Guest NessaL Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Hello, Have any of you heard of Andrea Bocelli? My friend gave me his CD and I am amazed by it. It is such beautiful classical music, it is very relaxing. http://www.andreabocelli.com
csoka.zsolt Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mah...vedeti ca poate e englez si nu stie ce vorbim,ca urmare n-are habar ce contine regulamentul!
rats Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mah...vedeti ca poate e englez si nu stie ce vorbim,ca urmare n-are habar ce contine regulamentul! si ce ai vrea? sa traducem regulamentu in toate limbile pamantului? linkmania ii .ro. Reglulamentu trebuie respectat de toti... doar de boti nu care ar trebui banati :whistle:
csoka.zsolt Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 si ce ai vrea? sa traducem regulamentu in toate limbile pamantului? linkmania ii .ro. Reglulamentu trebuie respectat de toti... doar de boti nu care ar trebui banati :whistle: Ai vazut tu undeva ca as fi scris ca trebuie tradus?!?Doar ca a scris in limba engleza ceea ce da dubii,ca poate NU STIE LIMBA ROMANA ca urmare NU A CITIT REGULAMENTUL,ca urmare nu da search,etc!Si eu stiu ca este .RO , insa daca el a scris in engleza atunci la ce te astepti!? :whistle: