Jump to content
Lancelot

Mama sau tata? de cine sunteti mai apropiati?

Recommended Posts

Posted

Hmm..de cine va simtiti mai apropiati..cine e confidentul vostru? cine va intelege mai bine? Trebuie sa fie unul din cei 2..nu imi spuneti ca ambii..ptr ca nu cred :)

@ mai apropiat de mama :) dar taica-miu este hmm a role model for me :)

Posted

hai ma lance sa fim seriosi de vecina nah >:P, depinde foarte mult de situatii unele de mama altele de tata se creeaza un echilibru intre ambii deci pot sa zic amandoi ? ;;)

Posted

Cu mama ma inteleg MULT mai bine. Pot vorbi ORICE cu ea, are mai multa incredere in mine, ma ajuta mai mult, e MULT mai intelegatoare !

Tata, hmm .. sa zicem ca urmatoarea data cand imi face nervi ii rup o mana si`l bat cu ea in cap ! Comunist !

Posted

Cu mama dar si cu tata ( 51 / 49 % ) . Amandoi ma ajuta la fel de mult si le multumesc dar cu mama parca pot vorbi mai deschis , cand intru in belele ma ajuta . Cu tata mai mult cu partea financiara si cu mama ''sentimentala" :rofl1:

Posted

Tata. Ma inteleg mai bine cu el. Chiar daca era mai strict cand eram mic, acum vad ca a avut dreptate. N-am fost crescut chiar "in puf", cum voia mama sa faca. Tata si armata au contribuit la ce sunt acum. Plus ca sunt cu 2 capete mai mare decat el, deci mai si dau in el cand ma enerveaza. :D

Posted

aici crek mergea de un poll....orikum fac si eu ca radu...mai degraba cu mama....ma ajuta in toate...si tata e de treaba da are fixurile lui..si e foarte stresant cateodata

Posted

Cu mama dar si cu tata ( 51 / 49 % ) . Amandoi ma ajuta la fel de mult si le multumesc dar cu mama parca pot vorbi mai deschis , cand intru in belele ma ajuta . Cu tata mai mult cu partea financiara si cu mama ''sentimentala" :rofl1:

asa ii si la mine :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...