MegaTooth Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Cei ce folosesc Winamp 5.08....ce skin folositi! :camouflage:
rats Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 mmd3... cel mai tare of course p.s. nu mai folosesc winamp, dar cand foloseam, aveam mmd3... Foobar RULES :D
demonium Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 -off topic - Foobar? Mai tare k winamp? ce are in plus de e mai smen? Si da, mmd3 e cel mai tare schin, dar din lene folosesc modern q Good ol Winamp theme.
rats Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 -off topic - Foobar? Mai tare k winamp? ce are in plus de e mai smen? ii open source => are si poate sa aiba multe plugin-uir (components) si foloseste foarte putin rami... perfect pt mine :dance:
MontBlank Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Eu folosesc winamp 2.8 si am clasic skin :P . Clasicul e cel mai tare.
BooM-retired Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Nush dc, dar nu imi place decat stilul clasic. Pur shi simplu sunt....banale...unele skin-uri. Mult prea "bombate" shi incarcate. Clasicul de la Winamp 5 (Modern skin, acela albastru) e perfect. Un skin trebuie sa fie functzional in primul rand shi sa nu irite ochii. Voi alegetzi ce vretzi, insa eu nu ash schimba acest skin cu altul.
MegaTooth Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 Cel mai tare este Moon Groove!Luati-l este super :right: :clap: :beer: :camouflage:
csoka.zsolt Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Eu cand am folosit skin special am folosit MMD3!Acum folosesc skinul modern de la winamp cu ceva culori si atat!Nu-mi pasa aspectul winampului ci calitatea muzicii!
nwradu Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Si eu folosesc skin classic pt ca am observat ca nu ma uit deloc la Winamp in timp ce ascult muzica asa ca nu-mi pasa cum arata, decat atunci cand schimb cantecele. Asa ca de ce sa-mi ocupa triplu procesorul un skin mai complex? Totusi, nu l-am lasat pe ala default pt ca te zgarie la ochi, prefer culori mai linistite, asa ca fie Kingzsilver sau ceva asa, fie un skin creat de baietii de la www.2advanced.com la care i-am modificat eu un pic culoarea scrisului.
iepurev Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 folosesc in general skin-ul classic si non step care e ca o bara de meniu cu toate chestiile necesare in el. try it :P
Guest AL-X Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Ca tot ati adus vorba de skinuri.. va place skinu meu ? :beer: CleanAMP Primu skin facut de mine... deci... sper ca am inceput binisor.
Hadrian Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 MMD3 folosesc de mult timp incoace. E cel mai cel :P
LuCiFeR Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Cum au zis si majoritatea de aici , un skin classic e mereu binevenit :) .... nu m-am uitat in viata mea la el cum arata , mai importanta este muzica :) ... binenteles niste mici schimbari ale culoriii si gata ;)
Guest bright_elex Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 precum au zis si retul de aici nu merita sa folosesti un skin modern numai daca vrei sa te dai mare cu el daca vrei numai sa asculti muzica foloseste unul clasic (ca mine) eu de exemplu prefer Hitman_contracts_JM
VIRUS Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 clasic skin rulz . . . :wink: . . . are tot ce-i trebe :) .. parerea mea ...
JordaN Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 MMD3 -> RuLZzZ :) ...e dragut de acu 5 minute am inceput sa-l folosesc :D...koool !!
Guest LordPain Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Greetings, noobs.Incercati amaroK si va lasati de WIMP/Winamp pe vecie.... si odata cu asta va lasati si de WindozeDa, de Windoze, pentru ca amaroK e Linux only si asa va ramane pentru multa vreme de acum inainte.Well... sorry for you, dar trebuie sa evoluati, iar in zilele noastre evolutie inseamna GNU/Linux/Unix si GPL/freeware. Wize up!Viva la Revolucion!
Qui-Gon Jinn Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Greetings, noob...maybe you'll consider reading the date next time trebuie sa evoluati si tu ar trebui sa consideri sa treci de stadiul de "primata" si sa inveti sa citesti data.btw...in legatura cu amarok, da dude...pe linux da in windows folosesc mymp3pro Goodbye, noob. may you live long and prosper Necromancer...