Jump to content
Lancelot

Din cine se trage omul?;;)

Recommended Posts

Posted

Teoria evolutionista a lui Darwin mi se pare cea mai plauzibila .

Proful meu de geografie ne tot zice ca ne-au creeat extraterestrii :lol:

Povestea cu Adam si Eva mi se pare cea mai putin plauzibila.

Noi de fapt nu ne tragem din maimute (ele fiind doare cele mai evoluate animale, f. apropiate de noi), ci ne tragem din euglene si hidre :)

Posted

Cea mai plauzibila este teoria evolutionista ,insa pana acum nici aceasta teorie nu este nimic altceva decat o teorie printre multe altele ,al caror adevar probabil nu o sa`l aflam niciodata.

Posted

nici chiar copii maimutei.....lasati-o moarta....ar fi si greu sa ne hotaram - cimpanzei,gorile,urangutani - multi seamana cu astea,dar e prea mult....

Guest Xspeed
Posted

barbat' din voina lu' dumnezeu

femeia e mai neimportanta, e facuta si ea amarata din o parte din adam, ca se plictisea si el singur, si a avut nevoie de o animatoare

da nu, biblia e sfanta

Guest pupu92
Posted

Poate din niste mamimute care s-au reprodus cu niste alge?

Posted

Poate din niste mamimute care s-au reprodus cu niste alge?

de aici cred ca vine comportamentul si comparatia pe care o facem adesea "copac ce esti"

Posted

Prin Y te refereai la un picior de pui sau la cromozom? =)) Sau la ce schema te referi mai precis? ^^

Baza Y-ului reprezinta stramosul comun, iar cele doua ramificatii omul si maimuta. :D

Posted
omul nu se trage din nimic cum nici maimuta nu se trage din nimic, sunt pur si simplu creatii ale lui Dumnezeu....daca voi a-ti vazut in desene ca omul se trage din maimuta..ei bine..datii in judecata pe aia care au facut desenele :))...omul a avansat in timp...inainte era mai cocosat..mergea altfel si tot asa...dar nu era maimuta in niciun caz...:)) asa puteti sa spuneti ca omu se trage din...musca :)) nu ? iau crescut picioare..maine..s-au dus aripile...:))
Posted

omul nu se trage din nimic cum nici maimuta nu se trage din nimic, sunt pur si simplu creatii ale lui Dumnezeu....daca voi a-ti vazut in desene ca omul se trage din maimuta..ei bine..datii in judecata pe aia care au facut desenele :))...omul a avansat in timp...inainte era mai cocosat..mergea altfel si tot asa...dar nu era maimuta in niciun caz...:)) asa puteti sa spuneti ca omu se trage din...musca :)) nu ? iau crescut picioare..maine..s-au dus aripile...:))

Lame.

Omul nu a avansat in timp conform teoriei creationiste, nu era mai cocosat, a fost facut drept ca bradul. Incearca sa nu mai debitezi asemenea prostii, teoria evolutionista nu a aparut in desenele animate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...