ecko-kill Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 sal allBA fratilor nici nu stiu de ce ati mai fakut forumul asta ca nusi are rostul:1. postezi ceva si nimeni nu te ajuta decat posteaza niste kkti care ba se iau de tine ca mai gresesti un cuvant ceva2. mai sunt cateva suferinte care se dau smecheri ca iei sunt destepti etc. dar ei sunt prafffffff3. aviz astia care au clanuri mari de cs :NU MAI SUFERITI ATAT OAMENILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!P.S ar trebuii ca moderatorii sa mai citeasca si reply-urile celorlalti ca aia da URL-uri care te duk spre un virusssssssssssss si inka ceva kktiii astia de se cred smecheri mai da si reply-uri dalea de mari jmenari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU MAI SUFERITI !!!!!
Azra'il Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dude, nu iti place forumul, pa pa ! Ce, te tine cineva legat aici? :blink:
Mazu Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 e www-u mare, ai ce alte forum-uri sa alegi daca nu-ti place aici...
SpecialEffects Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 si chiar trebuia sa faci topic ?nu esti obligat sa stai pe forumul asta ....
MobiuS Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 noi nu suferim deloc .... poate suferi tu din cauza lipsei de atentie ....
frankie Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Manilor..deci nu mai suferiti cu el ma...ce daca nu si-a luat buletinu` el vrea clan mane clan ...e sup3rst4r omu`, intra pe forum posteaza si se astepta sa i se raspunda in 2 secunde...
Guest dumi Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Tot ce a zis.... are dreptate omu , atat doar ca a scris la nervi si formula de adresare lasa de dorit.
MobiuS Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 deci eu m-am saturat de copilasi de 9-10 ani care vin si se dau importanti pe forum ... cer filtru pe ip pentru initiatorul topicului
MobiuS Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 stai calm ce e cu tine lol :Pof of ... mai mai, mai bine ne parasesti!eu?