udvaritibor92 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Vreau pareri pro si contra icoanelor in salile de clasa.
uzzylicious_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Momentan noi nu avem in sala, da tot zice profa ca cine aduce o icoana cai da 10 si ect etc:| Pe mine chiar nu ma incalzeste daca este sau nu icoana in clasa:) tot una mi
sylv Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 la mine la scoala ..in fiecare clasa is 2 icoane , nu ma deranjeaza cu nimic ba mai mult poate imi poarta noroc :D-_-
Ghiba Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 S-a mai discutat aceasta tema, vezi linku de la tigressa. Oricum, s-a hotarat ca nici un Linkmaniac nu vrea sa aiba icoane in scoala :)
MobiuS Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nu vad rostul icoanelor in scolisi daca vine un elev de religie, sa zicem budista .... de ce trebuie sa vada icoanele pe peretii salii? ar fi discriminare
#spoitoru# Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Eu nu sunt nici pro nici contra, mie mi-e indiferent de icoane, dar faza cu copilul budist, de ce sa fie discriminare? Daca nu-i plac religile din Romania sa plece...