Jump to content
Gh0sT

Cine Crede?

Credeti ca exista Fantome , Draci , Demoni , Spirite Rele, Extraterestrii ?  

74 members have voted

1. 1. Credeti ca exista Fantome , Draci , Demoni , Spirite Rele, Extraterestrii ?

• a) Da
      23
    • b) Nu
      23
    • c) Cred
      7
    • d) Nu cred
      16

Recommended Posts

Posted

Nu stiu daca exista sau nu fantome, draci, .....etc, dar ceva sigur exista...si eu am trait experiente care ma fac sa cred ca exista si altceva ... ce unii dintre noi refuza sa creada ca exista.

cblaj-"Ar fi pacat sa mori si nu mai existe nimic dupa! Deci fiecare crede ce vrea in final, eu sper sa nu se termine odata cu moartea fizica "

- mi-a placut mult ce ai scris, si eu sunt de aceeasi parere. :right:

Posted

cum am mai zis si in topicul cu dumnezeu daca stati si meditati zilnic daca exista sau nu draci , fantome , Dumnezeu si alte chestii bizare ... ajungetzi la o varsta remarcabila si realizati ca nu ati facut nimic in viatza ... si tot nu ati descoperit daca exista sau nu cea ce va intereseaza.

Posted

Poi ghost daca esti "bulangiu" normal ca ti se intampla numai "rele" stii tu la ce ma refer ... oricum respect si as fii tare incantat sa citesc ceea ce ti s-a intamplat ;)

Respect :right: :beer:

Posted

Ce putea si Riddick sa faca decat sa aduca la actualitate un post "consumat" pe Apr 24 2005, 04:17 PM...

The force of stupidity is strong in some of you...

:banghead:

Posted

Pai, ca sa zic ? Demoni, Spirite rele shi draci exista !!!

Dar nu cred ca exista Extraterestri shi fantome.

Bineinteles, demonii, spiritele rele, shi dracii sunt invizibili cat timp traim viata asta. Insa in viata de dincolo o sa fie vizibile.

Parerea mea... :right:

Posted

Eu cred in fantome !!!!

Cand aveam 8 ani mi-am dat seama !!!

Nu va spun decat pe Yahoo ca radetzi de mine !!!!

Id-ul meu este Riddick_BB

:beer:

Stim....l-am bagat deja la ignore, nu trebuie sa ne mai amintesti....

On-topic: exista vrajitorie, magie, duhuri rele....spuneti-i cum vreti, dar exista si de asta nu te convingi cu adevarat pana nu vezi cu ochii tai sau pana nu dai pe la o vrajitoare buna(nu de-aia care-ti ia banii si iti spune cum o sa fie vremea maine) si o sa ramai masca.....

Posted

Deasemenea tin sa te informez ca am citit biblia aproape in intregime cand eram de varsta frageda inca.
Se pare ca ai citit biblia degeaba.

Poate gresesc eu poate cei care nu cred. Toti o sa stim raspunsul la un anumit moment. :whistle: poate atunci o sa ne intalnim si o sa deschidem subiectul asta :D :D :D

Posted

Pai mane ..am votat nu ..dar ai amestecat lumea spirituala si toate alea cu stiinta ?? ce cauta extraterestrii pe acolo ...ca e un lucru total diferit de celelalte.

Guest rauros_ro2005
Posted

pentru fantome, draci, shi alte din astea uitate p discovery sau p siteuri specifice.

In extraterestrii cred, pt ca nu putem fi numai noi, intru-n spatiu infinit nu?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...