blk Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 pfff.. trebuia sa facem pe un shervetzel "FAN EDEL" ca asa vad ca nu vrea sa vina sa ne vada :(
TyreXel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Super pozele... cea mai misto e aia cand sunteti fani
Diablo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a fost vudu in buc ? nu a zis nimic ... nu putea sa imi zica si mie :( de cand vreau sa ma vad cu el :( dar dak ziceti ca dati o fuga curand si pe la timisoara il iert :D macar bine ca v-ati distrat :P ps: aia cu fun serenity rulz ;D
vudu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a fost vudu in buc ? nu a zis nimic ... nu putea sa imi zica si mie :( de cand vreau sa ma vad cu el :( dar dak ziceti ca dati o fuga curand si pe la timisoara il iert :D macar bine ca v-ati distrat :P ps: aia cu fun serenity rulz ;D scz ca nu te am anuntat dar eu m am dus pt meci..... :( oricum o sa fac tot posibilu sa ajung si la timisoara primavara asta :D pana atunci poti veni tu in oradea ca iar e ceva gather PS:degeaba asteptam video pt ca dani nu o sa`l puna.la marele intelept andy ii este rusine de faptele lui! :dooh:
Diablo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 scz ca nu te am anuntat dar eu m am dus pt meci..... :( oricum o sa fac tot posibilu sa ajung si la timisoara primavara asta :D pana atunci poti veni tu in oradea ca iar e ceva gather atunci te astept in tm :beer: in oradea nu cred ca ajung prea curand :)
DivinE Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Super pozele, la urmatorul gather o sa fiu prezent ...
.TripDeTrip Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 CooL,nice pics....La Arad va fi vreodata gather......ar fi ceva...ca aproape nimeni de pe LinkMania nu e Aradean...lol...P.S.: Se pare ca v-ati distrat...:D
THuG-Radu Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ca aproape nimeni de pe LinkMania nu e Aradean...lol...E Valek parca ! Poti iesi la o bere fara alcool cu el ! :rofl1:
.TripDeTrip Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 E Valek parca ! Poti iesi la o bere fara alcool cu el ! :rofl1:Mda...lol...cica fara alcohol...:rofl1: