IceMan Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dupa mai multe amanari, Oana Zavoaranu a filmat vineri primul sau videoclip. Ceea ce trebuia sa reprezinte un etalon pentru videoclipurile din Romania s-a transformat intr-un fiasco total. Iar vina, in opinia Oanei, nu o poarta decat regizorul Marian Crisan. "Ĺži-a batut joc de mine". Asta spune Oana Zavoranu despre atitudinea pe care regizorul a avut-o la adresa ei, la filmarea videoclipului sau de debut. Ea este extrem de nemultumita, din cauza faptului ca i s-a promis profesionalism, si nu a avut parte decat de intamplari nefericite. Mai intai, a trebuit sa filmeze afara, in aer liber, desi acest lucru nu era specificat in scenariul initial. Dar a trecut peste acest aspect. Ceea ce a indignat-o foarte mult a fost faptul ca intr-una dintre locatii, la un hotel, ea trebuia sa se intalneasca cu ziaristii, iar regizorul i-a dat afara pe acestia, spunand ca "Oana nu doreste presa". Dar ce a pus capac este faptul ca Zavoarnu dorea ca in videoclip sa apara si motanul ei, Marty. Initial, regizorul i-a spus ca este in regula, dar a tot amanat momentul pana cand nu a mai filmat pisica deloc. "L-am tinut pe Marty 15 ore dupa mine. Treceam peste toate intamplarile daca aparea si pisica mea in videoclip. Acest om si-a batut joc de motanul meu", a spus Oana, extrem de indignata. Oana Zavoranu a suportat cu stoicism intreaga zi de filmare, fara ca macar sa cracneasca, desi a avut numai nemultumiri in legatura cu modul in care s-au desfasurat filamrile. Desi totul a fost finalizat, Zavoranu nu doreste ca videoclipul sa apara pe piata. Mai mult decat atat, daca reprezentantii casei de productie nu vor vrea sa-i vanda materialul brut, ea este hotarata sa filmeze un nou videoclip, pe care sa-l finanteze singura. sursa
Lancelot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Totul pana la motanul ei.. deja e de neconceput :( va rog ..doar e pisica lui Zavoranca
RaifalM3n Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nu inteleg ce atata fas ptr un videoclip doamne ba ca il vrea ba ca nu ba ca nush ce a facut cu presa ba ca nu vrea sal faca public' am vazut si pe OTV cu jurnalistii trebuie sa sufere si animalu saracu .... ca il fredoneaza Oana ' BIG DEAL :mellow:
i sin Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Oare cum siau permis sasi bata joc de motanul ei :sef: :sef:
WaH ^ MaTuX Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 sa apara un motan intrun videoclip :rofl1: :lol:
DivinE Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Regizorul a gresit cand le-a spus ziaristilor ca Oana nu-i primeste. La faza cu motanul deja se exagereaza...
DarkBringer Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Pacat, daca stiam ii dadam motanul meu ......
TyreXel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mai bine zis cum sa NU o filmezi :huh: cat tupeu pe el :crybaby:
noghri Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 baiat destept regizorul....si-a luat banii si si-a bagat picioarele in opinia ei...auzi, nu i-a filmat motanul...tz tz..
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ce trist :( nu i-au filmat motanelu :-<
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 femeie proasta cu diploma care atesta... ) Dupa ce ca e ea, asa cum e...se mai da si in spectacol. :)
Deian69 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 saracu motan,imi pare rau de el...........................................not :rofl1:who cares
redbull™ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 k sa vezi nu ia filmat motanelu :ceuameni:
uLise Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 numai stie cum sa intre in fata camerelor ce oameni depravati , terminati & rupti de realitate jeez..
mircea_dbv Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 cum sa nu ii filmeze pisica? :ceuameni: of doamne ce ti-e si cu vedetele astea