mnm Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nu am avut curajul si nici inima si nici curiozitatea nu m-a impins sa dau click pe link-ul de la inceputul topicului dar imi imaginez ce poate sa contina. Nu am vrut sa vad din cauza ca acum doi ani, parca trei, primisem pe mail un link catre un site apartinand unei asociatii pentru drepturile animalelor din Franta, care arata intr-un filmulet cum sunt prinse, omorate si chiar jupuite de vii niste biete animale pentru blana. Nu pot sa descriu in cuvinte ce imagini socante am vazut si groaza care se citea in ochii saracutelor animale. Lucrul acesta se intampla peste tot in lume, nu numai in Romania (nu ca asta ar fi o scuza). E revoltator si trist ca exista si astfel de oameni. Nu sunt de acord cu omorarea nici unei fiinte decat atunci cand e absolut necesar, iar daca acest lucru se intampla, sa se intample fara suferinta.
Smok3 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 minunat ... ma gandesc cand o sa fie omorati oamenii aia de acolo ? :surprised: pe vremea aia parca era ideea lui Basescu cu eutanasierea .... :clap: :clap: bv ca la`ti votat !
Christian Verhulst Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nu v-ati obisnuit :lol: ? treceti prin spitale sa vedeti acolo suferinta, oameni batrani care au muncit toata viata nu li se da un medicament.Sincer, poate ca vi se pare ca sunt nebun sau fara inima, dar decat sa vad cainii aia pe strazi, pe langa locuri de joaca, sau sa sara la oameni pt ca trec pe acolo mai bine ii vad la hingheri. Toti se dau mari iubitori de caini dar cand ii musca un caine fac ca toti dracii...ba unii chiar ii iau de la hingheri si le dau drumu inapoi pe strada...deci, mai bine "acolo sus" decat aici jos...acolo sus se urca cu liftul, nu trebuie sa fi aruncat, daca intelegi ce vreau sa zic. iar cei ce fac asta sunt niste tarani imputiti cu 4 clase care ar manca rahat pentru bani de paine...
#spoitoru# Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Nu inteleg oamenii astia, macar de ar fii alta metoda de a eutanasia caini, dar este mult prea urat, mult prea sadic pot sa zic, imi pare foarte rau de caini desi si mie mi-e cam frica de cei de aici de la bloc, dimineata cand plec la scoala... dar... :crybaby:
CrashOver Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ok am inteles ca avem o problema destul de mare si care a luat amploare de ceva vreme nu`i o chestie noua cum spun oamenii care ne conduc, dar sa faci asa ceva in halul asta mi se pare a fi un gest stupid , lipsit de orice poate fi numit "omenesc". Cainii ar trebui sterilizati sau folositi pt paza la hangare sau locuri pt depozitare, sunt buni atata timp cat latra in fine poate am si eu niste idei destul de stupide, dar oricum numa la noi in Romania se poate face asa ceva
Redemption Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 curiozitate, care dintre voi se considera mai presus de un caine? cine poate spune ca el are un drept mai mare la viata decat o asemenea fiinta?
Ghiba Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 N-ar fi trebuit sa postezi lucrul asta :( Mi-a stricat ziua L-am vazut de dimineata ...
Ahilosu Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 yeah right who gives a damn?! sa moara ca numai rau fac prin orase.
Spiky2013 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 yeah right who gives a damn?! sa moara ca numai rau fac prin orase.nu sunt toti... rai :( si chiar daca fac rau, nu fac din cauza lor :P si n`ar trebui omorati... acu daca eu ma duc si`l musc pe unu ( :blink: ) tre` sa fiu eutanasiat? :P
Ahilosu Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nu sunt toti... rai :( si chiar daca fac rau, nu fac din cauza lor :P si n`ar trebui omorati... acu daca eu ma duc si`l musc pe unu ( :blink: ) tre` sa fiu eutanasiat? :Pma refer STRICT la cainii vagabonzi, cei pe care ii vedeti in piete, cei pe care ii vedeti in parcuri si da, cei de care fugiti cand treceti prin preajma lor, cei de care auziti la stiri ca au comis-o din nou. nu am nimic cu cainii, de fapt sunt unele rase foarte reusite...dar intre picoarele mele intacte si moartea lor cruda, aleg ORICAND moartea lor, oricat de cruda ar fi.
Valek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 yeah right who gives a damn?! sa moara ca numai rau fac prin orase.Te asigur ca oamenii fac de 100 de ori mai mult rau, si ei ar trebui sa fie eutanasiati, nu cainii, care au un intelectual subdezvoltat.
Ghiba Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 eu intre picioarele tale si moartea unui caine, as alege picioarele tale :D
musthyzz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ce am sa zic mai jos este pentru cei care iubesc caini comunitari. Dupa ce am fost muscat de un caine in cl.a7a cand ma intorceam seara acasa si am avut nevoie de copci pentru gamba si mai apoi 8 sau 7 (nu mai retin exact) injectii in burta cu ser antirabic (asta in fiecare saptamana timp de 7 sau 8 saptamani) nu iti mai vine sa ai iubesti pe respectivii dogy dogs.Din partea mea sa-i impuste cu carabine Winchester cu repetitie si alice de elefant pe fiecare in parte sau daca nu au carabine macar cu un RT-20 Antimateriel Sniper Rifle. SIC ! Da sunt un vierme si am inima rea.
Whatevbla Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 caini=animale nu prea inteligenteom=cel mai periculos animal dintre toate, desi e cel mai inteligent dintre toateeu zic ca e bine ca se prind cainii de pe strada, sa nu fie oamenii muscati DAR sa nu se distreze idiotii aia in timp ce ii tortura pe caini...dc plm nu au un mijloc diferit de a eutanasia cainii aia? si nu cred ca acelor oameni le-ar placea daca ei ar fi tratati astfel intr-o inchisoare, inainte sa fie dusi la streang (ok...sau la scaunul electric...mai modern, dar ati prins ideea)
alecs Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ma lasa rece subiectul asta , oricati veti comenta despre postul meu nu dau doi bani . nu merita? ba merita sa moara , nu ma intereseaza ce le fac? sa ii omoare odata pe toti , ca ne-am facut deja de ras cu atatia vagabonzi pe strada .... auzi , tara civilizata , daca totul a scapat de sub control mai demult si s-au inmultit necontrolat mi se pare foarte logic sa vina cineva sa ii decimeze , este un ciclu al vietii , asa ca lasati lacrimile , si spor in continuare hingherilor... extraordinar , am ajuns sa facem topicuri pe forum despre javre .
Jeff Hardy Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mda :surprised: asta ii ''frumoasa'' noastra romanie :surprised:
TyreXel Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Unii chiar isi merita soarta, una-doua nu ma puteam duce undeva ca aparea o satra de 5-6 cainii care latrau si incercau sa muste.Poate e prea dur dar ma bucur ca s-au luat masuri
martafoy Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nici eu nu am avut curaj sa dau click...am 2 caini acasa,am fost muscat de cel putin 20 de ori de cainii comunitari dar nu m-am agitat cu antirabic sau alte prostioare ca alte femei care au postat mai sus...Bun,ii omoram sa curatam strazile dar nu cred ca este justificata chinuirea lor inainte.Eu propun ca odata cu cainii sa eutanasiem si tiganii ,fac mai mult rau.
musthyzz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Unii chiar isi merita soarta, una-doua nu ma puteam duce undeva ca aparea o satra de 5-6 cainii care latrau si incercau sa muste.Poate e prea dur dar ma bucur ca s-au luat masuriauzi ninja..ca sa nu iti spun altfel.Tu ai fost muscat de cainii tai sau de cei comunitari ? Aia de 54 de tone si 12 pe 12 cu ochi rosii si zabale la gura ... afla tu bine ca daca esti muscat de unu din ala serul antirabic este obligatoriu ... printr-un noroc poate cainele respectiv poate nu avea rabie insa daca avea tu nu mai erai acum aici si postai.Si eu am avut 2 caini de rasa si i-am iubit foarte mult insa am fost nevoit sa ai cedez pt. ca odata ce am ajuns la facultate nu am mai avut timp de ei.Life is life.
Thade Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AM pe langa bloc peste 20 de caini, d-abia pot sa dorm noaptea, OK, eutanasierea FARA durere => DE ACORD, caini chinuiti => moarte celor care-i chinuiesc.PS: am caine de 12 ani, boxer, nici nu m-am uitat la film ca-mi vad cainele in aceeasi situatie, mai bine nu.
Angel of Darkness Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AM pe langa bloc peste 20 de caini, d-abia pot sa dorm noaptea, OK, eutanasierea FARA durere => DE ACORD, caini chinuiti => moarte celor care-i chinuiesc.Word . Eu am doar doi dar sunt suficienti ... Anyway , ar trebui sa lanseze astia de la protectia animalelor ( parca asa ) , o campanie impotriva pocnitoarelor astea de oameni .
AlinRoscat Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sunt prea multi caini pe strazile Bucurestiului si aceasta este cea mai eficienta metoda. vai vai saracii catei sunt omorati da mai bine ati da un search sa vedeti cati oameni se prezinta anual la spital muscati de caini si prin ce dureri trec acei oameni ( fara sa mai vorbim de cati bani platesc pe niste injectii dureroase si pastile )Sa lucrati 8-12 ore de noapte si cand veniti acasa sa va latre in cap 5-6 cainiSa va duceti copilu in parc si sa fie musca de un caine sa ramana cu semne si traume toata viataSa aveti parinti/bunici muscati la batranete de cainiSa aveti parte de toate si dupa sa-i iubiti la fel de mult...
martafoy Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 auzi ninja..ca sa nu iti spun altfel.Tu ai fost muscat de cainii tai sau de cei comunitari ? Aia de 54 de tone si 12 pe 12 cu ochi rosii si zabale la gura ...Gata,la noapte o sa visez numai monstrii cu ochii rosii ....de 54 tone...Antirabicul se face în prima, a treia, a saptea, a patrusprezecea si a douăzeci si opta zi de cand te-au muscat bestiile alea cu ochi rosii si colti de otel...daca organismul tau este sensibil la serul de cal(caci asta contine acel ser antirabic:sânge de cal hiperimunizat cu antigen rabic) poti sa faci ceva pe el de ser antirabic.Asa cum am afirmat in postul anterior am fost muscat de caini comunitari dintre care cativa au si murit anterior si nu am patit nimic iar acel ser tine mai mult de efect placebo.Pace tie ninja!