Jump to content
#spoitoru#

După ce s-a ras în cap, Britney s-a hotărât să poarte perucă

Recommended Posts

Posted

black' date='Feb 26 2007, 05:27' post='1779011']

eu as face mai urat decat ea, serios.

adica ma duc sa iau o paine si o sleahta de neghiobi fara viata stau 24/7 in spatele meu sa prinda orica partz al meu.

people gotta have privacy ;)

prvacy? :doh: asta s-a ras in cap? a mancat-o`n popou` sa se apuce de muzica... acum trage ponoasele ^^

-----> vene taiate <-------

Posted

@E simplu, a inebunit :surprised:

sigur n-a innebunit? 8-| romana asta, bat-o cucu! <_<

ot: Consuma droguri, sufera din dragoste...nebuna nu e...doar ca trece printr-o perioada mai grea :)

Posted

Britney Spears ar fi cedat nervos acum cateva zile, in timp ce se afla intr-o clinica de dezalcoolizare. Asa spun jurnalistii editiei de duminica a tabloidului britanic The Mirror, care citeaza surse din clinica in care este internata vedeta.

Dupa ce a socat cu decizia de a se rade pe cap, Britney ajunge din nou pe prima pagina a tabloidelor din intreaga lume. De data aceasta, cu un gest extrem de dramatic, dezvaluit de jurnalistii britanici de la News of the World, editia de duminica a cotidianului The Mirror.

A strigat ca e Antihristul

Surse din interiorul clinicii de dezintoxicare Promises Clinic din Malibu, unde este internata printesa muzicii pop, ar fi spus ca tanara de 25 de ani si-a scris pe cap numarul 666 si a inceput sa strige ca ea e Antihristul. Apoi a incercat sa se spanzure cu un cearsaf pe care l-a legat de lustra. A fost insa salvata la timp de asistentele medicale din clinica.

Conform jurnalistilor britanici, cantareata a fost calmata chiar de sotul sau, Kevin Federline, care a vorbit cu ea la telefon timp de cateva ore. Sursele citate de News of the World spun ca a inceput apoi sa le spuna ca singurul lucru care o poate vindeca este inca un copil cu Federline. News of the World sustine ca acesta a vizitat-o pe Britney la clinica, fapt care i-a imbunatatit cantaretei starea de spirit.

Britney si Kevin se afla in curs de divort si au doi copii, Sean Preston, in varsta de un an, si Jayden James, in varsta de 5 luni. Surse din anturajul lui Britney declara ca vedeta a inceput sa bea si sa se drogheze dupa despartirea de sotul ei.

sursa

Posted

suntem cam de acceasi varsta, pot sa spun ca de cand s-a lansat ii urmaresc cariera, si ma intristeaza sa vad cum a ajuns... nu pot sa cred acest ultim articol totusi... ar insemna ca e nut rau de tot...

Guest <Raziel>
Posted

ASta nu mai are mult si se sinucide. Hmm ... supradoza sau vene taiate zic eu ! :D

cam asa ... e dusa rau :)

Posted

Eu cred ca vrea sa iasa in evidenta sa fie in centrul atentiei, poate vanzariel au inceput sa-i scada si ce s-a gandit, "hai sa bag o chestie cu Satana, Antichristul si sa incerc sa ma sinucid" ... pueril... Britney sux big time(cel putin din punctul meu de vedere).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...