Jump to content
sKiLL_™

Photoshop? God is drawing

Recommended Posts

Posted

Lol..aia nu e viteza reala.

In fine..totu` e cu tableta grafica ( e mult mai usor ).

Foarte talentat omu` ..i mean , low view ..il vezi de parca ar fi real si full view ..sa vezi mai cu atentie detaliile.

Ma rog..cam asa se incepe un desen , cand vine vorba de creearea unei fetze :P

Cu toate ca obrajii mi se par un pic exagerati.

Posted

Lol..aia nu e viteza reala.

In fine..totu` e cu tableta grafica ( e mult mai usor ).

Foarte talentat omu` ..i mean , low view ..il vezi de parca ar fi real si full view ..sa vezi mai cu atentie detaliile.

Ma rog..cam asa se incepe un desen , cand vine vorba de creearea unei fetze :P

Cu toate ca obrajii mi se par un pic exagerati.

:lol: lol danny trebuia sa zici tu ceva ^_^, si normal ca nu e viteza reala ca daca era avea filmu >20-30 de min... :)

Posted

:lol: lol danny trebuia sa zici tu ceva ^_^, si normal ca nu e viteza reala ca daca era avea filmu >20-30 de min... :)

zice clar ca dureaza 3 ore :)

btw.. trebuia sa aiba o buba.. nu asa danny? :D

Posted

eu nici daca ii fac poza lui Locke nu-mi iese asa bine :\

Word :cool2:

si o luna sa fi tinut k tot merita tot respectu baiatu asta :tiphat:

Posted

nu inteleg de ce tot sterge o culoare si o adauga inapoi ? :dontknow:

shadow :)

Posted

El are talent la desen, asta cred ca trebuie sa fie impresionant. Se foloseste de PS pt a da o nota de realism portretelor. Degeaba inveti PS-ul "pe de rost" pt astfel de portrete, daca la desen nu te pricepi deloc.

Posted

El are talent la desen, asta cred ca trebuie sa fie impresionant. Se foloseste de PS pt a da o nota de realism portretelor. Degeaba inveti PS-ul "pe de rost" pt astfel de portrete, daca la desen nu te pricepi deloc.

Not rly!

Nu confunda arta digitala cu arta traditionala :)

Posted

Atat timp cat el deseneaza din creion optic si nu din cursorul mouse-ului, nu poti sa spui ca este arta digitala in totalitate. Fara talentul la desen pe care il are, n-ar mai fi atat de comentat pe forum azi. PS-ul il ajuta intr-o mica masura, la realizarea desenului; tine loc de trusa de creioane colorate.

Umbre, detalii, etc le poate face si fara PS, pe o hartie normala, desenand monocrom.

Posted

Bullshit arta digitala, aici e vorba de talentul la desen exclusiv. Ca "le are" cu PS e pentru el o consecinta. In afara de niste banalitati (Hue/Sat, B/C) omul nu foloseste nimic "digital".

Sunt de aceeasi parere cu robert...

Posted

Not rly!

Nu confunda arta digitala cu arta traditionala :)

hai ma taci ca stie ala tot ce-i grafic, fie arta fie toate programele de la A la Z care exista in grafica..

Posted

nu e numai de folosirea programelor din domeniul graficii... e si vorba de formare ca artist...

are un ochi bine antrenat ka sa realizeze acele umbre si stie sa dozeze chiar bine culorile reusind sa obtina o imagine destul de reusita.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...