#spoitoru# Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Inventatorul irlandez Michael Killian care şi-a spus că, după 200 de ani, a venit timpul să se mai schimbe câte ceva la tradiţionalul mijloc de locomoţie.Aşa a apărut acest ciudat vehicul, despre care Killian spune că va fi "cel mai râvnit cadou de Crăciun".Fiecare roată se mişcă independent şi are câte un ghidon, iar oglinda retrovizoare e ataşată la cască. Echilibrul se menţine prin balansul natural al corpului stânga-dreaptă şi de aceea bicicleta este mai stabilă decât cele clasice.Inventatorul e sigur că dacă oamenii îi vor încerca modelul, vor uita de bicicleta pe care o ştiau până acum.si un filmulet aici@eu in loc sa-mi tin echilibrul cred ca as tot pica :)
BlackDevil Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 nu cred ca as incerca sa merg pe aia ... e destul de nepractica in comparatie cu cea curenta <_<
Adi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 same ca si black... cea actuale e mai buna... sau cum se mergea inainte cu bicicleta cu o roata mica in spate si una de camion in fata :rofl:
SeBi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Pare interesanta ideea, dar cam nasoala pozitia...daca i-ar fi facut un ghidon asemanator cu cel clasic...dar sa controleze ambele roti....