Guest dargso Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pai vreau sa ma angajez la o firma de distributie, ceva, ca sofer. Am vazut ca se cere atastat transport marfa. Ce mai e si asta? De unde se obtine? Cum se obtine? Se mai face o data scoala de soferi? Care stiti, va rog lamuriti-ma si pe mine...
Beethoven Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pai vreau sa ma angajez la o firma de distributie, ceva, ca sofer. Am vazut ca se cere atastat transport marfa. Ce mai e si asta? De unde se obtine? Cum se obtine? Se mai face o data scoala de soferi? Care stiti, va rog lamuriti-ma si pe mine...Intereseaza-te la ARR - Autoritatea Rutiera Romana. Ei emit aceste certificate. Bafta. :beer: - fara alcool :P
Guest dargso Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sa traiesti. Merci. Greu fara o :beer: cu prietenii :dance:
Ayana Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Lucrez ca si contabila la o firma de transport marfa. Din cate stiu eu nu este necesar de nici un astfel de atestat, doar daca masina pe care vrei sa o conduci are peste 3,5 tone, atunci ai nevoie de un atestat special. Dar cum zice beethoven mai bine adreseaza`te ARR, poate de la 1 ianuarie s-au introdus alte reglementari...Stai ca m-am mai gandit la ceva... pentru unele tipuri de marfuri este nevoie de atestat (cazul substantelor periculoase- stiu eu, dar probabil ca mai sunt si alte domenii). ARR e solutia.
Guest dumi Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Atestatul profesional se obtine in urma absolvirii cursurilor de pregatire si promovarii unui examen, perioada de valabilitate a acestuia fiind de 5 ani. http://www.bursatransport.ro/main/index.ph...n&detalii=9