frankie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Lantul trofic frate (parca asa se numea) :P ... unii mor ca sa traiasca altii..Cei care ati zis ca nu aveti nimic daca sunteti muscati de un caine comunitar...ABERATI.Tare astept sa ii muste un caine atat de rau incat sa ajunga la spital astia iubitorii de caini vagabonzi...mai vorbim atunci :) . Si nu sunt rau..sunt realist...sper sa nu-mi purtati pica pt vorbele astea...Mama mea zicea (inca e in viata :P ) ceva tot de genu` asta...cand treceam cu ea pe langa niste caini mereu ii alunga ...sau facea ceva sa ii tina departe...cand eram mic eu credeam ca e o pers. rea pt ca face asta...dar acum realizez ca doar ma proteja...Este un fel de legea junglei scrisa pt oras ;)EDIT:: Daca tot te uiti pe Animal Planet, ar trebui sa observi ca in State (Miami cele mai multe cazuri prezentate pe post) sunt sute de cazuri de animale maltratate de catre stapani. Stapani care nu sunt hingheri sau ingrijitori la adaposturi. Nu te-a socat cazul cainelui mort in masina (care se imputise intre timp) pe care il lasase stapanul cu toate geamurile inchise la +40 degrade celsius? Dar caii morti?De animalele alea de ce nu ziceti nimic ? Nu cred ca e pers. sa nu fi vazut "Animal rescue" pe A.Planet (parca asa se numea emisiunea)@Thora...mult adevar in vorbele tale. Se vede ca stii ce spui.
techno Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 va plangeti degeaba, voi stiti cum e sa fiti fugariti de o haita de 5-6 caini , sa ai si un copil mic dupa tine , vaaai.. ii eutanasiaza .. trist, trist.. problema la noi in tara e ca sunt prea multi caini ai strazii in comparatie cu alte tari unde vedeti voi pe la tv. nu ne permitem sa luam toti un caine acasa, ce sa faca, sa-i trimita iar pe strazi? prefer sa ii omoare... sunt un pericol
John^MG Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 EU CRED K TOPICUL ASTA E O MARE TAMPENIE ...
Angevil Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 EU CRED K TOPICUL ASTA E O MARE TAMPENIE ...oare? :\ot: In Romania cam totul e posibil...totusi...pacat ca s-a ajuns la asa ceva, cainele fiind...man's best friend. :)
haze Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 va plangeti degeaba, voi stiti cum e sa fiti fugariti de o haita de 5-6 caini , sa ai si un copil mic dupa tine , vaaai.. ii eutanasiaza .. trist, trist.. problema la noi in tara e ca sunt prea multi caini ai strazii in comparatie cu alte tari unde vedeti voi pe la tv. nu ne permitem sa luam toti un caine acasa, ce sa faca, sa-i trimita iar pe strazi? prefer sa ii omoare... sunt un pericolworddak v-ar mushca cate un caine pe fiecare imediat vi-atzi schimba parerile :)
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 va plangeti degeaba, voi stiti cum e sa fiti fugariti de o haita de 5-6 caini , sa ai si un copil mic dupa tine , vaaai.. ii eutanasiaza .. trist, trist.. problema la noi in tara e ca sunt prea multi caini ai strazii in comparatie cu alte tari unde vedeti voi pe la tv. nu ne permitem sa luam toti un caine acasa, ce sa faca, sa-i trimita iar pe strazi? prefer sa ii omoare... sunt un pericolnici nu trebuie sa fie fugariti.am vazut si eu la stiri o jigodie de-aia (bulldog nush de care.. o aratare de-aia cu fatza de tren) care a muscat fatza unui copil de 5 ani si l-a omorat (in chinuri, la spital). si era caine DRESAT! si posesorul a patit ceva? phhhbt..sa-i omoare pe toti sau sa se duca toti in padure unde le e locul.btw posvestea aia s-a intamplat intr-un oras.. intr-un PARC. nu la cucuietzi in deal.
Thora! Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Romania este intre putinele tari europene care nu a adoptat o legislatie prin care sa se combata inmultirea (sau se se extermine, ca in cazul Angliei si Irlandei) si in acest fel sa dispara rasele Pit Bull si Bull Terrier, considerate ca fiind extrem de periculoase. In Marea Britanie, hotararea de exterminare prin eutanasie a celor doua rase a fost luata dupa ce o batrana a fost omorata in somn de catre prorpriul Pitt Bull.Pitbullii si Bullterrierii nu pot fi dresati, imo.
DarkBringer Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 nici nu trebuie sa fie fugariti.am vazut si eu la stiri o jigodie de-aia (bulldog nush de care.. o aratare de-aia cu fatza de tren) care a muscat fatza unui copil de 5 ani si l-a omorat (in chinuri, la spital). si era caine DRESAT! si posesorul a patit ceva? phhhbt..sa-i omoare pe toti sau sa se duca toti in padure unde le e locul.btw posvestea aia s-a intamplat intr-un oras.. intr-un PARC. nu la cucuietzi in deal.Cred ca nu faci diferenta intre caini comunitari si cei care au stapan ......
blk Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cred ca nu faci diferenta intre caini comunitari si cei care au stapan ......cei cu stapani au voie sa muste oamenii?
DarkBringer Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cei cu stapani au voie sa muste oamenii?Si voi ce faceti comparati un aurolac cu un copil obisnuit care are parinti si o educatie cat de cat? Era vorba despre caini comunitari care nu au adapost, stapan, sunt orfani. Stapanil este cel care raspunde daca patrupedul musca, cainele nu are nici o vina, totul este cum il cresti. Atata timp cat la nivel local nu se face nimic in privinta lui nici sa nu se astepte cineva sa se rezolve problema din senin. Nu suntem animale sa ne purtam cu niiste vietati in halul pe care il fac unii........