Chris. Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Teoria evolutionista a lui Darwin mi se pare cea mai plauzibila .Proful meu de geografie ne tot zice ca ne-au creeat extraterestrii :lol: Povestea cu Adam si Eva mi se pare cea mai putin plauzibila.Noi de fapt nu ne tragem din maimute (ele fiind doare cele mai evoluate animale, f. apropiate de noi), ci ne tragem din euglene si hidre :)
Kabuky Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cea mai plauzibila este teoria evolutionista ,insa pana acum nici aceasta teorie nu este nimic altceva decat o teorie printre multe altele ,al caror adevar probabil nu o sa`l aflam niciodata.
Trayus Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nici chiar copii maimutei.....lasati-o moarta....ar fi si greu sa ne hotaram - cimpanzei,gorile,urangutani - multi seamana cu astea,dar e prea mult....
Guest Xspeed Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 barbat' din voina lu' dumnezeufemeia e mai neimportanta, e facuta si ea amarata din o parte din adam, ca se plictisea si el singur, si a avut nevoie de o animatoareda nu, biblia e sfanta
majinbuu Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Din nimik, a fost creat.Daca se tragea din maimuta, maimuta trebuia sa dispara din peisaj.
GRIMM Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Din nimik, a fost creat.Daca se tragea din maimuta, maimuta trebuia sa dispara din peisaj.Asa cred si eu ;)
Guest pupu92 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Poate din niste mamimute care s-au reprodus cu niste alge?
Life Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Poate din niste mamimute care s-au reprodus cu niste alge?de aici cred ca vine comportamentul si comparatia pe care o facem adesea "copac ce esti"
Random Hero Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 In replyuri, inca nu se observa ca ne tragem dintr-un stramos comun cu al maimutei, nu din maimuta.Si astfel schema simpla e un Y, nu un I.
bunny Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Prin Y te refereai la un picior de pui sau la cromozom? Sau la ce schema te referi mai precis? ^^
Random Hero Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Prin Y te refereai la un picior de pui sau la cromozom? Sau la ce schema te referi mai precis? ^^ Baza Y-ului reprezinta stramosul comun, iar cele doua ramificatii omul si maimuta. :D
super_master Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Va zi eu:Omul se trage din alge provenite de la maimute extraterestre!^^
Eric Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 omul nu se trage din nimic cum nici maimuta nu se trage din nimic, sunt pur si simplu creatii ale lui Dumnezeu....daca voi a-ti vazut in desene ca omul se trage din maimuta..ei bine..datii in judecata pe aia care au facut desenele ...omul a avansat in timp...inainte era mai cocosat..mergea altfel si tot asa...dar nu era maimuta in niciun caz... asa puteti sa spuneti ca omu se trage din...musca nu ? iau crescut picioare..maine..s-au dus aripile...
Random Hero Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 omul nu se trage din nimic cum nici maimuta nu se trage din nimic, sunt pur si simplu creatii ale lui Dumnezeu....daca voi a-ti vazut in desene ca omul se trage din maimuta..ei bine..datii in judecata pe aia care au facut desenele ...omul a avansat in timp...inainte era mai cocosat..mergea altfel si tot asa...dar nu era maimuta in niciun caz... asa puteti sa spuneti ca omu se trage din...musca nu ? iau crescut picioare..maine..s-au dus aripile... Lame. Omul nu a avansat in timp conform teoriei creationiste, nu era mai cocosat, a fost facut drept ca bradul. Incearca sa nu mai debitezi asemenea prostii, teoria evolutionista nu a aparut in desenele animate.
FuLg3r3k Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nu cred ca ne tragem nici din maimuta . nici de la extraterestri