Ahilosu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu nici daca ii fac poza lui Locke nu-mi iese asa bine :\
Danny Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lol..aia nu e viteza reala.In fine..totu` e cu tableta grafica ( e mult mai usor ).Foarte talentat omu` ..i mean , low view ..il vezi de parca ar fi real si full view ..sa vezi mai cu atentie detaliile.Ma rog..cam asa se incepe un desen , cand vine vorba de creearea unei fetze :PCu toate ca obrajii mi se par un pic exagerati.
frankie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Lol..aia nu e viteza reala.In fine..totu` e cu tableta grafica ( e mult mai usor ).Foarte talentat omu` ..i mean , low view ..il vezi de parca ar fi real si full view ..sa vezi mai cu atentie detaliile.Ma rog..cam asa se incepe un desen , cand vine vorba de creearea unei fetze :PCu toate ca obrajii mi se par un pic exagerati.:lol: lol danny trebuia sa zici tu ceva ^_^, si normal ca nu e viteza reala ca daca era avea filmu >20-30 de min... :)
black5 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :lol: lol danny trebuia sa zici tu ceva ^_^, si normal ca nu e viteza reala ca daca era avea filmu >20-30 de min... :)zice clar ca dureaza 3 ore :)btw.. trebuia sa aiba o buba.. nu asa danny? :D
MobiuS Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 eu nici daca ii fac poza lui Locke nu-mi iese asa bine :\Word :cool2: si o luna sa fi tinut k tot merita tot respectu baiatu asta :tiphat:
Guest Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nu inteleg de ce tot sterge o culoare si o adauga inapoi ? :dontknow:shadow :)
Dani Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 /godmode =)) @ce sa zic.. sunt impresionat de talentul la desen a acestei persoane.. se vede ca le are si in photoshop baiatul.. sa te pricepi la 2 lucruri diferite e mare lucru in ziua de azi.. p.s. nice :right: http://youtube.com/watch?v=Nayw1-det4o&...ted&search= http://youtube.com/watch?v=EqcqoMBV88Y&...ted&search=
#spoitoru# Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cred ca ma apuc serios de photoshop :)Foarte rapid omu`, cred ca toata ziua ii numa in photoshop :blink:
robert03 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 El are talent la desen, asta cred ca trebuie sa fie impresionant. Se foloseste de PS pt a da o nota de realism portretelor. Degeaba inveti PS-ul "pe de rost" pt astfel de portrete, daca la desen nu te pricepi deloc.
Danny Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 El are talent la desen, asta cred ca trebuie sa fie impresionant. Se foloseste de PS pt a da o nota de realism portretelor. Degeaba inveti PS-ul "pe de rost" pt astfel de portrete, daca la desen nu te pricepi deloc.Not rly! Nu confunda arta digitala cu arta traditionala :)
robert03 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Atat timp cat el deseneaza din creion optic si nu din cursorul mouse-ului, nu poti sa spui ca este arta digitala in totalitate. Fara talentul la desen pe care il are, n-ar mai fi atat de comentat pe forum azi. PS-ul il ajuta intr-o mica masura, la realizarea desenului; tine loc de trusa de creioane colorate. Umbre, detalii, etc le poate face si fara PS, pe o hartie normala, desenand monocrom.
andypopa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Bullshit arta digitala, aici e vorba de talentul la desen exclusiv. Ca "le are" cu PS e pentru el o consecinta. In afara de niste banalitati (Hue/Sat, B/C) omul nu foloseste nimic "digital".Sunt de aceeasi parere cu robert...
Thade Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Not rly! Nu confunda arta digitala cu arta traditionala :)hai ma taci ca stie ala tot ce-i grafic, fie arta fie toate programele de la A la Z care exista in grafica..
never Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nu e numai de folosirea programelor din domeniul graficii... e si vorba de formare ca artist...are un ochi bine antrenat ka sa realizeze acele umbre si stie sa dozeze chiar bine culorile reusind sa obtina o imagine destul de reusita.
Zym3r Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 pfuai ... in 50 de ani termin si eu pe kate, asteptati-ma :X