Gh0sT Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Salut. Am deschis acest topic din curiozitate. Sper sa nu deranjeze pe nimeni. Acest topic nu are nici o legatura cu nick-ul meu. Cine crede in : Fantome , Spirite Rele , Draci , Demoni etc . Sper ca o sa raspundeti cu seriozitate. Sa nu luati acest topic la misto. Daca este cineva care a avut dea face cu asa ceva sa povesteasca sau sa imi trimita mesaj. Astept cat mai multe raspunsuri.
{JM}Alex Lifetaker Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Nu cred ca exista asa ceva... Omul dupa ce moare mort ramane(nu such thing like Heaven or Hell...) Nu se scoala din morti si vine sa ii bantuie pe altii :D Totusi ma "bantuie" o idee... :P
Kane Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Trecand cu vederea faptul ca topicul e destul de copilaros, nu crezi ca era de ajuns DA si NU ? Optiunea 3 e exact acelasi lucru cu prima si a 4-a cu a 2-a. Eventual sa mai fi adaugat un "Nu sunt hotarat". ON-Topic: Nu cred in povesti gen: fantome, draci, ingeri, satan, d-zeu...etc.
DarkBringer Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 personal cred pt ca exista multe dovezi si lucruri care nu pot fi contestate (si chiar mi sa intamplat)...si pt cei care nu cred nu uita-ti un lucru..nu exsita lucru fara contrariul sau...orice legenda, mit, povesti cu fantome etc. chiar daca sunt exagerate au la baza un adevar pe care se bazeaza
rats Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 citez tot postu lu' Rebel si mai vreau sa adaug ca, eu cred doar in găgăuzi si cocălari, iar devilairghost este in cautare de posturi...
Ahilosu Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 BLOODY THING....ia uitati ce face omu... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?act=ST&f=22&t=14537 PLS raspundeti cu sinceritate. Sau daca nu va descurcati sa intrati asa acolo intrati in sectiunea Diverse si cautati topic cu mine pls. Astept cat mai multe raspunsuri.
Gh0sT Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Slim_Shady nu cred ca trebuie sa comentezi asa. Zici clar daca crezi sau nu . Nu ma intereseaza ce adaugi in plus. Am facut topicul asta pentru ca in noptile zilelor 19 respectiv 20 Apr. Mi s-au intamplat anumite lucruri ffff dubioase in care m-am lamurit de existenta acestora. P.S daca tot completati nu mai incercati sa ma atacati. ON-Topic: Nu cred in povesti gen: fantome, draci, ingeri, satan, d-zeu...etc. rebele tu ai facut sau faci religie la scoala/liceu ?
rats Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 ON-Topic: Nu cred in povesti gen: fantome, draci, ingeri, satan, d-zeu...etc. asta cred si eu @Ahilosu - :D :D :D @devilairghost - get a life... <_<
danielmihai Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Draci !?In afara de noi oamenii?? Nu-s deajuns 6 miliarde??
Gh0sT Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Slim-Shady adica tu nu crezi in Dumnezeu ? :violent:
rats Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 devilairghost, nu. da-i search. este un thread pe tema asta. n-are rost sa transformi si thread-u intr-unu inchis.
Sp4wN`19 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Normal ca nu o crezi pana nu ti se intampla sau auzi ca i s-a intamplat unui prieten. De ce nu ne spui si noua devil ce ti s-a intamplat pe 19-20 apr? te-a muscat un babau de fund? hahahahha glumeam... Eu cred in multe lucruri dar in mod cert nu in diavol, d-zeu, etc....
M Power Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Nu zic ca nu exista fantome, spirite sau mai stiu eu ce!Dar pana la urma pun intrebarea tampita: "Cand ma duc la mall sau cand stau la o bere d c nu vine nenea fantoma sa ma intrebe cat e ceasul?" Era o gluma!In fine!Pana la urma toate chestiile astea apar din subconstientul nostru.Astazi vede vecina de la 2 p unu spanzurat la ghena de gunoi si cand vine cu administratorul mortu' dispare!A doua zi vede si Tanti Floarea de la 10 acelasi lucru, convoaca consiliul babelor si pana la urma se conving una p alta ca asa s-a intamplat!Acum toata situatia este pusa intr-o lumina cat de cat ironica dar revenind la realitate, dovezi palpabile legate de existenta acestora nu exista!Cand aveti si dovezi ma contactati si p mine ca sunt f curios!
Gh0sT Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 De ce nu ne spui si noua devil ce ti s-a intamplat pe 19-20 apr?Ceea ce mi s-a intamplat sunt niste chestii personale. Si tot daca as spune mi-ar lua in jur de 1ora sa scriu. ;)
BooM-retired Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ei shi ce dak itzi ia 1 ora? Scrie numa ca de aia ai deschis pool-u. Ne faci curioshi shi dupa aia nu ne mai zici.... :D :D : D :D
JUANN Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Indiferent ca le numim fantome, spirite rele sau draci ceva exista poate chiar in lumea asta sau paralel cu lumea asta. Daca ajungi sa contesti existenta lui Dumnezeu sau a oricaror alte fenomene oculete fara sa stii prea mult despre ele e ca si cum am avea niste ochelari de cal si am vedea doar inainte fara sa ne mai uitam cei in stinga sau in dreapta.
Kane Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 rebele tu ai facut sau faci religie la scoala/liceu ? Am facut religie incepand din clasa a 5-a parca, si in continuare pana in ultimul an de liceu. Si vreau sa spun ca "am facut" religie, adica nu eram chiulitor sef la astfel de ore. In plus am avut bunici la tara si mi-am petrecut foarte mult timp pe acolo, inconjurat de traditii bisericesti, in fiecare duminica la biserica, s.a.m.d. Deasemenea tin sa te informez ca am citit biblia aproape in intregime cand eram de varsta frageda inca. Deci nu cred ca se pune problema daca am facut religie. Probabil ca exista si multi copii teribilisti care spun ca nu cred in D-zeu doar pentru a atrage atentia asupra lor, dar te asigur ca nu e si cazul meu. Nu vreau sa convertesc pe nimeni de partea mea, corect ar fi sa gandim fiecare pentru noi, nu sa preluam totul de la altii. @ JUANN, majoritatea oamenilor "credinciosi" pe care ii cunosc sunt exact cum ai descris tu acolo, adica vad doar inainte. De ce spun asta? pentru ca asa au fost educati de parinti, preoti, etc. "crede si nu cerceta", asa ca nu veni cu afirmatii din astea ca nu isi au rostul.
JUANN Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Rebel chestia cu fantomele e exact la fel ca si cu Dumnezeu daca vrei crezi ca exista dar la fel de bine poti sa spui ca nu exista argumente sunt pro si contra dar nu uita realitatea trebuie privita asa cum este ea nu asa cum ne-o dorim noi sa fie.
Guest bright_elex Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Nu cred nici in fantome nici in alte fiinte fantastice de genul acesta. Oamenii sunt fiinte rationale sau cel putin ar tebui sa fie; incearca sa atribuie un fenomen supranatural la orice lucru care nu-l inteleg . asa s-au nascut miturile care s-au raspandit ca ciuma.
andi Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Traiasca POLL !!!........................................ :thefinger:
ElizaBlue Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Nu cred. de ce??? pt k nu am vazut asha ceva pana akum.... dar daca vad *fantome* *diavoli*o sa va anuntz.... din spitalul de nebuni.... :P V-a prostit TV-ul???????? nu cred.... >>pareream mea<< Parerile sunt diferite si se impart in cai diferite.. asta a fost una din ele :P
HellMaster Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Lumea zice ca daca crezi in astfel de chesti nu esti o fiinta rationala. Eu va spun sincer: cred in aceste chesti. De ce ? simplu. Aceasta intrebare este asemanatoare cu cea " Noi suntem singurele fiinte din univers?" la care majoritatea oamenilor raspund cu DA. Aici intervine irationalitatea. Matematic vorbind este imposibil ca noi sa fim singurele creaturi care gandesc din univers deoarece universul este infinit astfel daca facem o probabilitate cel putin inca 1000 de specii rationale exista in univers. Aici e cam acelasi lucru nu stii ce exista de dincolo de lumea asta oricat te-ai stradui sau ai incerca sa ghicesti. Cert este ca calea cea buna nu este sa duci totul la negare daca nu stii nimik despre acel lucru ci sa astepti pana apar noi informati referitor la acel lucru. Noi habar nu avem sa ajungem in spatiu si ne laudam ca am reusit sa facem nu stiu ce haine. Este chiar hilar. P.S. O chestie toata lumea vine cu argumentul ca ce dovada ai ca sa demostrezi ca astfel de lucruri exista. Problema se pune in felul urmator: Daca vine cineva cu dovada_concreta) ca o anumita religie este buna si restu sunt false v-ati converti toti la aceea religie? (raspundeti sincer)
Guest cblaj Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Ar fi pacat sa mori si nu mai existe nimic dupa! Deci fiecare crede ce vrea in final, eu sper sa nu se termine odata cu moartea fizica :P