Jump to content
#spoitoru#

Peste 11.000 de elevi, exmatriculaţi după primul semestru al anului şcolar

Recommended Posts

Posted

Bine le face. Cum spunea si cineva mai sus, ce altceva sa le faca? La scoala te duci sa inveti, nu sa chiulesti sa te duci nu stiu pe unde. La asa elevi, cred ca metodele sunt mai mult decat bine intemeiate.

Sa inteleg ca tu in liceu ai fost genul care : "eu nu chiulesssccccc ca o sa am 1 absentaaaaa ! :<" Hai frate fi serios.

Mai ales in liceu, care e cea mai frumoasa perioada din viata unui om (parerea mea). Inveti cat inveti, dar mai las`o dreq de treaba, mai si chiulesti sa te distrezi cu colegii !

Sa-ti cumperi diplomele mi se pare un lucru infect. No comment on this one.

Same here. Cunosc destui care prin pile au obtinut functii inalte in diverite institutii, dupa care si`au dat seama ca au nevoie de o diploma de facultate, au mers, 2000 euro in diferite orashe mai mici/diploma si gata, e om cu facultate ! Bleah !

Posted

nu stiu cum a pus problema nonsens cum trebuie...in general in timpul liceului nu prea ai alta treaba decat liceul (nu mai vorbesc de clasele 5-8...)....nu dau nici un exemplu aici, nu sunt nici pro, nici contra chiulit, eu personal nu am fost sfant deloc, si am continuat pe aceeiasi linie si in facultate...ideea e ca absentele chiar nu au scop...daca ai corijenta la istorie sau la mai stiu eu ce, o ai pentru ca ai mai chiulit in prealabil sau pur si simplu se mai cheama si frecat de menta.:)..meciuri de pgl cu clanu?..heh...da,intr-adevar,tare motiv :P....oricum, nu sariti la gatul meu, ca nu reprosez nimic aici, doar ca mi se pare putin deplasata afirmatia cu "majoritatea absentelor" si "scopul definit" ~~.

Posted

Sa inteleg ca tu in liceu ai fost genul care : "eu nu chiulesssccccc ca o sa am 1 absentaaaaa ! :<" Hai frate fi serios.

Mai ales in liceu, care e cea mai frumoasa perioada din viata unui om (parerea mea). Inveti cat inveti, dar mai las`o dreq de treaba, mai si chiulesti sa te distrezi cu colegii !

N-am avut nevoie de chiul, pt a ma distra cu colegii. Eram cativa insi, care ne puteam distra si in afara scolii. Cand era vorba de scoala, faceam scoala, cand era vorba de distractie, ne distram. Eu am avut foarte putine absente la finalul liceului; cand spun foarte putine ma refer la o valoare <100. De ce? Pt ca am fost mai destept decat cei care chiuleau.. B)

n0nSeNs, tot post-ul tau este o gluma.. :lol: Termina generala, intra la un liceu bun, termina-l si pe acela si pe urma mai vorbim.. Auzi la el, prioritatea unui elev e un meci in PGL sau invatatul pt starea de corigenta (corigent apropo, nu corijent). Prioritatea ta/voastra ar trebui sa fie sa nu ajungeti in situatii de genul asta.

KIDS, remember! School is GOOD! / Pustilor, tineti minte! Scoala nu face rau!

Guest n0nSeNs
Posted

n0nSeNs, tot post-ul tau este o gluma.. laugh.gif Termina generala, intra la un liceu bun, termina-l si pe acela si pe urma mai vorbim.. Auzi la el, prioritatea unui elev e un meci in PGL sau invatatul pt starea de corigenta (corigent apropo, nu corijent). Prioritatea ta/voastra ar trebui sa fie sa nu ajungeti in situatii de genul asta.

nu stiu frate . eu am pus problema cat se poate de .. normal adica nu ma cert cu nimeni nu favorizez pe nimeni doar ca Viata nu inseamna numai Scoala si Carte :blink: .

eu sunt la filo si nu'mi tb mate chimie fizik sau alte materii de mate-info ... la alea invat ori de trecere ori o nota mai maricik ... pt ca nu are rost ...

si eu nu am fost in situatia de 'corigenta' , ziceam un caz general care se mai intampla ...

nu zic ca "Prioritatea unui elev... e un meci de pgl" zic doar un interes ...

eu, spre ex, chiulesc cand am o materie mai grea sau mai importanta de studiat pt un test sau ceva de genu', chiulesc la materiile unde am medie incheiata sau la o scurta intalnire cu gashka :D

Posted

robert03 nush de ce sustii cu atata tarie invatamantul romanesc cand pana si ministrul invatamantului nu e in stare sa lege 2 cuv. really...

la faza de acu ceva timp cu subiectele la capacitate mi-a fost rusine ca inca sunt la scoala serios !!!! adica noi daca ne apucam si chiulim de la ore suntem nesimtiti si neseriosi dar ca profesorii nu ne trateaza egal pe toti in clasa..sau ca subiectele de la UN EXAMEN UN TOTI AR TREBUI SA AIBA SANSE EGALE se flutura prin tara ca niste pliante....de asta nu-i pasa nimanui...mi-ar fi rusine sa sustin invatamantul romanesc..

Zau ca mai bine eram elev pe vremea lui ceausescu.. cantam imnu Ro. si alte bazaconii si ma imbracam frumos...si atunci se faceau magarii dar chiar daca nu traiam pe atunci sunt sigur 100% ca nu atatea ca in ziua de azi...

And robert...decat sa stau la ora de istorie...unde nu facem materie ascultam aberatiile unei profe care crede ca sunt numai conspiratii peste tot pai mai bine ma duc sa-mi joc meciul in PGL linistit ...

Parerea mea (nu sunt sigur de ea) este ca nu prea mai faci nimic cu cun. avansate de ..rom, mate, chimie... (poate ma insel) pt ca ce se bazeaza pe succes e legat de programare, grafica, economie...nu vezi profesor de mate care sa castige 1000 de euro pe luna pt ca ajuta la scrierea gazetei matematice...insa programatori DA !

Posted

Care mai e placerea in scoala daca nu chiulu' ? :rofl1: Pe bune acum...ca orice om...poate n-ai chef sa te duci la prima ora...sau...ca mine toata ziua :rofl1:

Posted

robert03 nush de ce sustii cu atata tarie invatamantul romanesc cand pana si ministrul invatamantului nu e in stare sa lege 2 cuv. really...

de asta nu-i pasa nimanui...mi-ar fi rusine sa sustin invatamantul romanesc..

Zau ca mai bine eram elev pe vremea lui ceausescu.. cantam imnu Ro. si alte bazaconii si ma imbracam frumos...si atunci se faceau magarii dar chiar daca nu traiam pe atunci sunt sigur 100% ca nu atatea ca in ziua de azi...

And robert...decat sa stau la ora de istorie...unde nu facem materie ascultam aberatiile unei profe care crede ca sunt numai conspiratii peste tot pai mai bine ma duc sa-mi joc meciul in PGL linistit ...

Horus, un sfat prietenesc: reconsidera-ti afirmatiile legate de ceea ce eu sustin sau nu. Si ma refer si la acea subtilitate din post. ;)

Cred ca te inseli, cand spui ca era mai bine sa inveti intr-o perioada comunista. Intreaba-ti parintii sau cunostintele mai in varsta, si o sa iti spuna toti un singur lucru: pana cand nu invatai buchia cartii, nu treceai clasa. Adica atunci era la fel de multa materie de invatat, dar TOTI, erau fortati (obligati) sa o invete. Un elev din perioada comunista, care avea note de 5-6, acum era unul peste medie, cu note 8-9.

Acum cum se dau notele? Iti dau un 5 de mila, 6 daca vad ca te mai stradui sa scrii 2-3 randuri pe foaia de test, si 7 daca le arati ca nu esti chiar prostavan, cum cred ei. Totul tine de caracterul (mai degraba de lipsa lui) elevilor. Daca ei nu stiu altceva decat chiul, betii si alte smecherii, la varsta de 15-16 ani,

nu trebuie luate masuri? Ca sa nu mai vorbesc de dezinteresul parintilor.

Am trecut si eu prin 85% din etapele "scolii", acum fac ultimele finisaje. Vorbesc din propria experienta, nu din carti, nu din nestiinta. Am avut langa mine colegi asa cum am descris mai sus. Mai mult ca sigur si tu, si el, si toti aveti astfel de "colegi".

Sau poate unii din cei care citesc topicul, se recunosc in ceea ce am zis mai sus..

P.S. Nu sustin invatamantul, ci blamez (critic) 90% din el; tot sistemul, de la educatoarele de gradinita, pana la pr dr universitari. Sistemul include si elevii, nu doar profesorii. Sa nu facem discriminari. :tiphat:

Posted

chiar asta e problema la scoala nu se invata numai carte,cei ce chiulesc pierd treaba asta si tot mai rau se adancesc in kkt.pacat ca numai sunt profesori batrani care sa "biciuie elevii"

Posted

Au chiulit sa joace mu :))

on.t: nici nu ma mir ca se chiluste :right:

Ai dreptate ;) majoritatea sunt dependenti de calculator cred ca 90 %

Posted

Asa ceva numai in Romania se poate intampla. Daca copiii nu vor sa se duca la scoala, de ce sunt obligati? De ce nu se duc, toti cei care tireaza de la ore, sa caute un loc de munca si sa lucreze? Nu sunt obligati sa stea la scoala, numa ca problema este, ca pana in momentul in care nu sunt exmatriculati, nu-si dau seama, ce fac. Asa trebuie! Sa exmatriculeze pe toti cei care nu vor sa stea la ore. Sa mergeti si sa lucrati, sa stati pe picioarele voarte si nu pe spinarea parintilor.

Posted

Asa ceva numai in Romania se poate intampla. Daca copiii nu vor sa se duca la scoala, de ce sunt obligati? De ce nu se duc, toti cei care tireaza de la ore, sa caute un loc de munca si sa lucreze? Nu sunt obligati sa stea la scoala, numa ca problema este, ca pana in momentul in care nu sunt exmatriculati, nu-si dau seama, ce fac. Asa trebuie! Sa exmatriculeze pe toti cei care nu vor sa stea la ore. Sa mergeti si sa lucrati, sa stati pe picioarele voarte si nu pe spinarea parintilor.

paaaai primele 10 clase sunt obligatorii iar majoritatea elevilor exmatriculati fac pariu ca sunt cls 11-12 :) oricum sistemul romanesc de invatamant e la pamant, ore multe pretentii mari inveti mult si prost nu se axeaza pe profil. hai sa invatam de toate si.. nimic.

Posted

Vrei sa spui ca e bine ca un drac de 15 ani sa chiuleasca de la scoala si sa se duca la munca sa aiba propia locuinta , sa fie pe cont propiu , <_< tu auzi ce spui pai asta insemana ca acesti copii nu au viitor

Guest boOgi3m4n
Posted

Acum cum se dau notele? Iti dau un 5 de mila, 6 daca vad ca te mai stradui sa scrii 2-3 randuri pe foaia de test, si 7 daca le arati ca nu esti chiar prostavan, cum cred ei. Totul tine de caracterul (mai degraba de lipsa lui) elevilor. Daca ei nu stiu altceva decat chiul, betii si alte smecherii, la varsta de 15-16 ani,

nu trebuie luate masuri? Ca sa nu mai vorbesc de dezinteresul parintilor.

HAHAHAHAHA ar fi frumos sa dea profi 5 din mila dar nu dau , dak asa era la tine nu inseamna ca e la fel peste tot . Prima ta betie o sa fie la 40 de ani cand o sa ai copii si servici ? eu sincer prefer sa ma distrez acum cat sunt inca in lic ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...