mult mai simplu sa fuga de o astfel de responsabilitate :) (sa presupunem ca la o petrecere are loc contactul intre doi tineri, fata ramane gravida si de baiat poate nu mai da ... hai ca intelegi tu ideea ) cat despre lumea mea mai evadez din cand in cand ca nu-s gardurile destul de inalte

Fuge de responsabilitate in sensul ca nu creste el copilul. Insa responsabilitatea ramane. Chiar si sub forma unei pensii alimentare.

Posted

p.s.2 - ia zi ce ai face tu daca fiica ta ( cand o vei avea) va venii gravida la 13 ani acasa ?

Dumi, intrebarea e ce facem noi, parintii, sa nu vina nici o fetita de 13 ani acasa gravida? Eu am un fecior de aproape 5 ani, mai am timp sa ma gandesc, dar timpul trece prea repede in astfel de situatii. Un lucru insa pot sa garantez: nu se va pune problema politicii "Eu mi-am lasat cocosul afara, fiecare sa-si pazeasca gaina".

Intotdeauna e mai usor (si mai eficient) sa previi decat sa repari. Se aplica si aici, doar metodele difera.

Posted

Dumi, intrebarea e ce facem noi, parintii, sa nu vina nici o fetita de 13 ani acasa gravida? Eu am un fecior de aproape 5 ani, mai am timp sa ma gandesc, dar timpul trece prea repede in astfel de situatii. Un lucru insa pot sa garantez: nu se va pune problema politicii "Eu mi-am lasat cocosul afara, fiecare sa-si pazeasca gaina".

Intotdeauna e mai usor (si mai eficient) sa previi decat sa repari. Se aplica si aici, doar metodele difera.

Evident Robi , asa este , dar eu am pus raul in fata si am presuspus doar ce as face eu intr-o situatie nefericita . Cred ca este mai usor sa previi , dar daca pierzi situatia de sub control in loc sa faci mai rau poti ameliora decat sa o faci si mai grava.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...