t0x!C Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Daca ar fi maimuta, maimuta din ce se trage ?, eu zic ca din mici particule de o substanta ce se afla prin spatiu ;)) apoi alge si etc... ;))
cyborgGod Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 omul se trage din antimaterie...ca ce face cu mediul inconjurator:))
Guest smiley_real92 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Daca ar fi maimuta, maimuta din ce se trage ?, eu zic ca din mici particule de o substanta ce se afla prin spatiu ;)) apoi alge si etc... ;))omul se trage din antimaterie...ca ce face cu mediul inconjurator:))Asa e.Omul se trage din nimic,si evoluand a ajuns la ce este astazi,sa vedem unde o sa se ajunga ...oricum peste inca 2000 de ani va fi total diferit...dar totodata normal..pentru cei de atunci :)
RainSoul Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Din maimute cred eu. In legatura cu Adam si Eva, pai daca maimuta se trage din adam si eva inseamna ca dumnezeu e o maimuta :) Din cate stiu Adam a fost facut dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu :) ) ) Dumnezeu a fost maimuta, am trait sa o aud si pe asta ) Cred totusi in stiinta si cred ca prin evolutie, deci ajung la maimuta...chiar daca, am un Dumnezeu insa si multe intrebari.
DuR@nG0_* Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Sunt 2 variante din care putem se ne tragem: 1.Adam si Eva 2.Maimute Dar noi romanii am ales a 3-a varianta: Romanii se trag din Traian si Decebal ))
gigicarnat Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Maimute , evolutie . Deja ma scarbesc cand ii aud pe fanatici astia cu antihristul lor si prostiile lor si CIP-ul p.. mele
gigicarnat Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ce de maimute evoluate pe aici )) Daca si tu esti cu Adam si Eva..1. Schimba avatarul ca semnul nazist e antihrist , schimbati si numele.
Mayhem Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Niciodata nu m-a interesat de unde si cum a aparut omul
Mercenary Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 noi din maimute+extraterestri, obama din extraterestrii.
eugen66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 semnul nazist e antihrist ??????Nazismul inseamna RESPECT, ONOARE si CURAJ. damn you
El3m3nT_2009 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Aici te inseli . - doar nu a aparut maimuta din senin ai dreptate dumi nimic nu apare din senin.....dar oricum povestea asta are mai multe raspunsuri si nu putem fi siguri de rasp.
Guest Xspeed Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ??????Nazismul inseamna INGRIJIREA ANIMALELOR PUFOASE. damn youfixed
eugen66 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 fixed vezi ma ca te ataca americanii! Bagate sub pat, si ia si un animal pufos cu tine
RyLa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Legenda spune ca primi oameni au fost Adam si Eva... Sa vedem ce se va intampla cu experimentu ala pe care il fac astea pentru a descoperi daca din nimic poate aparea ceva
Wise Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Din Traian si Decebal ne tragem noi ! inseamna ca suntem o tara de gay
gigicarnat Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 inseamna ca suntem o tara de gay cva de genul
evelinne Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Sunt 2 variante din care putem se ne tragem: 1.Adam si Eva 2.Maimute Dar noi romanii am ales a 3-a varianta: Romanii se trag din Traian si Decebal )) Pana la urma este o problema de convingere si de felul cum transpune fiecare aceasta convingere in realitate. Cine crede ca se trage din maimuta, probabil ca din maimuta se trage. La fel si in celelalte cazuri.