rapatak Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Nu stiu cum sa scriu ce vreau sa scriu pt a nu fi suspendat sau cine stie ce... ummmm.... Vreau sa va intreb daca suteti pe acolo persoane care va intelegeti prost cu parintii. yo unul il urasc pe taicamiu si intro zii cred ca o sa il bat da asa sa ma tina minte asa cum m-a batut si el pe mine de la o varsta foarte frageda. Am ramas cu sekele
MontBlank Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 :| :| :| :| lol......... :|:|::||:|:|:|:|: Ei bine...nu as vrea sa te enerverz :P . Ma cam seaca maica-mea....dar nu ma vezi ca o bat...... :mellow: Si e "Parents" ;) nu "Patrents" . Cred ca te-ai grabit ;) .
rats Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 nu ma incadrez in categoria "da-i in ma-ta ca in sac" si eu tind sa-mi respect si sa-mi iubesc parintii pentru ceea ca au facut pentru mine, iar rapatak, daca n-ai fost abuzat sexual, n-ai nici un motiv sa-ti urasti parintii... btw, cati ani ai?
DarkBringer Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 lol slim shady , tu crezi ca daca nu au abuzat sexual de tine nu poti avea motive sa ii urasti? crede-ma sunt momente in care iti vine sa pui mana pe par sa le dai in cap, da oricum nu poti sa sti cum e daca nu ai trecut prin asa ceva. pot foarte bine sa iti distruga viata si sa ramai cu sechele si fara sa abuze sexual de tine
{JM}Alex Lifetaker Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Nu stiu cum sa scriu ce vreau sa scriu pt a nu fi suspendat sau cine stie ce... ummmm.... Vreau sa va intreb daca suteti pe acolo persoane care va intelegeti prost cu parintii. yo unul il urasc pe taicamiu si intro zii cred ca o sa il bat da asa sa ma tina minte asa cum m-a batut si el pe mine de la o varsta foarte frageda. Am ramas cu sekele Big lol... Eu cand eram mic dadeam cu pumnii si picioarele in ei daca faceau ceva ce nu-mi convenea(nu-mi luau jucarii,dulciuri etc... Luam pietre si dadeam cu ele in ei...era sa le sparg capul... Ii scuipam, ma kakam pe usa din sufragerie... Scuze am sechele... :P Tot ce am scris mai sus e o mare gluma.... poate se simte mai bine si cel cu sechele de la primul post Intr-o nota mai serioasa(sper), mai bine te bat parintii si te "calesc" decat sa iti iei bataie de la altii... Asa ca multumeste-le parintilor tai ca au dat in tine...
ragnos_2006 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Looool, mai fratilor, poate sa va si ****, sunt parintii vostrii, ei v-au facut, si ei, din motive bine intemeiate presupun, nu v-au aruncat la gunoi din momentul in care ati deschis ochisorii pt prima oara, o fi fost din iubire?...dooooooooh :dooh:
Sp4wN`19 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 crede-ma sunt momente in care iti vine sa pui mana pe par sa le dai in cap Pai tu asta faci deobicei, pui mana pe par, numai la dat in (la) cap te gandesti....hahhahahha glumeam, intre prieteni... Eu nu mi-am urat parintii dar nici nu i-am lasat sa dea in minte, intotdeauna ma apraram sau ma incuiam in camera, de injurat...ii mai injuram cand incercau sa dea in mine lol
alex Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 aveti probleme serioase ... mai era unu p`aici cu semanatura de satanist ... tu cu parintzi ... cred ca ati putea face un grup la zap(Grupul suparatilor pe viatza saluta zapp share free)
Ahilosu Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 si inca e acela cu semnatura de satanist...search for Thade on topic..... in ce mediu traiti frate?....in jungla?...nici acolo....imi pare rau sa aud asa ceva... ati incercat la protectia copilului?!?
skydiver Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Baieti este democratie,ne putem alege orice.Din momentul cind am "facut ochi" putem opta pentru orice-bani,femei,droguri,muzica,munca,nivel de trai,schimbare de sex,programe tv...etc-insa un singur lucru nu-l putem controla sau schimba-parintii biologici.Lor trebuie sa le acordam respectul nostru,neconditionat,pentru un paradox;acela ca prin nastere ne-au"condamnat"la moarte. Ei sint datori sa ne dea un sistem de valori axiomatic in care sintem liberi(ce cuvint parsiv)sa intervenim pe parcursul meteoricei noastre existente,pentru a-l modifica arbitrar,sau nu. Va asigur ca stiu ce scriu, sint singur la parinti(am mincat bataie cit jumatate din copiii din cartier-nu degeaba-asta a fost pentru rapatak),de 11 ani sint dezmostenit,am avut puterea sa o iau da la capat si am reusit singur sa ma realizez material si spiritual(sa fiti siguri ca nimic nu-ti da o satisfactie mai mare decit asta) si- nu in ultimul rind am avut puterea sa IERT.
M Power Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 This is the dumbest thread i have ever seen! Cum draq sa iti urasti parintii? yo unul il urasc pe taicamiu si intro zii cred ca o sa il bat da asa sa ma tina minte asa cum m-a batut si el pe mine de la o varsta foarte frageda Frate tu ai probleme grave!Cred ca dk stia taica-tu ce o sa gandesti tu cand o sa cresti, te batea de 2 ori mai mult sau te scapa naibii de la balcon si zicea ca a fost un accident! :) Si p mine m-a batut ...mama!Si totusi nu o urasc si tata nu a dat niciodata in mine asa ca nu am nik cu el!Decat un respect enorm pt comportamentul lui fata de mine si pt tot ce m-a invatat si tot ce am realizat cu ajutorul lui! Consider ca ar trebui sa ne respectam parintii, dk e cazul, sau in cazul celor care sunt abuzati, macar ei sa nu repete greselile parintilor si sa se poarte altfel cu copii lor! Si acum in legatura cu threadul, cre ca i s-a acordat cam multa atentie si ca totusi e cam sick!Din pctul meu de vedere declar threadul closed si recomand inchiderea lui! :right:
DarkBringer Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 e normal ca un thread sa fie inchis doar pt ca se gaseste de fiecare data cate unu caruia sa nu ii convina ceva? asta ar insemna sa numai existe threaduri si ca urmare nici forumuri, pt ca mereu se gaseste cate unuia care sa nu ii convina cate ceva
nwradu Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 SeanJohn, noroc ca nu esti moderator oricum... Scriei lui vRazvan cu recomandarea sa inchida threadul :D
alex Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 SeanJohn, noroc ca nu esti moderator oricum... Scriei lui vRazvan cu recomandarea sa inchida threadul :D oricum aia au probleme grave si linkmania nu e cabinet psihologic
ragnos_2006 Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Va asigur ca stiu ce scriu, sint singur la parinti(am mincat bataie cit jumatate din copiii din cartier-nu degeaba-asta a fost pentru rapatak),de 11 ani sint dezmostenit,am avut puterea sa o iau da la capat si am reusit singur sa ma realizez material si spiritual(sa fiti siguri ca nimic nu-ti da o satisfactie mai mare decit asta) si- nu in ultimul rind am avut puterea sa IERT. Sa ierti ce, iubirea parintilor tai? Mai, inseamna ca nu stii ce inseamna sa fii urat, crede-ma, stiu cum e. ;)
skydiver Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Sa ierti ce, iubirea parintilor tai? Mai, inseamna ca nu stii ce inseamna sa fii urat, crede-ma, stiu cum e. ;) In primul rind am iertat comportamentul alor mei fata de mine la un moment dat. Sint sigur ca si ei m-au iertat de mai multe ori(fara sa se manifeste fatis). 2.Din cite imi dau seama esti trecut de virsta intrebarilor si esti "singur impotriva tuturor". Ura puber-adolescentina combinata cu cu razvratirea destructiva iti face rau numai tie,fi sigur de asta.
andi Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Copil find faceam numai magarii cu alti prieteni sau singur am luat batalii de la batranu de ma miram cum mai traiesc si cu toate aste nu il urasc nici pe el nici pe mama. Dar acum mai este o categorie de "oameni" aia crescuti in balcon care au fost obisnuiti sa fie serviti si fiecare of sa le fie satisfacut si acum cand sunt deja maturi ( 15 ani ) si vor disco si club si mai stiu yo ce internet pe noapte si nu ii lasa masa incep cu chesti din astea ca isi urasc parintii si in cel mai bun caz se sinucid. Poate fi si vina parintilor ca au crescut niste imbecili rasfatati. :violent: :violent: :violent:
ElizaBlue Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Nu stiu cum sa scriu ce vreau sa scriu pt a nu fi suspendat sau cine stie ce... ummmm.... Vreau sa va intreb daca suteti pe acolo persoane care va intelegeti prost cu parintii. yo unul il urasc pe taicamiu si intro zii cred ca o sa il bat da asa sa ma tina minte asa cum m-a batut si el pe mine de la o varsta foarte frageda. Am ramas cu sekele rapatak imi pare rau pt ce ti sa intamplat... daca esti un baiat *bun* si la locul lui nu ar trebuie sa ajungi sa iti batzi tatal... desi si el te-a batut cand erai mic... daca o sa te razbuni pe el.. atunci ce te face pe tine mai bun ca el??? eu zik sa incerci sa uitzi trecutul si sa privesti viitorul... si sa iti gasesti centrul de echilibru si sa mergi inainte.. fara sa te uitzi in urma la ce a fost.. Pe mine nu m-au batut parintzii decat cand eram mica(dar nu cu cruzime k in alte familii).. desi nu o sa uit niciodata.. i-am iertat... sper sa faci si tu la fel... ps: dami id-ul tau de yahoo daca vrei sa vorbesti cu mine. :pray:
HellMaster Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Bataia si razbunarea sunt armele prostilor. Iertarea este drumul cel bun. Oricate poate sa iti faca un om la un momendat daca realizeaza ca nu poate in nici un fel sa te faca sa il urasti ba din potriva chiar sa il ajuti atunci acel om va realiza adevarata ta valoare si nu vei mai avea probleme cu nimeni. Iti dau si un sfat nu fa ceva ce ai sa regreti toata viata.
ragnos_2006 Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 In primul rind am iertat comportamentul alor mei fata de mine la un moment dat. Sint sigur ca si ei m-au iertat de mai multe ori(fara sa se manifeste fatis). 2.Din cite imi dau seama esti trecut de virsta intrebarilor si esti "singur impotriva tuturor". Ura puber-adolescentina combinata cu cu razvratirea destructiva iti face rau numai tie,fi sigur de asta. Doar pentru-ca sunt urat de cativa nu inseamna ca si eu ii urasc pe ei, nu sunt genul razbunator, nimeni n-ar trebui sa fie si n-am nici-o ura puber-adolescentina (whatever that is) si nici nu sunt impotriva tuturor (cel putin nu in acest forum), nu-mi place sa-mi iau lumea in cap, intelegi? :idea:
skydiver Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Doar pentru-ca sunt urat de cativa nu inseamna ca si eu ii urasc pe ei, nu sunt genul razbunator, nimeni n-ar trebui sa fie si n-am nici-o ura puber-adolescentina (whatever that is) si nici nu sunt impotriva tuturor (cel putin nu in acest forum), nu-mi place sa-mi iau lumea in cap, intelegi? :idea: 'Ntzeles sa traiti! :idea: Imi fac "mea culpa";inseamna ca te-ai trezit ieri cu fatza la cearceaf. Sper sa fi inteles ca exista drame mult mai mari decit aceea de a fi urit de"citiva"(acei "citiva" cred si sper ca nu-ti sint parintii)
rapatak Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 :blink: hum.. mda nu vroiam sa para asa de drastica treaba asta dar ma bucur ca sunt destule pareri fie bune fie rele acuma nus ce sa fac importan e sa reusim in viata ...siii.. :thefinger: celor care ma asculta
Ahilosu Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 buna postul saptamanii no doubt... :thefinger: :thefinger: :thefinger: :violent: :violent: :violent: :violent:
ElizaBlue Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 postul saptamanii no doubt... :thefinger: :thefinger: :thefinger: :violent: :violent: :violent: :violent: Ahilosu.... down boy..down!! .... psss... SIT!...good doggy!! :D