Jump to content
IceMan

Sf. Valentin arde la buzunare

Recommended Posts

Imagine IPB

Indragostitii ingrasa conturile firmelor de turism, serviciilor de masaj si magazinelor cu cadouri.Minivacante la Paris, Roma sau Venetia, cine romantice la care ajungi cu limuzina, masaje erotice sau doar aromate.

Toate sunt cheltuieli facute in numele dragostei, celebrata si la noi pe 14 februarie, cand toata lumea vorbeste numai despre Sfantul Valentin. Firmele de turism aproape si-au epuizat ofertele, restaurantele sunt rezervate, la fel si limuzinele.

Chiar si vanzatorii de nimicuri - inimioare, pernute de plus sau jucarii, au de castigat in aceasta luna. Sala Dalles va poate scapa de lipsa de inspiratie, pentru ca aici este imposibil sa nu gasiti ceva simbolic pentru iubitul/iubita dumneavoastra: la Targul "Da€™alle(s) Indragostitilor".

Amorezii nu tin cont de pret cand inchiriaza limuzinele: o ora variaza intre 70 si 200 de euro, in functie de marca si capacitatea masinii inchiriate. Cel mai scump e Lincoln de 9 locuri.

O "declaratie" de 1.000 de euro

Cuplurile de indragostiti care au ales sa-si petreaca "vacanta" Valentinea€™s in afara tarii au epuizat ofertele agentiilor de turism. Pachetele de 3 zile, la Paris, Viena sau Roma, majoritatea cu cina romantica inclusa, au fost preferatele iubaretilor, care nu s-au dat in laturi sa cheltuiasca intre 500 si 1.000 de euro de cuplu.

Si saloanele de masaj profita de pe urma disponibilitatii romanilor de a se simti bine de Ziua Indragostitilor. Saloanele erotice isi scot chiar serviciile la concurs: primele trei cupluri care suna primesc o sedinta gratuita.

EXTRAVAGANTA

In limuzina, din dragoste

Pentru a-si impresiona iubita sau iubitul, multi indragostiti au inchiriat limuzine, care sa-i duca la o cina romantica, sau, de ce nu, chiar in afara Bucurestiului, spre un binemeritat sejur.

La firma Otilia Design s-au facut rezervari inca din luna decembrie, iar numarul celor care au apelat la astfel de servicii pentru aceasta ocazie s-a dublat. "Cererile pentru Valentinea€™s Day s-au dublat fata de anul trecut. De exemplu, noi avem toate cele 30 de limuzine inchiriate", spune Otilia Popescu, directorul firmei.

Iubiri tomnatice

Majoritatea cererilor venite din partea indragostitilor au fost cele pentru o cina romantica. "Am avut zece astfel de cazuri. Noi le-am pus la dispozitie limuzina, sofer, si le-am rezervat masa la restaurant. Exista si cupluri casatorite care si-au lasat copiii cu bunica si au evadat pentru o seara romantica", adauga directorul.

Au fost insa si cereri neasteptate, din partea unui domn de 45 de ani, care isi doreste ca Valentinea€™s Day sa fie cu totul si cu totul special pentru iubita lui. "Respectabilul domn ne-a spus ca o va cere de sotie pe doamna de Ziua Indragostitilor. O va astepta la sfarsitul programului de serviciu, in limuzina, cu 11 trandafiri rosii.

Vor merge la Sinaia, unde-i asteapta o cina romantica. Apoi vor petrece o seara de vis intr-un apartament cu lumanari parfumate, bomboane si flori, iar pe doamna o vor astepta acolo o superba rochie de seara si un inel."

Otilia Popescu spune ca domnul nu are o situatie materiala deosebita, dar cu toate acestea a facut un efort pentru

a-si impresiona partenera. Pentru toate serviciile a achitat 400 de euro.

DELICATESE

"Meniul de amor" pentru indragostiti

Inimioare rosii din zahar ars, torturi si ciocolatele in forma de inima - daruri perfecte de Ziua Indragostitilor, se gasesc peste tot. "Meniul iubirii" insa va fi servit doar la restaurantul President din Targu-Mures.

In schimb, "Meniul de amor" poate fi savurat doar la restaurantul Hotelului Afrodita din statiunea Venus. Insurateii vor avea parte de "Gustarea Indragostitilor",

care include muschiulet "Afrodita" cu "iubitei", salata "Valurile indragostitilor", tort "Dragostea mea", un cocktail "Sex on the Beach" si "Vinul tineretii". Indragostitilor prezenti miercuri, 14 februarie, la malul marii, li se promite "liniste, aer curat si un spectaculos rasarit de soare".

> Holograf canta la Constanta

Si cluburile de renume din Constanta pregatesc seri speciale pentru noaptea Sfantului Valentin. Cei mai agitati sunt patronii clubului Crush, care in noaptea indragostitilor asteapta peste 1.000 de clienti si organizeaza un spectacol live cu trupa Holograf. Cine va veni aici va avea parte de o bataie cu frisca!

> La Primaria Eforie se vor oficia casatorii de o zi

Casatorii de o zi se oficiaza si la munte, pe Valea Prahovei, dar de Dragobete. La Taverna Lupilor, un local aflat la intrarea in localitatea Bran, organizatorii spun ca tinerii amorezi vor beneficia de o cina romantica cu un meniu special: piept de pui la gratar, salata si desert, toate in forma de inimioara.

La Cabana Gura Diham, de pe Valea Cerbului, perechile de indragostiti vor avea parte de concursuri de dans si tot aici vor fi premiate cele mai frumoase declaratii de dragoste. (Departamentul Corespondenti)

DESTINATII

Declaratie de dragoste in marile capitale ale Europei: Paris, Roma si Viena

Anul acesta, agentiile de turism au fost luate cu asalt de cereri din partea celor care doresc sa evadeze cu persoana iubita cateva zile pentru a sarbatori Ziua Indragostitilor. Ofertele au fost diverse: de la Roma, Paris si Venetia pana la statiuni pe malul marii in Bulgaria sau in Grecia.

Agentia Total Reisen&Jagd a pus la dispozitie de Sfantul Valentin un pachet de 4 zile in minunata Venetie, la un hotel de 2 stele, cu gradina, seif la receptie, bar, telefon in camera. Pretul a fost de 199 de euro plus 75 de lei de persoana, cu mic dejun inclus. Agentia a avut si o oferta speciala pentru amorezi:

"E vorba de trei zile ale indragostitilor la Viena, in Austria, cu cazare in hotel de 3 stele, la pretul de numai 99 de euro plus 50 de lei de persoana. O oferta foarte avantajoasa, care s-a epuizat repede", spune Mihaela Pintilescu, de la Total Reisen&Jagd. Agentia CMB Travel a avut si ea oferte de Sfantul Valentin, cel mai solicitant punct fiind orasul indragostitilor, Parisul.

"Pentru 325 de euro, cuplul se va rasfata timp de 4 zile in capitala Frantei, intr-un hotel de 3 stele, cu o cina si o croaziera pe Sena", spune Cristina Vasilescu, de la CMB Travel. Chiar daca majoritatea ofertelor s-au epuizat, inca mai puteti pune mana pe telefon sa faceti o rezervare de ultima ora.

Mai ales ca oferta agentiei XTOUR pare foarte avantajoasa: 3 zile pe plaja Bulgariei, in statiunea Constantin si Elena, la pretul de numai 85 de euro.

Veti gasi flori si fructe in camera, seara veti lua cina la restaurantul Hotelului Ritza si, nu in ultimul rand, oferta include masaj de relaxare cu uleiuri aromatice.

Masajele "spa" si erotic, in preferintele romanilor

Un trend pentru sarbatorirea unei zile speciale, in speta Sfantul Valentin, a devenit masajul "spa", dar si masajul erotic.

Salonul Eden Spa pune la dispozitie un program special de Ziua Indragostitilor, "Couples in Love". Veti fi intampinati cu sampanie si bomboane de ciocolata, iar partenera va primi un trandafir rosu.

Urmeaza un Well Being Couple Massage, un masaj suedez de relaxare, la care se poate adauga, la cerere, un masaj facial. Cu totul, veti petrece doua ore minunate de meloterapie si aroma-terapie, alaturi de persoana iubita, dar pentru care trebuie sa puneti jos 300 de lei.

Fructe exotice si betisoare

Pentru gusturi mai picante, puteti alege discret, impreuna cu partenerul, un salon de masaj erotic. La House of Passion, o ora de mangaieri tandre, cu doua domnisoare maseuze, costa 300 de lei. "Domnisoarele se folosesc de corpul lor pentru a pune in practica miscari erotice speciale, care sa ofere placere. Clientul este finalizat, dar nu intervine contactul sexual", spune Gina, de la House of Passion.

La Salonul Calypso Massage puteti alege intre un "body ikebana" (masaj floral), unul japonez si unul futurist. Conducerea firmei a explicat in ce consta fiecare dintre acestea: "La masajul japonez, clientii sunt invitati sa manance fructe exotice de pe corpul partenerului, cu betisoarele.

De asemenea, avem si masaj de armonie asiatica a dusului, dar si masaj traditional erotic". Pretul unei sedinte de 45 de minute este de 150 de lei. O oferta speciala a salonului de Valentinea€™s: primele trei cupluri care suna astazi si maine la Calypso Massage primesc o sedinta gratuita.

sursa

Link to comment

dc e pinned? :blink: si e cam copy-paste tot 8-|

pai vallentines e de asteptat sa coste putin .... dar ceea ce s-a descris acolo e absurd ...

nu are rost sa cheltui atat pentru o zi cam ca oricare alta ... daca chiar vrei sa cheltui atat mai bine imparti acei bani pe mai multe zile sau asa ceva pe parcursul anului in care sa-i faci surprize cu adevarat placute partenerei ... nu intr-o zi care deja devine cam "ghey"(nu mai are farmec)

Link to comment

Mie mi se pare chiar o mare prostie sa iei un cadou de cateva sute de euro sa zicem la persoana iubita de Sf. Valentin. Mie mi se pare ca iubirea nu se rezuma doar la a cumpara cadouri de sute de euro. Mie imi place ca la persoana iubita sa ii dau ceva simbolic pentru iubirea noastra... Si o floare, cea mai potrivita fiind trandafirul, de Sf. Valentin... Probabil ca sunt si eu putin romantic :wub:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...