Adi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Satul Alb de pe Insula Şerpilor va fi una dintre cele mai moderne localităţi din Ucraina. Acolo vor fi construite două hoteluri, un magazin, un centru de divertisment şi o bibliotecă. Ucrainenii mai au în plan şi înfiinţarea unei farmacii, o brutărie şi un atelier de reparaţii. Pentru dezvoltarea economică va fi ridicat un centru de prelucrare a produselor marine. România consideră că Insula Şerpilor nu este una locuibilă, ci o stâncă, în timp ce ucrainenii încearcă să demonstreze contrariul.Sursa:http://www.antena3.ro/Satul-din-Insula-Ser..._28257_ext.htmlCe pareri aveti? :o cum sa traiesti cu atatia serpi veninosi in jurul tau? :o
#spoitoru# Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Mai bine as trai intr-un sat din Romania decat pe acea insula :blink:
i sin Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Satul Alb de pe Insula Şerpilor va fi una dintre cele mai moderne localităţi din Ucraina. Acolo vor fi construite două hoteluri, un magazin, un centru de divertisment şi o bibliotecă. Ucrainenii mai au în plan şi înfiinţarea unei farmacii, o brutărie şi un atelier de reparaţii. Pentru dezvoltarea economică va fi ridicat un centru de prelucrare a produselor marine. România consideră că Insula Şerpilor nu este una locuibilă, ci o stâncă, în timp ce ucrainenii încearcă să demonstreze contrariul.Sursa:http://www.antena3.ro/Satul-din-Insula-Ser..._28257_ext.htmlCe pareri aveti? :o cum sa traiesti cu atatia serpi veninosi in jurul tau? :ounii poate vor ^_^
Azra'il Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Satul acela este facut pentru a-si extinde influenta in bazinul Marii Negre. PS: Mi se pare o tampenie sa stai acolo... doh...
sylv Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 decat sa nu am unde locui , as locui si acolo :D ? pana la urma ce poate fi asa rau , inafara de serpi ?! :rofl1:
yBFdetroit Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 daca as locui acolo , m'as face vanator de serpi :blink:
Iverson Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 nush ce sa zic ... adica e la distanta mare de tarm insa oamenii ce vor lucra acolo ? stiu ca este un important obiectiv petrolier in rest don`t know anything