Lancelot Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hmm o descriere a celor care forumeaza pe aici ...eu am asa cateva tipuri trasate...voi vedeti daca va incadrati in vreunul sau descrieti-va voi in spriritul postului Hip-hop type: - imbracaminte specifica: tricouri large, pantaloni josi (+ baggy), sapca pe o parte (toate de firma). - limbaj specific (ebonica). - ii place baschetul, fotbalul (ocazional, mai rar) - asculta hip-hop/rap/cateodata R&B. - vorbeste despre activitati intreprinse cu gasca, melodii noi, basketball, fotbal (ocazional, mai rar). - ocazional stie breakdancing (sp?). - are un stil specific de a merge (ocazional). - de obicei n-are bani (prea multi, hai ca are de-o paine). - note variabile Tipul computer geek-ului: - noncomformist - mistocar - mereu compara viata reala cu jocurile lui - dezinteresat fata de scoala - nerespectuos - palid - smecher - tupeist - inventiv - de gasca - rapper/ manelar (in mare cam asta e patternu) Tipul tocilarului: - mereu ascultator - note mari - invata bine - lingusitor fata de profi - se simte foarte comfortabil la scoala - va avea mereu o atitudine pro scoala Basketball team type - are talent - se imbraca de baschet cam tot timpul (cu unele exceptii). - asculta muzica rap - inalt, constitutie atletica (poate cam slab cateodata). - limbaj obisnuit cu accente de cartier. - vorbeste despre basketball (in general), streetball (daca e interesat), meciuri de-ale lui, NBA, AND1 (ocazional). - are multe absente motivate de profesorul/profesoara de sport Tipul rockerului: - imbracat in negru pantaloni stramti de piele - bratari dalea cu tepi - par lung - are prieteni si merge pe culoar cantand versuri din iron maiden - e destept dar nu-l intereseaza scoala - are un limbaj dasta plin de cuvinte ciudate - viseaza sa-si faca trupa de metal dar nimeni nu-l place si nu e carismatic si din cauza asta nu reusetse sa se integreze - este vizionar @ cam in perioada liceu si facultate eram basketball team style acum mi-am definit propriul stil siway of living...pe care nu le prea pot incadra inca in niste linii :P enjoy
{JM}Alex Lifetaker Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nush de unde le-ai scos tu dar mi se par cam tampite definitiile :P
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cred ca am din toate :) mai putin Tipul rockerulu :) Tipul Houserilor nu il ai pe acia? :) ca mai nou toti sunt houseri prin scoala mea disi habar nu au sa danseze :-< da au tot felu de lanturi bretele si mai stiu io ce pe la ei
Lancelot Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Nush de unde le-ai scos tu dar mi se par cam tampite definitiile :P m-am documentat dar adaugati si voi unele mai pe profilul vostru..alea le puteti folosi doar ca model :)
Azra'il Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Mi-a iesit o combinatie intre Hip-Hop style si Basketball team style
musthyzz Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Trancer Style - noncomformist - tupeist - inventiv - este vizionar - invata bine (cand este necesar) - vorbeste despre melodii noi :) - in fiecare joi seara asculta ASOTul si GDJBul :) - are cont pe TT (trancetraffic.com) - detine cel putin un poster/afis de la un event trance. - are o colectie impresionanta de liveseturi,seturi,viniluri pe HDD dar si pe DVDuri. - prefera castile in loc de boxe (dar nu strica si un sist. audio) - are un DJ preferat si unul pe care nu il suporta - nu suporta houseul comercial si manelele (ergo manelist ii/ele) 2bcont
vexx Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hip-hop type: - imbracaminte specifica: tricouri large, pantaloni josi (+ baggy), sapca pe o parte (toate de firma). - limbaj specific (ebonica). - ii place baschetul, fotbalul (ocazional, mai rar) - asculta hip-hop/rap/cateodata R&B. - vorbeste despre activitati intreprinse cu gasca, melodii noi, basketball, fotbal (ocazional, mai rar). - ocazional stie breakdancing (sp?). - are un stil specific de a merge (ocazional). - de obicei n-are bani (prea multi, hai ca are de-o paine). - note variabile fara pantaloni josi...iar sapca pe o parte foarte rar si fotbalu mai des decat bascketumai bine spuneai baietas de cartier lance :kar:
TyreXel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hip-hop type mai putin chestia cu imbracamintea
THuG-Radu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hip-hop type mai putin chestia cu imbracaminteaSame here. Mai adaug si la muzica ascultata : electronica ;)
iNm Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nonconformist, tupeist probleme cu scoala , spamez pe forum cand sunt home :D
Darky Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :D my type: @tricouri large; pantaloni josi; sapca pe o parte; pircings..@imi place baschetul, fotbalul.. @asculta hip-hop/rap/punk.. @breakdancing :D .. @de obicei am bani dai se duc repede @note variabile :whistle:
Valek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Geek/Rocker/Tocilar lol - lingusitor fata de profi (merge treaba) - se simte foarte comfortabil la scoala - va avea mereu o atitudine pro scoala - noncomformist - mistocar - este vizionar - are un limbaj dasta plin de cuvinte ciudate :mellow: - are prieteni si merge pe culoar cantand versuri din pink floyd :mellow: - par semi-lung
#spoitoru# Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 -ma imbrac normal, cateodata haine mai largi-am note mari si nu-s tocilar, doar stiu cum sa ma descurc cu profii, la materiile pentru examen invat, la celelalte copiez-ascult aproape orice gen de muzica, mai putin manele-imi place fotbalul-imi place sa cant la chitara si voce :P-am o viata sociala destul de buna, nu sunt doar cu ochii in calculator-nu-s nici bogat, nici sarac, cat sa duc o viata decenta@daca mai e ceva mai adaug :P
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sa va zic si eu tipu meu complet nu ce am spus mai sus deci: @ma imbrac misto :), imi plac mult treningurile da azi fusai la scoala imbracat k un adevarat P.I.M.P cu blugi ghete si geak deaia cu blana pe la gat si pe la maneci :) ce sa mai sunt sef :) @si eu am note mari si nu invatz nimic desi la unele materi ar cam trebui ca la anu dau bacu :-< @cand eram mai mic ma imbracam larg adica inainte de liceu :"> am si acuma un tricou exact ca a lu x-zibit albastru cu 56 pe el o sa ii fac poza :) a fost facut pe comanda :"> restu le-am vandut pe la rapari astea de pe la bloc @imi place sa inot mult :D cand eram mai mic jucam si baschet acuma numai la ora de sport si fotbal la fel :) am fost portar la vremea mea la unversitatea da prin clasa a 3-a :D cam 1 an asa :-< @imi place sa fac spam la fel ca money si imi mai place ciocolata milka daca mai e ceva revin mai tarziu :">
frankie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Fane...tipu` de forumist care bate pe cineva daca nu-i convine )
Angevil Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :D my type: @tricouri large; pantaloni josi; sapca pe o parte; pircings.. @imi place baschetul, fotbalul.. @asculta hip-hop/rap/punk.. @breakdancing :D .. @de obicei am bani dai se duc repede @note variabile :whistle: idem, fara pircings si breakdance
[Anti-AntiSpam]black Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nush de unde le-ai scos tu dar mi se par cam tampite definitiile :Pwordbanuiesc ca pe mine ma incluzi la computer geeks
Fane Spoitoru Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Fane...tipu` de forumist care bate pe cineva daca nu-i convine ) adevarat :">
Edelweiss Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hmm o descriere a celor care forumeaza pe aici ...eu am asa cateva tipuri trasate...voi vedeti daca va incadrati in vreunul sau descrieti-va voi in spriritul postului enjoy "psycho succubus addictive feminist from hell" type (dupa cum m-a descris musthyzz intr-unul din posturile sale): - prea lenesa ca sa iasa din casa in frig in oras acum - frustrata pe diverse aspecte ale vietii sociale actuale - nu intelege prostii si agramatii - posteaza conform starii de moment, nu neaparat conform unei convingeri demult stabile - nu suporta misoginii (nici feministele), pentru ca orice generalizare sexista e doar un exces de ipocrizie si eventual narcisism - inteligenta, receptiva, comunicativa, poate vorbi despre diverse subiecte - incearca sa inteleaga diverse pareri asupra unui subiect (chiar daca nu coincid cu ale ei), atata vreme cat sunt formulate pertinent - rautacioasa cu cine merita si ironica cu mai toti - ii plac computer geeks banuiesc ca pe mine ma incluzi la computer geeks alege - rapper sau manelar? :D
blk Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 2pac rulz. rap-ul adevarat imi place :)sunt trancer de felu meu.
musthyzz Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 "psycho succubus addictive feminist from hell" type (dupa cum m-a descris musthyzz intr-unul din posturile sale):