Jump to content
MegaTooth

Skin Winamp

Recommended Posts

Guest LordPain
Posted

Greetings, noobs.

...in special unuia din voi.

Recunosc ca data n-am citit-o, dar nu vad legatura. Daca anul trecut s-au folosit skin-uri inseamna ca anul asta nu e voie ? Sau ce sa pricep?

Anyway, prefer stadiul de primata Linux decat celei de zeu Windows. Am fi cel putin la egalitate. Merci pentru urari, btw. Same to you.

P.S. Se pare ca s-a revitalizat si thread-ul cu ocazia asta. Lasati... nu-mi multumiti... nu-i nevoie...

Posted

Greetings, noobs.

...in special unuia din voi.

bow down to the power of the noob side notworthy.gif long live LordPain notworthy.gif

May you live long and prosper notworthy.gif

P.S. Se pare ca s-a revitalizat si thread-ul cu ocazia asta. Lasati... nu-mi multumiti... nu-i nevoie...
pentru necromantie nu se multumeste, pentru necromantie se da suspend smile.gif

aaaaaah notworthy.gif

Guest LordPain
Posted

THuG-Radu

Your wish is my command!

pendu.gif

Guest Blaidy
Posted

lordpain sa iti iei ochelari sa vezi si tu data thread-ului ...

Posted

uhm.. lordpain are dreptate, dynamic playlist-ul din amaroK e la ani lumina fata de ce ar oferii mai orice player de windows..

@ontopic: winamp classic

Posted

Greetings, noobs.

Incercati amaroK  si va lasati de WIMP/Winamp pe vecie.

... si odata cu asta va lasati si de  Windoze

Da, de Windoze, pentru ca amaroK e Linux only si asa va ramane pentru multa vreme de acum inainte.

Well... sorry for you, dar trebuie sa evoluati, iar in zilele noastre evolutie inseamna GNU/Linux/Unix si GPL/freeware. Wize up!

Viva la Revolucion!

asta-i unul de-ala destept...care probabil nu stie de ce foloseste linux..dar a auzit el ca e mai tare si...imi place...adica sunt neevoluat daca folosesc windows? Parerea ta.

si acum ontopic...am copiat si eu MMD3...e dragutel dar....cred ca va zbura repede...nu prea mai folosesc skin-uri (diferite de cele implicite)

Guest unikul_kiss
Posted

frumos tare skinu...tin minte ca l-am avut si l-am tinut ceva timp....acuma is pe clasic da crek ma bag iar pe skinu asta...asa de dragu vremurilor bune biggrin.gif

Posted

skinul clasic e cel mai tare deoarece odata ce deschizi winampul o faci pt a asculta muzica si nu pt a vedea nu stiu ce chestii grafice

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...